Monitor srdíčka miminka - Angelsounds

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4875
22.2.12 11:11

máme doma a doporučuji :) Kupovali jsme později, naopak mi to pomohlo, když se mi zdálo, že se malý nehýbe. Nemusela jsem hned běžet k Dr. a hlavně ho to poslouchání rozproudilo a zase se hýbal :)
Gel byl součástí balení a nám teda vydržel, ale neposlouchali jsme zase tak často. Malýho ho to rozčilovalo :) Máme nahraný i tlukot na památku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
22.2.12 12:58

ahojky tak ja ho take mam ale mam problem :mrgreen: :mrgreen: pritel si mysli ze posloucha moji tepnu :mrgreen: :think: a ne srdicko neveri tomu rika ze je to na prd.. kde si muzu poslechnou srdce? abych mohla nejak porovnat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
22.2.12 13:41

no ja myslim, ze se to pozna, podle rychlosti tepu, dite jej ma daleko rychlejsi i dvojnasob, ale nevim zatim ho nemam, ale objednany jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
22.2.12 13:53

a v kolikátm jsi týdnu? já jsem v 17. týdnu a s tepnou si ho tedy splést již nelze :)

Barborka4 píše:
ahojky tak ja ho take mam ale mam problem :mrgreen: :mrgreen: pritel si mysli ze posloucha moji tepnu :mrgreen: :think: a ne srdicko neveri tomu rika ze je to na prd.. kde si muzu poslechnou srdce? abych mohla nejak porovnat??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
22.2.12 14:21
mikela píše:
a v kolikátm jsi týdnu? já jsem v 17. týdnu a s tepnou si ho tedy splést již nelze :)
Barborka4 píše:
:) ja jsem v 17+6
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
22.2.12 16:31

tak to je divný, já čekám dvojčátka a zřetelně slyším dvě srdíčka :nevim:

Barborka4 píše:
mikela píše:
Barborka4 píše:
:) ja jsem v 17+6
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
24.2.12 17:25

Ahoj holky, :mavam:
tak jsem přečetla Vaše příspěvky a pořídíme si také.
Přeji všem krásné těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17724
24.2.12 17:30

Měla jsem a super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
28.2.12 07:08
Barborka4 píše:

To poznáš snadno. Tvůj tep je kolem 70/minutu, zatím co tep miminka je kolem 140/minutu i víc. Porovnat to můžeš tak, že si při poslechu dáš prsty na krkavici, kde ucítíš svůj tep (tvůj přítel ti během poslechu může kontrolovat tep třeba na zápěstí…). Svoje srdce by si v Angelu měla slyšet normálně tam kde je uložené. Tedy když Angela přiložíš na levé prso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
20.3.12 08:22

Ahoj holky :mavam:
Dnes jsem poprvé zkoušela poslouchat 12+1tt a ještě nic :nevim: Zatím zvuky podobné pohybům ale :srdce: nezachyceno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1395
20.3.12 19:49
ahoj,
já jsem si angla koupila ve 12 týdnu, zkoušela jsem ho asi 4×, potom asi za dva zas a nic jsem neslyšela-byla jsem z toho na prášky,ale pak jsem byla na kontrole a bylo všechno O.K.tak už jsem ho odepsala.a jeden večer si říkám že mu dám ještě šanci-to jsem byla 15+2 a konečně jsme ho uslyšela.a můžu ti říct ža až ho uslyšíš tak si budeš hnedka jistá že je to ono.teď zase bojuju s tím abych to nepřeháněla s tím posloucháním :think:
papaluša píše:
Ahoj holky :mavam:
Dnes jsem poprvé zkoušela poslouchat 12+1tt a ještě nic :nevim: Zatím zvuky podobné pohybům ale :srdce: nezachyceno.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1395
20.3.12 19:50

jinak jsem založila i diskuzi kde je pár příspěvků s tím že dobře slyšet je fakt v tom 14-15 týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
21.3.12 06:51

Ahoj holky,
zrovna dneska v noci jsem se vzbudila s takovým nepříjemným táhlým pocitem v podbřišku, normálně spím jako dudek, tak mne to vyděsilo a už jsem měla po spaní :-( Hned mne v tom rozespalém stavu napadlo, že je to jistě nějaká kontrakce a že potratím (jsem 14+4)… Poslední kontrolu jsme měli 6.3. na genetice, kde bylo sice vše ok, ale pokud fakt ještě nejsou pohyby, (jsem poprvé těhotná, to si ještě počkám) tak člověk hned plaší, že je něco v nepořádku a nemám jak to zjistit, další poradna je až v úterý 27.3. :-( Napadlo mne, jestli některá z Vás co Angela používala a už neplánujete další baby, neuvažujete o prodeji? Nový mi i tak přijde dost drahý, ale asi mi v rámci svého nerváctví nic jiného nezbyde…
Jinak se mějte fajn a krásné jaro! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
21.3.12 07:59
Vrbička88 píše:
Ahoj holky,
zrovna dneska v noci jsem se vzbudila s takovým nepříjemným táhlým pocitem v podbřišku, normálně spím jako dudek, tak mne to vyděsilo a už jsem měla po spaní :-( Hned mne v tom rozespalém stavu napadlo, že je to jistě nějaká kontrakce a že potratím (jsem 14+4)… Poslední kontrolu jsme měli 6.3. na genetice, kde bylo sice vše ok, ale pokud fakt ještě nejsou pohyby, (jsem poprvé těhotná, to si ještě počkám) tak člověk hned plaší, že je něco v nepořádku a nemám jak to zjistit, další poradna je až v úterý 27.3. :-( Napadlo mne, jestli některá z Vás co Angela používala a už neplánujete další baby, neuvažujete o prodeji? Nový mi i tak přijde dost drahý, ale asi mi v rámci svého nerváctví nic jiného nezbyde…
Jinak se mějte fajn a krásné jaro! :kytka:

Ahojky urcite si ho kup taky jsem zainvestovala a hodně mě to pomáhá a jelikož nechci skončit jen u jednoho miminka tak se mi to bude hodit i v budoucnu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
21.3.12 09:52
xenaR píše:
Vrbička88 píše:
Ahoj holky,
Jinak se mějte fajn a krásné jaro! :kytka:
Ahojky urcite si ho kup taky jsem zainvestovala a hodně mě to pomáhá a jelikož nechci skončit jen u jednoho miminka tak se mi to bude hodit i v budoucnu :kytka:

objednáno! Hlavně, ať to malé uslyším…jinak běžím k doktorce!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky