40.tt a nic se neděje

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
322
14.2.12 15:36

40.tt a nic se neděje..

Ahoj holky, tak jsem po dnešní KO nějaká přejetá, dnes jsem 39+0, těšila jsem, že mi dnes doktor aspoň, že se otvírám, nebo něco pozitivního..strčil do mě prsty, šáhnul na břicho, udiveně na mě kouknul a řekl mi, že se dole neděje vůbec nic.. :( Máte některá zkušenost, že by se to třeba rozjelo, i když to na to vůbec nevypadá? Jsem prvorodička, ale hrozně nerada bych přenášela..a o tabletě nechci vůbec slyšet.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5063
14.2.12 15:44

málokdy se mimčo narodí na termín, já teda patřím k přenašečkám :D malej se narodil týden po termínu, popohnat to můžeš sexem a teplou sprchou na bříško

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
14.2.12 15:48

Přenášení je až nad 42.tt :kytka: od 38.do 42.tt je dítě narozené v termínu. Doktor asi trochu zaspal dobu, stav čípku nic nevypovídá o tom, kdy porod přijde. Neboj a neplaš, i když už se asi hodně moc těšíš na mrně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
14.2.12 15:52

Vydrž, prťka, vydrž. :lol:

Jinak ano, ze 3 týdny stále stejného nálezu „nic se neděje, dítě vysoko, vůůůůbec se nic nechystá“ se mi to změnilo během 1 dne na porod. :lol: Ale bylo to už 41+0. :lol:

Jo a ve druhém případě to bylo podobně, aspoň ten čípek se trošku zkracoval a rodila jsem 41+3. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
14.2.12 15:55

Já rodila 41+0. Vyvolávací tabletou… Protože, kdyby to nechali na malým, tak je ve mně snad ještě teď!! Neboj, nic to neni :) Bolí i spontánní porod… prý :lol:
Přeju vám, ať to dobře dopadne…
A sexem se to prý může popohnat - u mě ovšem nezabral…
Držim pěsti…bude to ok, uvidíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
14.2.12 15:56

Je mi jasné, že když šlo dovnitř bude muset i ven.. :D Jen jsem asi dnes chtěla slyšet aspoň to, že se nám to dole chystá a ne že se tam neděje nic.. :D Wiollo, trochu jsi mě uklidnila, že mám šanci porodit dřív jak v květnu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
14.2.12 15:56

Lucy, mně od 38.tt tvrdila, že to vypadá nadějně… Rodila jsem až 41+3. Na druhou stranu mám v okolí holky, co ráno byly na kontrole, kde nic nebylo a večer rodily. Je to hrozně individuální.

• Citovat
  • Upravit
3169
14.2.12 15:57

Tak u mě se taky nic nedělo. Ve středu v poradně se doktor smál, že dítě je vysoko a porod daleko. V sobotu jsem rodila:-) Byla jsem 39+6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
14.2.12 15:59

No tak jupííí, hned mi je trochu líp.. děkuju.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
14.2.12 16:06
LucyDee píše:
Je mi jasné, že když šlo dovnitř bude muset i ven.. :D Jen jsem asi dnes chtěla slyšet aspoň to, že se nám to dole chystá a ne že se tam neděje nic.. :D Wiollo, trochu jsi mě uklidnila, že mám šanci porodit dřív jak v květnu.. :)

Neboj, to půjde. I bez tablet (já jsem oba porody měla spontáně). Zkusila jsem taky kde co, včetně toho sexu. U prvního porodu myslím nezabralo nic, u druhého možná kombinace večírku (pátek) plus druhý den rodinný výlet (sobota) a v neděli v 7h mě poprvé píchlo. Ve 12h byl druhý syn na světě. :lol:

U prvního mi bylo divně, šoufl v 17h (sobota), v 1h začaly kotrakce (neděle), o kterých jsem si až do 3h myslela, že jsou to poslíčci :lol: a v 5h (neděle) byl prvorozený venku. :lol:

Hlavní je: MYSLET POZITIVNĚ. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
14.2.12 16:07

Jestli te to uklidni, tak ja v den sveho porodu, podle doktora na porod nevypadala. V 14:00 jsem byla na monitoru, otevrena na centak, Dr. mi jeste rikal, ze dnes urcite ne a po osme vecer jsme jeli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
14.2.12 16:13

ve 41+0 jsme jeli ve 3 ráno do porodnice, že rodím … Dr. mi řekl, že se vůbec nic neděje a a ni nechystá. V 9 dopoledne jsme jeli znova a otevřená na 5 cm :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
svicka
14.2.12 16:20
Billi píše:
Lucy, mně od 38.tt tvrdila, že to vypadá nadějně… Rodila jsem až 41+3. Na druhou stranu mám v okolí holky, co ráno byly na kontrole, kde nic nebylo a večer rodily. Je to hrozně individuální.

Můj případ :pankac: Ráno 40+4 tt nic se neděje, ve 23:00 příjem do porodnice s nálezem otevřená na 1, ve 4:00 hod otevřená na 6 a v 5:45 malá venku :dance:

• Citovat
  • Upravit
41882
14.2.12 16:31

Mě říkala v úterý doktorka, že nic, na monitoru nic, čípek 1, zamčeno prostě :mrgreen: A ve čtvrtek v noci (41+1tt) jsem začala rodit :P Tak neboj nic :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
14.2.12 16:46

To je těžký každý to má jinak, někdo se otvírá už od 35 týdne a přenáší stejně někdo nic nic a najednou rodí. Nebojještě máš týden a pak se uvidí no ale může se stát že budeš přenášet což asi slyšet nechceš ale bohužel já taky přenášela dvakrát a dvakrát to muselo být vyvolané i když jsem nechtěla. :roll: Ale zase těn porod je pak rychlý a víš co tě čeká a že to přijde opravdu „ted“ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí