Monitor srdíčka miminka - Angelsounds

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2290
18.9.14 17:24

Ale napsala jsem pani tak uvidime ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
18.9.14 19:03

@Pinkie koupila jsem za pár kaček v lékárně sonogel a krásně to přes něj šlo slyšet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
18.9.14 19:26

@Veveruska87 Děkuju za tip! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
28.5.16 10:07

https://soundcloud.com/…/angelsounds
Holky kdo se vyzna je to tep miminka???
Dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
28.5.16 10:14

@sukynecka01 Ahoj, tohle je srdíčko miminka! Poslouchám ho pravidelně od 15.tydne :) A jsem ve 35, tak uz to mám docela v uchu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
28.5.16 10:20

@Bosska no jedna slecna totiz psala nejaka tepna nebo pupečnik ci co, tak jsem se bala jestli teda je mimi
Jsem v 11+ a masla jsem to dole u ochlupeni :roll: znama mi prave poslala zvuk sveho je v 27tt a ma jiny zvuk zkusim ho tu dat
No tal to nejde je to jen na fb preposlat sem to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
28.5.16 10:28

@sukynecka01 Svoji tepnu bys stopro rozeznala. Tvůj tep je mnohem pomalejší. Ten si chytis směrem k trislu. Tenhle zvuk, co jsi sem dávala, fakt poslouchám už půl roku. Je to :srdce:
O tím, že by se dal poslechnout pupečník, slysim poprvé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
28.5.16 10:34

@Bosska no ja to tal neslysela, ale i podle videa na youtube je to to same. Takže mimi :) clovek je hned klidnejsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
28.5.16 12:28
@sukynecka01 píše:
https://soundcloud.com/…/angelsounds
Holky kdo se vyzna je to tep miminka???
Dekuji :hug:

jj, je to srdíčko miminka, krásné :srdce: také jsem měla angelsounds koupený :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
28.5.16 13:40

@Eva 13 diky nekdo pise, ze najeka pupecnik nebo co, ze to je to same co sedicko, tak pak nevim
Podle me srdíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
28.5.16 20:24
@sukynecka01 píše:
@Eva 13 diky nekdo pise, ze najeka pupecnik nebo co, ze to je to same co sedicko, tak pak nevim
Podle me srdíčko

ne, je to opravdu tlukot srdíčka miminka :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.20 10:08

Holky, dostala jsem Angelsounds a vůbec nevím, kde srdíčko hledat a jak poznám, že to není můj tep? Dnes bych měla být 13+2, ale miminko je prý o 5 dní větší. A nejsem úplný hubeňour.

• Citovat
  • Upravit
37132
22.10.20 10:18
@Anonymní píše:
Holky, dostala jsem Angelsounds a vůbec nevím, kde srdíčko hledat a jak poznám, že to není můj tep? Dnes bych měla být 13+2, ale miminko je prý o 5 dní větší. A nejsem úplný hubeňour.

Musis hledat no, me i dr kolikrat hledala polohu, kde se zrovna miminko nachází a to uz bylo treba pred porodem. Ted je ještě male a pluje tam, jednou vpravo, jednou vlevo, různě tam rotuje, takze ti fakt nikdo nepoví kde presne hledat. Zes nenasla svuj tep taky asi moc nepoznas, to se stava celkem casto, ze se maminky uklidnuji poslechem srdicka a přitom poslouchají svoje vlastni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
22.10.20 10:18

Miminko bude hodně dole někde nad ochlupením. Ze začátku to trvá než ho najdeš ale pak už je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
22.10.20 10:26

Ahoj, já ho našla od nějakého 10 tt, po dlouhééém hledání. Zajela jsem přístrojem až trochu do „ochlupení“ a hodně zatlačila a natočila jej a bylo to. To, že to není tvůj tep prostě poznáš, je to opravdu jak vláček. Do 20 tt jsem ho hledala vlastně pokaždé dole, asi z tudy bylo prostě nejlepší místo, kde ty vlny pronikly :nevim:. Teď už jsem ve 31 tt a když se malá dýl nehýbe, tak hned plaším a letím pro AS a jak je otočená hlavou dolů, tak zas paradoxně najdu srdíčko nejlíp okolo pupíku :lol:. Chce to mít trpělivost a hned neplašit. Já před prvním screeningem se chtěla ujistit, že tam a je zrovna jsem ho jak na potvoru nemohla najít, málem jsem měla infarkt a na UZ samozřejmě vše OK :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí