Jaké vyšetření?

4631
14.9.10 10:53

jake vysetreni?

ahoj,
zitra se chystam k dr. uz rok se snazime o mimi, a zatim neuspesne :( dr me uz chtel posilat do Caru na umele, ale ja chci jeste pockat. jen chceme vysetreni manzel spermiogram a ja nevim o jake vystreni si rict :( chci jen vedet zda je u nas vse v poradku a muzem se snazit dal a nebo neco resit.
dekuji za odpovedi co si mam nechat napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1853
14.9.10 10:59

asi bys taky měla mít vyšetření na štítnou žlázu a její protilátky.Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
14.9.10 11:01

Štítnou žlázu, toxoplazmózu, hormonální profil a kontrolu ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
14.9.10 11:02

Jo a já si taky nechala udělat test na chlamydie. Ty taky můžou způsobovat neplodnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
14.9.10 11:03

Na webových stránkách CAR jsou vyšetření většinou celkem podrobně popsána. Gyndr třeba nemá možnost tě na všechny poslat, tak tě chce poslat na specializované pracoviště - to chápu.
V CAR to rozhodně neprobíhá tak, že by ti hned ve dveřích píchli injekci a řekli za dva dny přijďte, uděláme vám dítě… než se něco začne dít, projdete oba několikerým vyšetřením krve, moči, manžel spermiogram, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
14.9.10 11:52

dekuji vam,
uz jsem dva mesice brala clostylbegyt a jednou byla na utz kdy doktor rekl ze ovulace probehne, mela jsem folikuly 17mm takze tady snad problem neni, ale o vysetreni si reknu.

Ish: vim ze mi dite neudelaji za dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
14.9.10 13:44
Akinom píše: …
Ish: vim ze mi dite neudelaji za dva dny.

Tím chci říct, že není důvod se bát tam chodit. Navíc oni si rádi veškerá vyšetření stejně udělají sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.16 16:18

Obnovuji

Ahoj, my sme ve snazeni pres dva roky. Posledni mesice jsem pocitila na sobe zmeny a kdyz jsem je rekla moji doktorce tak nic. Asi 5dni pred MS mam zvetsene prsa uplne to pocituji, v podbrisku mi popichava a pocukava ci jakoby svrbeni na levem v zapeti pravem vajecniku :roll: takove zajimave tiky ci jak to popsat, hustej bilej vytok nemate nekdo zkusenosti co by to mohlo byt? A ms prijde pokazde 28den presne. Doktorka mi udelala klasicke vysetreni i ultrazvuk a rekla mi ze je vse v poradku ale radeji bych podstoupila jine vysetreni at neco nezanedbam dekuji za rady :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6499
4.7.16 16:41

Možná ti až poslední měsíce naskočil cyklus tak, jak má probíhat normálně. Nebrala jsi předtím dlouho antikoncepci? Mám stejné stavy každý měsíc, moje tělo šlape jako hodinky, používáme metodu plodných a neplodných dnů jako antikoncpeci, tak to mám hodně vysledované a takhle to před menstruací bývá běžně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.16 17:04

@Karleon antikoncepci neberu vubec nikdy jsem ji nebrala. Ja pred ms mela spise nafoukle bricho a „bedary“ :cert: a hned sem vedela ze prijde MS a nyni posledni 4mes pocituji ty priznaky ktere sem tu popsala. Ale zas se mi nechce verit kdybych byla tehu cca ten 3tyden tak takto tvrde a zvetsene prsa 8o, jeste me napadlo co to tu procitam udelat hormonalni profil?

• Citovat
  • Upravit
6499
5.7.16 18:59

Máš pravidelnou menstruaci, myslím, že žádné vyšetření není potřeba. Mě bolí bradavky od druhého dne po ovulaci, takže mám vždy potvrzení, že proběhla a už si nemusíme dávat pozor. To zhruba po týdnu přejde a nastoupí bolest prsou, mám je zvětšené a bolestivé na dotek. To přejde po dalším týdnu a přichází menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí