Nemoc v 38. tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
448
14.2.12 11:19

Nemoc v 38 tt

Prosím o radu. Jsem teď 37+2 a jsem nemocná a to dost. Už 5. den mám záchvaty kašle, které většinou končí zvracením. Skoro nic v sobě neudržím, ani vodu. V pondělí jsem byla u obvodní, něco mi dala, ale nic moc prý stejně nemůžu, takže to zabírá jen pomalu. Každou středu chodím na monitor + poradnu. Takže jsem měla jít zítra. Když tam manžel volal (já nemám hlas), že jsem nemocná, tak nám tu návštěvu klidně zrušili. Chci se jen zeptat, jestli myslíte, že to nevadí. Přece jen, už jsem skoro na konci těhu a ty kontorly každý týden asi nejsou jen tak. A o mimi se teď bojím o to víc, když jsem nemocná a pořád zvracím. Myslíte, že nevadí, že ho dva týdny nikdo nezkontroluje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
P28
14.2.12 11:46

Nevadí, zdravé mimino přece nezávisí na četnosti kontrol. Pokud jsi doteď neměla problémy s tlakem nebo bílkovinou v moči, tak bych se v klidu na kontrolu vykašlala a snažila se hlavně odpočívat. I kdybys teď porodila, tak už je mimino dost velké a bylo by v pohodě (rodila jsem spontánně 37+0).

• Citovat
  • Upravit
535
14.2.12 11:54
P28 píše:
Nevadí, zdravé mimino přece nezávisí na četnosti kontrol. Pokud jsi doteď neměla problémy s tlakem nebo bílkovinou v moči, tak bych se v klidu na kontrolu vykašlala a snažila se hlavně odpočívat. I kdybys teď porodila, tak už je mimino dost velké a bylo by v pohodě (rodila jsem spontánně 37+0).

asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
14.2.12 12:45

Já měla v tuhle dobu brutální rýmu, už jsem chodila do porodky na kontroly a řekla jsem doktorovi, že mám strach, abych byla schopná porod udýchat. Ten mi napsal Olynth a odůvodnil to tím, že mimi je už stejně velké a nemělo by ho to ohrozit. Do pěti dní bylo po rýmě a já v klidu prodýchávala. Být na tvém místě, zeptám se gyndy, jaký má názor na razantnější léky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí