Rozchod a těhotná

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
51
13.2.12 16:05

Rozchod a těhotná....

Takže všem přeju pěkný den… :kytka: Chci se s vámi podělit o můj zážitek…Asi zhruba před měsícem sme se rozešli po šesti letech s přítelem,15.1.2012 jsem dostala MS,ale byla slabší než obvykle,ale nějak jsem to neřešila…Včera jsem měla dostat MS,ale nic,místo toho přišel jen hustý bílý výtok..Dnes jsem navštívila svoji mudr.,ta mě vyšetřila, a řekla,že všechno nasvědčuje tomu,že těhotná jsem…vyšetřila mě i ultrazvukem a tam jsem viděla váček…velikostí odpovídající :) Mudr. řekla,že to je sražená krev,dost jsem se lekla,ale že prej to taky nemusí být sražená krev 8o Tak mi sestřička vzala krev na hcg a zítra si mám volat na výsledky,tak su celá nedočkavá :nevim: Mohlo to být miminko a nee sražená krev že jo??? :think: :mrgreen: Nemáte někdo podobnou zkušenost???? Jsem z toho na nervy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
496
13.2.12 16:20

No to je hezky :-) A ty chceš být těhotná nebo ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27003
13.2.12 16:20

Pokud bys byla těhu už při té sabé ms tak by na UZ už určitě bylo vidět srdíčko :nevim: pokud jsi teda neotěhotněla cca před 2-3 týdny prostě po té slabší MS…ale to žu asi ne kdžy píšeš že jste se rozešli před měsícem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
13.2.12 16:22
Crystal87 píše:
Pokud bys byla těhu už při té sabé ms tak by na UZ už určitě bylo vidět srdíčko :nevim: pokud jsi teda neotěhotněla cca před 2-3 týdny prostě po té slabší MS…ale to žu asi ne kdžy píšeš že jste se rozešli před měsícem

jojo, to si myslim, ze je pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
13.2.12 16:23

nebo utikej do lekarny a kup si test :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
13.2.12 16:24

měli sme poslední styk začátkem ledna…takže by to tak odpovídalo…no nevim jestli chci být těhotná když jsem sama :nevim: Nevim vůbec jak by se k tomu postavil.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
13.2.12 16:27

bych asi skocila pro test, jestli mas moznost…

kdy byl posledni styk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240

Chápu to správně, že rozejít se chtěl tedy on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048

A teoreticky uvažuješ o tom že byste se dali ještě do kupy?? Nebo to bylo definitivní???
Já být Tebou tak valím pro test :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
13.2.12 16:28

to uz by srdicko asi ale melo byt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27003
13.2.12 16:28

J8 mylsím že těhu nebudeš ;) to bys byla cca v 9tt a to už by dr viděla něco na UZ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
13.2.12 16:31

říkám,že poslední styk byl začátkem ledna,tedy v období ovulace…zítra se to dozvím…navíc už je tady asi všude zavřeno,takže test bych asi nekoupila......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
13.2.12 16:31
Michala5 píše:
nebo utikej do lekarny a kup si test :-)

To je fakt…Já bych valila pro ten test… :nevim:
Podle mě se to dá zvládnout i když zůstaneš sama..A kvůli čemu jste se rozešli?

• Citovat
  • Upravit
51
13.2.12 16:32

na ultrazvuku něco bylo,ale dr.říkala,že to je ta sražená krev z těch stěrů :) Tak já fakt nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27003
13.2.12 16:33
Pututka píše: říkám,že poslední styk byl začátkem ledna,tedy v období ovulace…zítra se to dozvím…navíc už je tady asi všude zavřeno,takže test bych asi nekoupila......

to nemusí nic znamenat že byl v době ovulace ale když si to spočítáš na UZ by už bylo ěnoc určitě vidět pokud jsi neotěhotněla dýl což říkáš že ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí