Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud ti neco tece z prsou, tak by to mohl byt zvyseny prolaktin, ten muze cyklus paradne rozhodit.
Neprozivas posledni dobou nejaky velky stres?
jinak na gyndu bych sla az tak 14 dnu potom, co ms neprijde a test je negativni. sla bych driv jen v pripade, ze bych mela nejake bolesti.
ahoj, ked meska ms a test je negativny, tak je to na 90% sposobene tym, ze Ti meska ovulacia.
a typicke pre ovulaciu je priesvitny hlien ![]()
Stres mám hlavně z toho, že jsem to nedostala, takže je to asi začarovaný kruh
Z těch bradavek mi neteče, jen když ji zmáčknu, což se snažím nedělat často, abych to nepodporovala, ale napadlo mě to udělat po tom, co mě prsa bolela, ne nijak moc, ale tak jink než jindy. Ale když jsem byla těhotná, tak bolely rozhodně víc.
soldi píše:
ahoj, ked meska ms a test je negativny, tak je to na 90% sposobene tym, ze Ti meska ovulacia.a typicke pre ovulaciu je priesvitny hlien
T
o mě taky napadlo, takže pokud se nepletu a mám tento průhledný hlen cca týden, tak bych dostala MS za stejný počet dní, jako bylo dní od poslední MS-zhruba. To by ovšem bylo za šíleně dlouho!
ms prichadza 12-16 dni po ovulacii, ak sa Ti uz hlien zmenil, tak uz si asi po ovulke. takze na ms mas cas cca dva tyzdne.
No můj bože teda! To bych měla cyklus 54dní! tak to bych mohla jít rovnou na vyvolávačku a nechat si při té příležitosti napsat antikoncepci
a bude klid!
po vyvolavacke Ti pride ms do 14 dni. takze to mas uplne to iste ![]()
Omlouvám se, vím, že je tu těchto diskuzí mraky. Ale spíše potřebuji poradit ve své nerozhodnosti. Jak píši v názvu, jsem 40DC, obvykle mám cyklus 31-34 dní, Dnešní Mamatest 10-negativní, jinak pobolívání prsou - což může značit přicházející MS, po zmáčknutí bradavky průhledná kapka tekutiny, už více jak týden průhledný nijak hustý hlen, dnes trošku nažloutlý.
Jde mi o to, jestli počkat a třeba o víkendu si udělat ještě jeden test a nebo před víkendem na gyndu na vyvolávačku? Mám strach, kdyby to nebylo těhu, ať něco nezanedbám. Jinak antikoncepci neberu, manžel si pRÝ dává pozor, na což se ale rozhodně nespolíhám.