38.tt - špinění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.2.12 23:25

38tt-špinění

Zdravím,

mám takový trapný dotaz … Dneska jsme se s pritelem mazlili podotykam že k sexu nedošlo jen (prsty a jazyk)…a bylo to hodne vasnivé bych řekla…potom jsem začala trošku špinit normální krev…myslíte si že to mohlo být tím že mě treba nějak škrabnul nebo kvuli toho že to bylo takové divočejší?…Jsem s toho celkem zmatena jinak žádné bolesti nemám všechno je v naprosté pohodě jen ta krev… Myslíte že mám zítra zajít k doktorce?…Pardon za trapný dotaz…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11522
13.2.12 23:29

a nemuze to byt hlenova zatka? :nevim: jestli se ti neco nezda, skoc k doktorovi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
13.2.12 23:41

máš teď vše hodně prokrvené, takže bych se nebála a zvlášť ne v 38tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.2.12 00:01
jizvíková píše:
máš teď vše hodně prokrvené, takže bych se nebála a zvlášť ne v 38tt
:palec: souhlas
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
14.2.12 07:36

V tomto týdnu jsem také občas zakrvácela, vše je překrvené, můžeš krvácet i po vyšetření…Pokud je krve málo, tak bych se nebála. Pokud vyloženě krvácíš, světlou krví, tak bych jela na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janička1234
16.6.13 10:52

Ahoj holky chtěla bych se na něco opitat :) jsem ve 38tt a v pátek jsem byla u doktorky na vyšetření..jsem na prst otevřená, hlavička naléhá…vyšetření bylo docela bolestivé a doktorka mě upozornila že můžu zašpinit ( zdůrazňuji, že řekla ZAŠPINIT ) ale já špiním ještě dneska a to už je 3 den…myslíte, že je to tím vyšetřením nebo už se jedná o něco jiného…nekrvácím hodně jen prostě špinavý výtok…taky mě od toho vyšetření bolí břicho ale je fakt, že mě dost proštourala…sahala až na hlavičku :? díky za rady :hug:

• Citovat
  • Upravit
1854
16.6.13 10:54

Taky jsem 38tt, taky jsem byla v patek na kontrole a taky porad spinim a taky me porad boli bricho.. je to normalni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janička1234
16.6.13 11:32

Lollo: jéé děkuji :) hrozně mi pomáhá když vím, že v tom nejsem sama :D už se nám to krátí :) taky už se otevíráš a připravuješ?? ty vyšetření jsou hrozně bolestivé že?? :poblion: možná jsem já cíta ale mě to dost bolelo teda :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky