Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Takže všem přeju pěkný den…
Chci se s vámi podělit o můj zážitek…Asi zhruba před měsícem sme se rozešli po šesti letech s přítelem,15.1.2012 jsem dostala MS,ale byla slabší než obvykle,ale nějak jsem to neřešila…Včera jsem měla dostat MS,ale nic,místo toho přišel jen hustý bílý výtok..Dnes jsem navštívila svoji mudr.,ta mě vyšetřila, a řekla,že všechno nasvědčuje tomu,že těhotná jsem…vyšetřila mě i ultrazvukem a tam jsem viděla váček…velikostí odpovídající
Mudr. řekla,že to je sražená krev,dost jsem se lekla,ale že prej to taky nemusí být sražená krev
Tak mi sestřička vzala krev na hcg a zítra si mám volat na výsledky,tak su celá nedočkavá
Mohlo to být miminko a nee sražená krev že jo???
Nemáte někdo podobnou zkušenost???? Jsem z toho na nervy ![]()
Pokud bys byla těhu už při té sabé ms tak by na UZ už určitě bylo vidět srdíčko
pokud jsi teda neotěhotněla cca před 2-3 týdny prostě po té slabší MS…ale to žu asi ne kdžy píšeš že jste se rozešli před měsícem
Crystal87 píše:
Pokud bys byla těhu už při té sabé ms tak by na UZ už určitě bylo vidět srdíčkopokud jsi teda neotěhotněla cca před 2-3 týdny prostě po té slabší MS…ale to žu asi ne kdžy píšeš že jste se rozešli před měsícem
jojo, to si myslim, ze je pravda
měli sme poslední styk začátkem ledna…takže by to tak odpovídalo…no nevim jestli chci být těhotná když jsem sama
Nevim vůbec jak by se k tomu postavil.....
bych asi skocila pro test, jestli mas moznost…
kdy byl posledni styk?
A teoreticky uvažuješ o tom že byste se dali ještě do kupy?? Nebo to bylo definitivní???
Já být Tebou tak valím pro test ![]()
J8 mylsím že těhu nebudeš
to bys byla cca v 9tt a to už by dr viděla něco na UZ…
říkám,že poslední styk byl začátkem ledna,tedy v období ovulace…zítra se to dozvím…navíc už je tady asi všude zavřeno,takže test bych asi nekoupila......
Michala5 píše:
nebo utikej do lekarny a kup si test
To je fakt…Já bych valila pro ten test… ![]()
Podle mě se to dá zvládnout i když zůstaneš sama..A kvůli čemu jste se rozešli?
na ultrazvuku něco bylo,ale dr.říkala,že to je ta sražená krev z těch stěrů
Tak já fakt nevím…
Pututka píše: říkám,že poslední styk byl začátkem ledna,tedy v období ovulace…zítra se to dozvím…navíc už je tady asi všude zavřeno,takže test bych asi nekoupila......
to nemusí nic znamenat že byl v době ovulace ale když si to spočítáš na UZ by už bylo ěnoc určitě vidět pokud jsi neotěhotněla dýl což říkáš že ne ![]()