Bolest v podbříšku

Anonymní
16.9.10 08:13

Bolest v podbříšku

Ahojky holky,
potřebuji od vás radu.
Pro začátek - nejsem těhotná. Přes dva roky beru antikoncepci Yaz.
Posledních několik měsíců - cca 3 až 4 - mě dost nepříjemně bolí v podbříšku. Takové jakoby menstruační bolesti. Menstruaci mám pravidelně, ale nedá se tomu říkat MS, prostě jen 2 až 3 dny špiním, nic víc…
Ty bolesti jsou dost nepříjemné, nehledě na to, že to dost ovlivňuje i sexuální život, co velmi nelibě nese můj manžel :cert: .
Do toho se přidali i bolesti zad v oblasti ledvin, sice nevím, jestli to má s břichem něco společného, ale nikdy jsem žádné větší problémy se zády neměla.
Nevíte náhodou co by to mohlo být?
Chystám se k doktorovi, ale objednal mě až za 14 dní :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Via
5078
16.9.10 08:25

Nikdo nemá ultrazvukové vidění na dálku a těžko říct co ti může být…těch možností jsou mraky. Budeš si muset počkat na doktora a pokud je to opravdu vážné tak zajdi na pohotovost a máš to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
16.9.10 08:33

Ja bych tipla vedlejsi ucinky HA. Ja brala 4 roky Jeanine, kdyz jsem mela nekolik mesicu migreny, tak to prece „nemohlo“ byt z HA, protoze tu beru dyl, shodli jsme se i s dr, ze to nemuze byt z toho… A ejhle, vysadila jsem a najednou zadne migreny, prestala jsem byt vztekla, coz jsem si do te doby ani poradne neuvedomovala, jak mi to nici zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí