Možnost nakežení manžela mykózou,když jsme měli pohlavní styk

40
13.9.10 17:32

Mykoza

Ahojky chtěla jsem se zeptat jak je to s možností nakežení manžela, když jsem měla mykozu a měli jsme pohlavní styk v dobe tedy léčby doktor řek že vynechat, ale manžel to nějak netoleroval :mrgreen: mám clotrimazol dneska mám poslední tabletu vaginální, ale muže se manžel nakazit, když jsme spolu spali a právě mám strach, že tet se můžu opětovně nakazit máte s tím nekdo zkušenost ? manžel tvrdí, že je to hloupost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3040
13.9.10 17:34

No, řekla bych, že si to budete předávat pořád dokola. Ona ta abstinence je nutná.

Nebo alespoň použít kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
13.9.10 17:40

Když právě manžel kondom nechce jinak užívám antikoncepci, ale on mi tvrdí, že když se hned umeje po styku, tak se mu nemá kde držet a nevíte čím bych ho mela teda přeléčit? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
13.9.10 17:41

jinak teda on žádné potíže nemá já už tedy taky ne ale dnes mám poslední tabletu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
13.9.10 17:48

Příznaky mít nemusí a pravděpodobně ani nebude, prostě to na tebe bude neustále přenášet…Tabletky musí asi napsat gynekolog..Ale bez abstinence to nepůjde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
13.9.10 17:51

No je to tak, bude se muset zaléčit také prášky, jinak se z toho kruhu nedostanete :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
13.9.10 17:52

Tak to je teda pěkný, a nestačila by třeba nějaká mastička která je volně prodejná na mykozy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymnice
13.9.10 17:54

manžel toho ví málo o mykoze…nechci strašit, ale tohle jsem třeba našla:

Mykóza u mužů se většinou projevuje jako červené flíčky na žaludu a předkožce, případně pálením při močení. Flíčky mohou být hladké nebo hrubé.
Mykóza u mužů často probíhá v tzv. asymptomatické, bezpříznakové formě, a ti ji tak přenášejí na svoji sexuální partnerku znovu a znovu, aniž o tom vědí. Pokud se partner neléčí zároveň s partnerkou, nepříjemné svědění a bílý výtok jí znepříjemňují život stále, i když se sama léčí.

takže se klidně může stát, že tahle léčba byla naprosto k ničemu a k doktorovi se vrátíš za čas se stejnými problémy…pokud vím, tak většinou doktor dává i nějaký krém pro partnera, aby se právě nestávalo, že žena je opakovaně svým partnerem nakažena…

• Citovat
  • Upravit
40
13.9.10 17:54

Já jsem teda dostala jen vaginální tablety , ale vim, že kamarádka chodí k MUdr. a ta jí dala na mykozu kdysi nejaké prášky jeden tedy Mycosist nebo tak nejak, ale me žádné prášky na polykání nedal…jen vaginální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
13.9.10 18:11

chtěla jsem napsat něco podobného jako Monduell, chlap zkrátka může mít mykozu a ani o tom nemusí vědět a pak to akorát neustále přenášíte jeden na druhého, doporučuju koupit manželovi canesten a ať se maže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
13.9.10 18:15

ten jsem právě myslela canesten, tak já mu ho zítra koupím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
29.10.11 08:36

já dycky když ta potvora dojde používám Candibene a ty jsem dostala i v těhu, ale nevím jestli prodávají i mastičku pro chlapy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
29.10.11 18:34

Není to hloupost, jak je již psáno výše, tak si to budete stále předávat dokola. Doporučuju pro manžela mast clotrimazol, aby se mazal po dobu tvé léčby a pak ještě aspoň týden .. doporučila mi to doktorka pro přítele. Jelikož se mi neustále vrazely záněty, teď jsem začala používat fermalac tablety a nemůžu si je vynachválit! fakt doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí