Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, v poslední době mě bolí v podbříšku jako kdybych to měla dostat… dostat to mám v neděli zatím jsem měla menstruaci pravidelnou že jsem to dostala vždycky čtvrty den pauzy.Napadlo mě jestli nemůžu mít teba něco s močovým měchýřem nebo vaječníky.Taky mě napadlo jestli náhodou nečekám druhý mimí což bych asi nedala když mám ted 4měsiční holčičku.Máte s tím některá zkušenosti?Nechtěla bych zbytečně plašit.Zítra jdu na gyndu tak bych chtěla od vás nějaký rady nebo zkušenosti.Děkuji.
Může to být i cysta ( samozřejmě bych ti jí nepřála!!!) nebo to opravdu může být od toho močáku. Já s tím měla problémy naposledy jako malá, tak ti moc neporadím ![]()
A možnost mimi by přicházela v úvahu??? ![]()
A
hojík,mě taky ted pobolívá v podbřišku na levé straně,ale myslím si že to je vaječník…nevím,je to taková tupá bolest,jo a taky jsem začala brzo špinit,jinak jsem to měla dostat až v sobotu,nebo v neděli. Tak že taky dřív,nevím,ale myslím že vaječník
a nemůže to být ovulace? mě to začalo až po prvním porodu,vždy bolest jako když to mám dostat,a pak i trošku špiním.a po druhém porodu je to ještě horší ![]()
Hele já ti nevím, když jsem dneska byla u doktora si pro prášky a řekla jsem mu o těch bolestech tak mě vyšetřil ale pry to močák nebo vaječník nebude tak mi na to napsal hmm teď mi to vypadlo nevzpomenu si ale vím že mi to dával když jsem byla těhotná a měla jsem střevní virozu… jsou to takovy baličky a v tom je prášek kterej se rozpustí a když mi to do čtyř dnu nepomůže tak k němu mám jít a že mě pošle na nějaký vyšetření.Zeptala jsem se ho jestli taky nemůžu bejt těhotná a on že ne ale prej abych byla v klidu takže mě klidně veme krev.Nevím co by to mohlo bejt.Dřív jsem hodně trpěla se žaludkem tak se mi to asi vrátilo…