Streptokok B v pochvě

Anonymní
22.9.10 09:43

Streptokok B v pochvě

Ze stěrů na gynekologii mi vyšlo přemnožení Streptokoka Agalactiae v pochvě, cítím pálení a svědění a k tomu mám ještě výtok. Dostala antibiotika Nitrofurantion a globule Macmiror. Nyní mi skončila menstruace a já znovu pocituji pálení a svědění. Začala jsem užívat Fermalac na obnovu poševní flory, užívám zelený ječmen a chlorellu a lichořeřišnicové kapičky. Moc rádi bychom se s manželem pokusili o miminko, ale vím, že za tohoto stavu to není možné. Ráda bych vás poprosila o vaše zkušenosti nebo rady, pokud jste se s něčím podobným setkaly, jak tělu pomoci, aby bylo v pořádku. Předem moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10178
22.9.10 09:54

Já teda zkušenost nemám, ale co zkusit třeba poševní výplachy? Zkus se poradit s dr. nebo v lékárně, třeba Rosalgin, Tantum Rosa atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
2.1.11 15:23

streptokok

Ahoj holky,
poradily byste mi, jak se zbavit streptokoka? Mám neustálé problémy a už se mi nechce brát antibiotika.

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
2.1.11 15:28
brusinkaa píše:
Ahoj holky,
poradily byste mi, jak se zbavit streptokoka? Mám neustálé problémy a už se mi nechce brát antibiotika.Dekuji

A jak poznáš, že máš streptokoka? Já jsem ho taky jednou měla. Na to mi dala Macmiror.. a pak betadine..jinak se ho asi nezbavíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
2.1.11 17:49

Ahoj, našel mi ho doktor ze steru. Pořad se mi vrací pálení a svědění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
2.1.11 17:57
brusinkaa píše:
Ahoj, našel mi ho doktor ze steru. Pořad se mi vrací pálení a svědění.

mě ho našla jednou, taky mě to pálilo a svědělo. Pak jsem tam byla podruhé a stěr mi ani nedělala a řekla, že ho asi budu mít znova, tak mi dala ty nejsilnější čípky…ale ty se právě nemají brát často. Tak jsem se na ně vykašlala a dala si candibene, nevím..pálení přestalo..tak nevím jestli je streptokok pryč. :nevim:
Myslíš, že může nějak bránit otěhotnění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
2.1.11 18:49

A kde jsi sehnala ten candibene? Da se koupit? Ja myslim, ze otehotneni ne, ale mam problem s udržením plodu. Mám strach z infekce, tak proto ho chci mit uplně zaléčený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
2.1.11 19:13
brusinkaa píše:
A kde jsi sehnala ten candibene? Da se koupit? Ja myslim, ze otehotneni ne, ale mam problem s udržením plodu. Mám strach z infekce, tak proto ho chci mit uplně zaléčený.

Ten candibene je bez receptu a stojí asi 48 kč. Buď je tam 1 čípek..nebo 3 nebo 6. Já si kupuju ty 3. Ale fakt nevím, jestli ten streptokok je pryč, ted žádný probémy nemám. Ona mi na to dala betadine (ten e na recept), ale nemůže se právě brát často (už bych ho měla podruhé za sebou), protože je z jodu a může rozhodit štítnou žlázu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.11 19:54

Ahoj,
nevíte, jestli se streptokoka má obávat i partner, měl by si dojít na urologii?
A co se týče pohlavního styku.. Doktor mi k tomu nějak nic neřekl.. ale sama intuitivně chápu, že bych se ho měla zdržet, že?
je to tak otravné, Macmiror mi vůbec nepomohl :(

• Citovat
  • Upravit
bara s
24.3.11 19:49

ahoj ja mam porad tady ty problemy sahla jsem i na tu pitomou dietu a nejim cukr ani mouku. Doktor mi napsal silny prasky jenze me nic nepomaha ted jsme sahla po chlere grepofitu tak uvidim jak to zabere ale byla bych rada za nejakou dalsi radu :-) dekuju

• Citovat
  • Upravit
fiedlerka
18.4.12 11:07

Já teda holky nevím, ale mě ho teď doktor našel taky a příznaky mám úplně stejné, řešíme to už někde října, teď vyšel tenhle výsledek ze stěru, ale doktor mi řekl, že je to doživotně, že se nedá vyléčit… :(

• Citovat
  • Upravit
256
10.6.12 22:41

Ahoj holky se streptokokem agalactiae mam bohate zkusenosti, antibiotika jsou hrach na stenu a jen budou vsechny problemy zhorsovat, naopak je nutne posilit co nejvic imunitu, me se hodne osvedcil wobenzym, i kdyz je pekelne drahy, striktne dodrzovat protikvasinkovou dietu, uzivat fermalac hlavne po menstruaci a k tomu laktobacily, je to sice na delsi dobu, ale funguje to perfektne narozdil od antibiotik …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
19.8.12 09:03

opakující se streptokok a e.coli v pochvě

Ahoj holky, jsem už zoufalá, poradíte? Ze stěrů mi vychází už 3.měsíc masivně streptokok agalctiae a e.coli, mám pořád pálení a cítím celkový diskomfort. Poprvé přeléčeno atb Zinnat a Dalidin krémem na zavádění - a nic, po kontrole opět oboje masivně. Pak nasazeny Framikoin globule - po ko zase masivně. Tak mi dr nasadila ATB Augmentin - beru jeste 2 dny, ale stále se mi to zdá stejný a jsem z toho zoufalá. Navíc nevím jestli nejsem těhotná…
Poradíte něco co by na streptokoka pomohlo? Vůbec nevím kde se mi tam ty bakterie pořád berou.. Přemýšlím o návštěvě homeopata, jen mám strach, abych nenarazila na šarlatána… Díky moc za každou radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parisek
13.12.12 16:19
@berusskab píše:
Ahoj holky, jsem už zoufalá, poradíte? Ze stěrů mi vychází už 3.měsíc masivně streptokok agalctiae a e.coli, mám pořád pálení a cítím celkový diskomfort. Poprvé přeléčeno atb Zinnat a Dalidin krémem na zavádění - a nic, po kontrole opět oboje masivně. Pak nasazeny Framikoin globule - po ko zase masivně. Tak mi dr nasadila ATB Augmentin - beru jeste 2 dny, ale stále se mi to zdá stejný a jsem z toho zoufalá. Navíc nevím jestli nejsem těhotná…
Poradíte něco co by na streptokoka pomohlo? Vůbec nevím kde se mi tam ty bakterie pořád berou.. Přemýšlím o návštěvě homeopata, jen mám strach, abych nenarazila na šarlatána… Díky moc za každou radu

Já ode dneška taky užívám (i partner) Macmiror, tak snad to zabere, ale mám u svojí úžasné paní homeopatky objednané léky přímo pro mě a gynekologické problémy-začnu brát v lednu, až dorazí. Homeo určitě doporučuju, jen natrefit na toho správného -to se mi naštěstí podařilo a už se u ní léčí i moje rodina ;-) :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
581
13.12.12 16:56

Mne nasli- masivne!- streptococcus agalactiae, enteroccocus fealealis a gardnerelal vaginalis, pekna trojkombinacia ze? :evil: :,(, horsie na tom, ze ze mam stale desne pálenie a ziadna liecba u mna nezabera, tak sa bude robit autovakcína. zaplatim si za to 3000 kč(100 eur) :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí