Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Sasanka30 píše:Kamča.dalmatinka píše:To máš pravdu, ale jsem uplně psychicky na dně a představa, že tohle krásný prožiju celé sama, to mě dřív švihneSasanka30 píše:To je jasné kdopak by byl.Tim spíš když je pak žena na partnerovi závislá i finančně,ale přesto já bych už v tomto věku neriskovala.Kdyby mi bylo 18 asi bych přemýšlela jinak..
Já vím Kamčo, ale zas být sama a štastná z toho ted taky nejsem
Přesto vim že at je chlap sebelepší at si s nim jak dlouho chceš tak opustit tě muže klidně za 5 let až bude dítěti 4 a jsi na tom stejně neli huř.Nikdo přece nezaručí celoživotní lásku ani to že si vás z pár měsícu nemuže najít ten nejlepší chlap na světě
sasanko tak vidíš.Vlastně si si odpověděla sama.To krásné je lepší zažít alespon sama než třeba vubec.Co by za to jiná dala.Naše cesta k miminku byla trnitá i u prvního i u druhého i před tím co se nepovedlo a je spoustu případu kdy se to ani nepovede..
Nemusíš to zažívat sama.třeba se najde nákej tatka a třeba ti pomuže i diskuze která zde někde běží-maminky bez tatínku..
Vlastně si dostala dar který si ani za peníze nekoupíš a neznám nikoho kdo by litoval.
Je to těžké a smutné,ale svět se nehroutí a po porodu miminka ti smutno přestane být nebo alespon tak smutno ![]()
Jsi opravdu pozitivní člověk a jsem moc ráda, že jsem sem přišla. Moc Ti děkuju a zamyslím se sama nad sebou
Vždy když přemýšlím, že někdo nemuže otěhotnět a já bych chtěla to majinkate ve mě dát pryč, tak je mi hrozně a představa, že by se mohlo stát, že už bych pak nebyla plodná, je ještě horší, ale pořád mam v hlavě i toho ylého skřeta ![]()
Sasanka30 píše:
Jsi opravdu pozitivní člověk a jsem moc ráda, že jsem sem přišla. Moc Ti děkuju a zamyslím se sama nad sebouVždy když přemýšlím, že někdo nemuže otěhotnět a já bych chtěla to majinkate ve mě dát pryč, tak je mi hrozně a představa, že by se mohlo stát, že už bych pak nebyla plodná, je ještě horší, ale pořád mam v hlavě i toho ylého skřeta
Neboj ono zatim je to miminko i tak jen v představách,ještě ho uplně nedokážeš tak milovat i když myslíš že jo,to vše přijde až ho ucítíš,až ho uvidíš na ultrazvuku a až tě rozesměje třeba jak se kření na 3D.On toho zlého skřeta vykope uvidíš
.
Takže nezbejvá než moc pogratulovat a držet palce at je vše v pořádku a třeba i tatka se probudí s toho nečekaného šoku a bude vás na rukou nosit a když né,tak na světě je tolik chlapu ![]()
A mužeš si říci že ty už nikdy sama nebudeš.Budeš mít přece miminko ![]()
Si mě normálně rozbrečela, moc děkuju za Tvá tak milá slova
Ty by si měla dělat nějakou psycholožku pro těhotný ženský, co maj chlapa d…la
protože si v tom fakt dobrá ![]()
Sasanka30 píše:
Si mě normálně rozbrečela, moc děkuju za Tvá tak milá slovaTy by si měla dělat nějakou psycholožku pro těhotný ženský, co maj chlapa d…la
protože si v tom fakt dobrá
To je sice taky možný, ale píšeš opravdu moc hezky a ta podpora od Tebe je opravdu až neskutečná
zítra jdu k doktorovi, tak jsem zvědavá co mi poví, byla jsem tam moc brzy a byla vidět jenom majinkatá tečka ![]()
Sasanko díky,to si mě potěšila,opravdu..
