Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak an to je opravdu brzo a testy fungujéí ale pokudje HCG v krvi ještě moc nízké tak můžou být falešně negativní
Já bych počkala ještě týden dva a zkusila testík znova, třeba se podařilo, jen to ještě nebylo rozpoznatelné. Držím pěsti. ![]()
Crystal87 píše:
Tak an to je opravdu brzo a testy fungujéí ale pokudje HCG v krvi ještě moc nízké tak můžou být falešně negativní
A můžou být falešně negativní i v tom 4-5 týdnu těhotenství?
Příspěvek upraven 13.02.12 v 16:44
zednicka píše:Crystal87 píše:A můžou být falešně negativní i v tom 4-5 týdnu těhotenství?
pokud myslím po ms tka ano ale pokud po oplodnění tak byhc řekla že spíš už ne…ale vyjímky se asi najdou
Uvidím tedy, doufám že se zadařilo…od té doby si měřím bazální teplotu a pohybuje se v rozmezích 36,9- 37,2
Milá anonymní, já bych řekla, že možné je úplně všechno. Jak plyne z této diskuze, i jiných takových podobných, které tu na webu jsou, může to být psychika, ale také těhotenství. Sama jsem to takto při těhotenstvích měla, že mi nebylo dobře pomalu hned po otěhotnění, a tak jsem zvědavá, jestli mi teď není dobře jen tak, třeba z počasí, nebo jsem těhotná. A taky někdo má test negativní třeba i v pátém měsíci, takže asi tak
Ať je to tak, jak ty si přeješ, kočko ![]()
Může - nemusí - a také je možné, že tak s tebou mává vysazení HA. Že si jenom tělo zvyká na fungování podle přírody a ne podle chemie.
Sweety píše:
Milá anonymní, já bych řekla, že možné je úplně všechno. Jak plyne z této diskuze, i jiných takových podobných, které tu na webu jsou, může to být psychika, ale také těhotenství. Sama jsem to takto při těhotenstvích měla, že mi nebylo dobře pomalu hned po otěhotnění, a tak jsem zvědavá, jestli mi teď není dobře jen tak, třeba z počasí, nebo jsem těhotná. A taky někdo má test negativní třeba i v pátém měsíci, takže asi takAť je to tak, jak ty si přeješ, kočko
V 5 měsící už není hcg proto test negativní to stoupá do třetího měsíce pak klesá
Menstruaci jsi nemusela dostat, protože se po vysazení HA rozházel cyklus, to samé platí pro příznaky, ale současně můžeš být těhotná. Mně se dušík objevil až týden po očekávane MS
Takže 6tt
Tak holky, hlavně první „blbost“, že po pátém měs. HCG z krve mizí.Pokud je člověk těhotný má v krvi HCG. Tzn. sice ano do určitého měsíce narůstá a pak klesá, ale ustáluje se na určité hranici a tam setrvává. Po porodu do několika dní by mělo klesnout na nulu.
Těhotenské testy - fungují na principu vylučování HCG z krve do moči a v moči indikačním papírkem jej prokážeš. Ale je určité malé procento maminek, které jsou těhotné a HCG se jim močí nevylučuje - tzn. nemají těhu testy pozitivní.
Nebo vylučuje, ale málo a později - mají těhu testy sice pozitivní, ale dost později jak ostatní.
K tvému dotazu - těhu být můžeš - teoreticky pokud máš BT prokázanou ovu tím víc, ale taky to může být následek HA, kterou jsi brala a tělo se jen dává do kupy. Takže vydrž a pokud by nic a příznaky byly, vyrazila bych k dr.
Ahojky
tak možný je všechno,hlavně závisí na tý ovulce,třeba byla později a ty mršky si na ní počkali,takže proto ti to třeba nevychází
a nebo ti může být špatně ze změny hormonů,z toho se taky může motat hlava a vlastně to udělá příznaky těhotenství.Mě stačilo,když sem přestala kojit a začlo se mi dělat blbě a čůralal sem jako koroptev ![]()
Ahoj chtela jsem se zeptat,jestli některá z vás měla jako příznaky bolesti prsou,pocit na zvracení,bolest podbřišku, bolest hlavy,bolest zad? Děkuju předem za odpovědi
Ahoj maminky, čekatelky i snažilky=) Mám takový, možná hloupý, dotaz. Snažíme se s přítelem o miminko. Minulý měsíc jsem vysadila antiko. Od 8.2 jsem měla mít podle výpočtů údajně ovulaci. Sex probíhal jak 8. tak i následující dva dny. Od neděle se mi neskutečně točí hlava když se zvedám, píchá občas v podbřišku a celkově je mi divně…Mohlo by to už lehce naznačovat těhotenství?? A ještě jeden dotaz, trošku bokem- je možné, že některé ženě prostě nefungují těhotenské testy? i když je například v rozmezí 3-5 týdnu těhotenství a test je stále negativní?? Děkuji za odpovědi