Brzké těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.2.12 16:30

Brzké těhotenství

Ahoj maminky, čekatelky i snažilky=) Mám takový, možná hloupý, dotaz. Snažíme se s přítelem o miminko. Minulý měsíc jsem vysadila antiko. Od 8.2 jsem měla mít podle výpočtů údajně ovulaci. Sex probíhal jak 8. tak i následující dva dny. Od neděle se mi neskutečně točí hlava když se zvedám, píchá občas v podbřišku a celkově je mi divně…Mohlo by to už lehce naznačovat těhotenství?? A ještě jeden dotaz, trošku bokem- je možné, že některé ženě prostě nefungují těhotenské testy? i když je například v rozmezí 3-5 týdnu těhotenství a test je stále negativní?? Děkuji za odpovědi ;-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27003
13.2.12 16:34

Tak an to je opravdu brzo a testy fungujéí ale pokudje HCG v krvi ještě moc nízké tak můžou být falešně negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
13.2.12 16:37

Já bych počkala ještě týden dva a zkusila testík znova, třeba se podařilo, jen to ještě nebylo rozpoznatelné. Držím pěsti. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
13.2.12 16:39
Crystal87 píše:
Tak an to je opravdu brzo a testy fungujéí ale pokudje HCG v krvi ještě moc nízké tak můžou být falešně negativní

A můžou být falešně negativní i v tom 4-5 týdnu těhotenství?

Příspěvek upraven 13.02.12 v 16:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27003
13.2.12 16:41
zednicka píše:
Crystal87 píše:
A můžou být falešně negativní i v tom 4-5 týdnu těhotenství?

pokud myslím po ms tka ano ale pokud po oplodnění tak byhc řekla že spíš už ne…ale vyjímky se asi najdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.12 16:46

Uvidím tedy, doufám že se zadařilo…od té doby si měřím bazální teplotu a pohybuje se v rozmezích 36,9- 37,2

• Citovat
  • Upravit
1312
13.2.12 16:51

Milá anonymní, já bych řekla, že možné je úplně všechno. Jak plyne z této diskuze, i jiných takových podobných, které tu na webu jsou, může to být psychika, ale také těhotenství. Sama jsem to takto při těhotenstvích měla, že mi nebylo dobře pomalu hned po otěhotnění, a tak jsem zvědavá, jestli mi teď není dobře jen tak, třeba z počasí, nebo jsem těhotná. A taky někdo má test negativní třeba i v pátém měsíci, takže asi tak ;) Ať je to tak, jak ty si přeješ, kočko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
13.2.12 17:03

Může - nemusí - a také je možné, že tak s tebou mává vysazení HA. Že si jenom tělo zvyká na fungování podle přírody a ne podle chemie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27003
13.2.12 17:15
Sweety píše:
Milá anonymní, já bych řekla, že možné je úplně všechno. Jak plyne z této diskuze, i jiných takových podobných, které tu na webu jsou, může to být psychika, ale také těhotenství. Sama jsem to takto při těhotenstvích měla, že mi nebylo dobře pomalu hned po otěhotnění, a tak jsem zvědavá, jestli mi teď není dobře jen tak, třeba z počasí, nebo jsem těhotná. A taky někdo má test negativní třeba i v pátém měsíci, takže asi tak ;) Ať je to tak, jak ty si přeješ, kočko :)

V 5 měsící už není hcg proto test negativní to stoupá do třetího měsíce pak klesá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
13.2.12 17:42

Menstruaci jsi nemusela dostat, protože se po vysazení HA rozházel cyklus, to samé platí pro příznaky, ale současně můžeš být těhotná. Mně se dušík objevil až týden po očekávane MS :nevim: Takže 6tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
13.2.12 17:52

Tak holky, hlavně první „blbost“, že po pátém měs. HCG z krve mizí.Pokud je člověk těhotný má v krvi HCG. Tzn. sice ano do určitého měsíce narůstá a pak klesá, ale ustáluje se na určité hranici a tam setrvává. Po porodu do několika dní by mělo klesnout na nulu.

Těhotenské testy - fungují na principu vylučování HCG z krve do moči a v moči indikačním papírkem jej prokážeš. Ale je určité malé procento maminek, které jsou těhotné a HCG se jim močí nevylučuje - tzn. nemají těhu testy pozitivní.
Nebo vylučuje, ale málo a později - mají těhu testy sice pozitivní, ale dost později jak ostatní.

K tvému dotazu - těhu být můžeš - teoreticky pokud máš BT prokázanou ovu tím víc, ale taky to může být následek HA, kterou jsi brala a tělo se jen dává do kupy. Takže vydrž a pokud by nic a příznaky byly, vyrazila bych k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3638
15.2.12 11:08

Ahojky :) tak možný je všechno,hlavně závisí na tý ovulce,třeba byla později a ty mršky si na ní počkali,takže proto ti to třeba nevychází :) a nebo ti může být špatně ze změny hormonů,z toho se taky může motat hlava a vlastně to udělá příznaky těhotenství.Mě stačilo,když sem přestala kojit a začlo se mi dělat blbě a čůralal sem jako koroptev :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3626
15.2.12 12:07

Ahoj chtela jsem se zeptat,jestli některá z vás měla jako příznaky bolesti prsou,pocit na zvracení,bolest podbřišku, bolest hlavy,bolest zad? Děkuju předem za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí