Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj
Než si ho objednám, prosím o vaše zkušenosti, máte ho některá doma a je opravdu tak zázračný, jak popisují ![]()
Ahoj ![]()
zrovna dnes mi přišel. No zázračný sám o sobě není,je spíše zázrak slyšet to srdíčko
. Dnes jsem 12+0 a po usilovném hledání jsme ho slyšeli. ![]()
Je fakt,že jsem klidnější,když ho mám a můžu se kdykoli přesvědčit,že ťuká.
mám a parkrát za těhu jsme kontrolovali a na památku i nahráli srdíčko
Nechce to dělat moc často, ať mimi nerušíte. ![]()
Já ho měla a byla jsem za něj vděčná!!! Už jen pro ten klid, když jsem holky našla… po cca tom 20 týdnu jsem moc nepoužívala, ale zase ke konci jsem jednu holčičku moc necítila a byla šťstná, když jsem si je mohla zkontrolovat, že je vše ok ![]()
za mě super investice, kdyby někdy znova otěhotněla, tak to je jedna z prvních věcí, co si zase pořídim ![]()
Přístroj máme a taky jsem si ho schovala, pokud budeme mít někdy druhé mimčo ![]()
Kdyby se pokazil, koupím další. Za to, že mám jistotu si mimčo kdykoli poslechnout, to opravdu stojí ![]()
ahojky tak mam tenhle http://www.ebay.co.uk/…190639002384?… dlouho jsem srdicko nemohla najit mam ho us od 13tt a as prede tydnem se konecne podarilo jsem 16tt hlavne k tomu potrebujes ten gel nebo klidne i obyc.olej ja to nevedela bez toho to slyset neni ![]()
Také jsem měla a byla spokojená. Příště bych pořídila znova.
Také jsem měla a byla jsem spokojená, využila jsem ho celé těhu, hlavně na konci, když se malá moc nehýbala ![]()
Taky ho mám doma. Poslouchám 1-2× týdně. Poprvé jsem slyšela ve 13tt. Jsem po potratu ve II. trimestru, takže s tímto přístrojem jsem klidnější. Stačí si poslechnout srdíčko a vím, že je vše tak já má být. Určitě si ho budu schovávat na druhé a pokud se porouchá, koupím zas ![]()
Já mám zase obavu, že bych srdíčko nenašla nebo by nedejbohu přestalo bít…a co pak? akorát to člověka šíleně vynervuje, ne?
izz.**To máš pravdu.Taky sem přemýšlela že si ho koupím ale kdybych srdíčko nenašla tak nevím asi by to bylo o nervy ![]()
probrali jsme to doma a oba jsme se shodli, že je to pro nás zbytečná investice a nervovač