Tak strašně držim palce at je vše jak má a podej info jak si u dr dopadla
.Myslím si že podvědomě si stejně rozhodnutá byla a kdyby se to nepovedlo tak si nakonec zklamaná,takže se těšim na dobré zprávy a třeba i na první foto ![]()
Sasanko, ačkoli bez vlastní zkušenosti, naprosto souhlasím s Kamčou
Já vím, že to je moc těžké být s mimčem sama, ale i tak věřím, že dítě je to největší štěstí, které Tě v životě může potkat
Koukni na můj podpis…
To fakt nevím, dnes ráno jsem spíš byla rozhodnutá, že ne. Jen co jsem se probudila, vzpoměla jsem si na chlapa, pak mi projelo hlavou celé těhotenství, i když jsem ho nikdy neprožila a pak jak budu vychovávat to malinké samotná, citově jsem byla uplně v čudu a brečela jsem, až jsem z toho zas znovu usnula. Psychika na bodu 0.A hlavně každou hodinu se mi myšlenky mění..jo ne jo ne, jak u blbejch na dvorečku
Uvidim zítra, co se se mnou bude dít, až se bude doktor koukat a pak se rozhodnu.
Vidiš, prostě jednu minutu jsem pro, pak zas ne ![]()
Já vím, že asi je, ted si to ještě nedokážu asi uplně představit, ale uvidim co se se mnou bude dít?Děkuju
Jaký podpis, kde to mam hledat, jsem tu dnes poprvé a nějak ještě nevím, kde co a jak ![]()
Sasanka30 píše:
Já vím, že asi je, ted si to ještě nedokážu asi uplně představit, ale uvidim co se se mnou bude dít?DěkujuJaký podpis, kde to mam hledat, jsem tu dnes poprvé a nějak ještě nevím, kde co a jak
zapni si zobrazovat podpis.Je to nad příspěvkama..Myslím že podpis kači hovoří o všem… ![]()
Kačí držim palce
Fotoalbum tématu (0)Sledovat e-mailemPřidat k oblíbeným ZAPNOUT podpisyHledání v tématu
Příspěvek upraven 23.02.12 v 21:13
Sasanka30 píše:
To fakt nevím, dnes ráno jsem spíš byla rozhodnutá, že ne. Jen co jsem se probudila, vzpoměla jsem si na chlapa, pak mi projelo hlavou celé těhotenství, i když jsem ho nikdy neprožila a pak jak budu vychovávat to malinké samotná, citově jsem byla uplně v čudu a brečela jsem, až jsem z toho zas znovu usnula. Psychika na bodu 0.A hlavně každou hodinu se mi myšlenky mění..jo ne jo ne, jak u blbejch na dvorečkuUvidim zítra, co se se mnou bude dít, až se bude doktor koukat a pak se rozhodnu.
Vidiš, prostě jednu minutu jsem pro, pak zas ne
sasanko rozhodnutí je jen na tobě.At se rozhodneš jakkoliv následky at dobré nebo špatné poneseš si jen ty sama ![]()
Když se rozhodneš pro potrat myslíš si že by si stejně s tímhle chlapem chtěla ještě žít?Že by si mu dokázala odpustit to že tě donutil k takové věci a nebo jsi rozhodnutá že tak nebo tak je s nim konec?
Ach jo, tak to si ted připadám, jak největší blbka na světě. Kači promin
![]()
Myslim si, že to stejně skončí, at to dopadne jakkoliv, Sice ho mam strašně v srdci, hrozně mě to od něj totiž překvapilo, co se y něj stalo, protože takovýho chlapa, jak on se choval ke mě a vubec, by chtěla každá…zpusobil mi timhle strašnej šok…nebyl to sobec a ted myslí jen na sebe a na bejvalku a jak to přijme jeho syn…je toho tam víc a šíleně mě to zabolelo, až neskutečně moc, že se ho až bojim zítra vidět…odjela jsem pryč před týdnem a od té doby jsem ho neviděla ![]()