Těhu po potratu

45
14.9.10 19:02

těhu po potratu

aahoj chtěla bych se zeptat ,doktor mi potvrdil samovolný potrat na začátku 6 týdne těhotenství, jak dlouho potom se můžeme začít snažit znovu když je vše v pořádku?díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
14.9.10 19:03

Ahoj, já to měla taky tak nějak, Dáda se zadařil hned druhý cyklus poté (nebyla jsem nijak lékařsky čištěna) a vše bylo v pořádku :) A co lékař to názor, jeden řekl při zjištění že se prcek asi neudrží (a neudržel) - tak nashle za měsíc - a druhý (při kontrole v FN protože jsem špinila často v začátku těhu) na mne vyjel proč tak hazarduju, že bych si měla dát minimálně čtvrt, spíš půl roku pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
14.9.10 19:08

taky jsem nebyla na žádném čištění,někdo totiž říkal že si máme dát tak půl roku pokoj,ale já nevidím důvod a doktor taky nic neříkal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
14.9.10 19:48

tak jsem vás konečně našla holky.já jsem taky po spontálním potratu,čistit mě nemuseli.plod byl jen několikadenní a dnes mi jedna šikovná rádkyně napsala,že nemusím vůbec čekat.Taky proč,většinou to proběhne jako silnější měsíčky..Tak já nečekám,už jsem se načekala dost a stejně to nevyšlo,teď se po tom vrhnu po hlavě a už chci chovat mimi… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
14.9.10 20:08

já už bych taky chtěla hrozně dlouho jsme se snažili,i když to na poprvé nevyšlo není všem dnům konec ,snad to vyjde příště,znova už bych to zklamání zažít nechtěla ,přeju at vám to taky vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
15.10.10 11:40

tak já měla samovolný potrat v 8tt. A 4měsíce potom jsem otěhotněla. Je fakt, že jsme se nesnažili kdovijak, ale divila jsem se, že po dovolené jsem opět dostala MS. podle mě se můžeš snažit už hned, tělo si samo určí, kdy to znovu půjde ;) držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí