Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
máme doma a doporučuji
Kupovali jsme později, naopak mi to pomohlo, když se mi zdálo, že se malý nehýbe. Nemusela jsem hned běžet k Dr. a hlavně ho to poslouchání rozproudilo a zase se hýbal ![]()
Gel byl součástí balení a nám teda vydržel, ale neposlouchali jsme zase tak často. Malýho ho to rozčilovalo
Máme nahraný i tlukot na památku ![]()
ahojky tak ja ho take mam ale mam problem
pritel si mysli ze posloucha moji tepnu
a ne srdicko neveri tomu rika ze je to na prd.. kde si muzu poslechnou srdce? abych mohla nejak porovnat??
no ja myslim, ze se to pozna, podle rychlosti tepu, dite jej ma daleko rychlejsi i dvojnasob, ale nevim zatim ho nemam, ale objednany jo.
a v kolikátm jsi týdnu? já jsem v 17. týdnu a s tepnou si ho tedy splést již nelze ![]()
Barborka4 píše:
ahojky tak ja ho take mam ale mam problem![]()
![]()
a ne srdicko neveri tomu rika ze je to na prd.. kde si muzu poslechnou srdce? abych mohla nejak porovnat??
mikela píše:
a v kolikátm jsi týdnu? já jsem v 17. týdnu a s tepnou si ho tedy splést již nelze
Barborka4 píše:
![]()
tak to je divný, já čekám dvojčátka a zřetelně slyším dvě srdíčka ![]()
Barborka4 píše:mikela píše:
a v kolikátm jsi týdnu? já jsem v 17. týdnu a s tepnou si ho tedy splést již nelze
Barborka4 píše:
![]()
ja jsem v 17+6
Ahoj holky, ![]()
tak jsem přečetla Vaše příspěvky a pořídíme si také.
Přeji všem krásné těhotenství.
Barborka4 píše:
![]()
To poznáš snadno. Tvůj tep je kolem 70/minutu, zatím co tep miminka je kolem 140/minutu i víc. Porovnat to můžeš tak, že si při poslechu dáš prsty na krkavici, kde ucítíš svůj tep (tvůj přítel ti během poslechu může kontrolovat tep třeba na zápěstí…). Svoje srdce by si v Angelu měla slyšet normálně tam kde je uložené. Tedy když Angela přiložíš na levé prso.
Ahoj holky ![]()
Dnes jsem poprvé zkoušela poslouchat 12+1tt a ještě nic
Zatím zvuky podobné pohybům ale
nezachyceno.
papaluša píše:
Ahoj holky
Dnes jsem poprvé zkoušela poslouchat 12+1tt a ještě nicZatím zvuky podobné pohybům ale
nezachyceno.
jinak jsem založila i diskuzi kde je pár příspěvků s tím že dobře slyšet je fakt v tom 14-15 týdnu
Ahoj holky,
zrovna dneska v noci jsem se vzbudila s takovým nepříjemným táhlým pocitem v podbřišku, normálně spím jako dudek, tak mne to vyděsilo a už jsem měla po spaní
Hned mne v tom rozespalém stavu napadlo, že je to jistě nějaká kontrakce a že potratím (jsem 14+4)… Poslední kontrolu jsme měli 6.3. na genetice, kde bylo sice vše ok, ale pokud fakt ještě nejsou pohyby, (jsem poprvé těhotná, to si ještě počkám) tak člověk hned plaší, že je něco v nepořádku a nemám jak to zjistit, další poradna je až v úterý 27.3.
Napadlo mne, jestli některá z Vás co Angela používala a už neplánujete další baby, neuvažujete o prodeji? Nový mi i tak přijde dost drahý, ale asi mi v rámci svého nerváctví nic jiného nezbyde…
Jinak se mějte fajn a krásné jaro! ![]()
Vrbička88 píše:
Ahoj holky,
zrovna dneska v noci jsem se vzbudila s takovým nepříjemným táhlým pocitem v podbřišku, normálně spím jako dudek, tak mne to vyděsilo a už jsem měla po spaníHned mne v tom rozespalém stavu napadlo, že je to jistě nějaká kontrakce a že potratím (jsem 14+4)… Poslední kontrolu jsme měli 6.3. na genetice, kde bylo sice vše ok, ale pokud fakt ještě nejsou pohyby, (jsem poprvé těhotná, to si ještě počkám) tak člověk hned plaší, že je něco v nepořádku a nemám jak to zjistit, další poradna je až v úterý 27.3.
Napadlo mne, jestli některá z Vás co Angela používala a už neplánujete další baby, neuvažujete o prodeji? Nový mi i tak přijde dost drahý, ale asi mi v rámci svého nerváctví nic jiného nezbyde…
Jinak se mějte fajn a krásné jaro!
Ahojky urcite si ho kup taky jsem zainvestovala a hodně mě to pomáhá a jelikož nechci skončit jen u jednoho miminka tak se mi to bude hodit i v budoucnu ![]()
xenaR píše:Vrbička88 píše:Ahojky urcite si ho kup taky jsem zainvestovala a hodně mě to pomáhá a jelikož nechci skončit jen u jednoho miminka tak se mi to bude hodit i v budoucnu
Ahoj holky,
zrovna dneska v noci jsem se vzbudila s takovým nepříjemným táhlým pocitem v podbřišku, normálně spím jako dudek, tak mne to vyděsilo a už jsem měla po spaníHned mne v tom rozespalém stavu napadlo, že je to jistě nějaká kontrakce a že potratím (jsem 14+4)… Poslední kontrolu jsme měli 6.3. na genetice, kde bylo sice vše ok, ale pokud fakt ještě nejsou pohyby, (jsem poprvé těhotná, to si ještě počkám) tak člověk hned plaší, že je něco v nepořádku a nemám jak to zjistit, další poradna je až v úterý 27.3.
Jinak se mějte fajn a krásné jaro!
objednáno! Hlavně, ať to malé uslyším…jinak běžím k doktorce!! ![]()