Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
a nemuze to byt hlenova zatka?
jestli se ti neco nezda, skoc k doktorovi ![]()
máš teď vše hodně prokrvené, takže bych se nebála a zvlášť ne v 38tt
jizvíková píše:
máš teď vše hodně prokrvené, takže bych se nebála a zvlášť ne v 38tt
V tomto týdnu jsem také občas zakrvácela, vše je překrvené, můžeš krvácet i po vyšetření…Pokud je krve málo, tak bych se nebála. Pokud vyloženě krvácíš, světlou krví, tak bych jela na kontrolu.
Ahoj holky chtěla bych se na něco opitat
jsem ve 38tt a v pátek jsem byla u doktorky na vyšetření..jsem na prst otevřená, hlavička naléhá…vyšetření bylo docela bolestivé a doktorka mě upozornila že můžu zašpinit ( zdůrazňuji, že řekla ZAŠPINIT ) ale já špiním ještě dneska a to už je 3 den…myslíte, že je to tím vyšetřením nebo už se jedná o něco jiného…nekrvácím hodně jen prostě špinavý výtok…taky mě od toho vyšetření bolí břicho ale je fakt, že mě dost proštourala…sahala až na hlavičku
díky za rady ![]()
Taky jsem 38tt, taky jsem byla v patek na kontrole a taky porad spinim a taky me porad boli bricho.. je to normalni ![]()
Lollo: jéé děkuji
hrozně mi pomáhá když vím, že v tom nejsem sama
už se nám to krátí
taky už se otevíráš a připravuješ?? ty vyšetření jsou hrozně bolestivé že??
možná jsem já cíta ale mě to dost bolelo teda ![]()
Zdravím,
mám takový trapný dotaz … Dneska jsme se s pritelem mazlili podotykam že k sexu nedošlo jen (prsty a jazyk)…a bylo to hodne vasnivé bych řekla…potom jsem začala trošku špinit normální krev…myslíte si že to mohlo být tím že mě treba nějak škrabnul nebo kvuli toho že to bylo takové divočejší?…Jsem s toho celkem zmatena jinak žádné bolesti nemám všechno je v naprosté pohodě jen ta krev… Myslíte že mám zítra zajít k doktorce?…Pardon za trapný dotaz…