Rozchod a těhotná

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
23.2.12 20:20
Sasanka30 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Sasanka30 píše:
Já vím Kamčo, ale zas být sama a štastná z toho ted taky nejsem :,(
To je jasné kdopak by byl.Tim spíš když je pak žena na partnerovi závislá i finančně,ale přesto já bych už v tomto věku neriskovala.Kdyby mi bylo 18 asi bych přemýšlela jinak..
Přesto vim že at je chlap sebelepší at si s nim jak dlouho chceš tak opustit tě muže klidně za 5 let až bude dítěti 4 a jsi na tom stejně neli huř.Nikdo přece nezaručí celoživotní lásku ani to že si vás z pár měsícu nemuže najít ten nejlepší chlap na světě :palec:
To máš pravdu, ale jsem uplně psychicky na dně a představa, že tohle krásný prožiju celé sama, to mě dřív švihne :zed:

sasanko tak vidíš.Vlastně si si odpověděla sama.To krásné je lepší zažít alespon sama než třeba vubec.Co by za to jiná dala.Naše cesta k miminku byla trnitá i u prvního i u druhého i před tím co se nepovedlo a je spoustu případu kdy se to ani nepovede..
Nemusíš to zažívat sama.třeba se najde nákej tatka a třeba ti pomuže i diskuze která zde někde běží-maminky bez tatínku..
Vlastně si dostala dar který si ani za peníze nekoupíš a neznám nikoho kdo by litoval.
Je to těžké a smutné,ale svět se nehroutí a po porodu miminka ti smutno přestane být nebo alespon tak smutno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
23.2.12 20:25

Jsi opravdu pozitivní člověk a jsem moc ráda, že jsem sem přišla. Moc Ti děkuju a zamyslím se sama nad sebou :) Vždy když přemýšlím, že někdo nemuže otěhotnět a já bych chtěla to majinkate ve mě dát pryč, tak je mi hrozně a představa, že by se mohlo stát, že už bych pak nebyla plodná, je ještě horší, ale pořád mam v hlavě i toho ylého skřeta :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.2.12 20:34
Sasanka30 píše:
Jsi opravdu pozitivní člověk a jsem moc ráda, že jsem sem přišla. Moc Ti děkuju a zamyslím se sama nad sebou :) Vždy když přemýšlím, že někdo nemuže otěhotnět a já bych chtěla to majinkate ve mě dát pryč, tak je mi hrozně a představa, že by se mohlo stát, že už bych pak nebyla plodná, je ještě horší, ale pořád mam v hlavě i toho ylého skřeta :cert:

Neboj ono zatim je to miminko i tak jen v představách,ještě ho uplně nedokážeš tak milovat i když myslíš že jo,to vše přijde až ho ucítíš,až ho uvidíš na ultrazvuku a až tě rozesměje třeba jak se kření na 3D.On toho zlého skřeta vykope uvidíš :palec: .
Takže nezbejvá než moc pogratulovat a držet palce at je vše v pořádku a třeba i tatka se probudí s toho nečekaného šoku a bude vás na rukou nosit a když né,tak na světě je tolik chlapu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.2.12 20:36

A mužeš si říci že ty už nikdy sama nebudeš.Budeš mít přece miminko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
23.2.12 20:39

Si mě normálně rozbrečela, moc děkuju za Tvá tak milá slova :) Ty by si měla dělat nějakou psycholožku pro těhotný ženský, co maj chlapa d…la :kytka: protože si v tom fakt dobrá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.2.12 20:40
Sasanka30 píše:
Si mě normálně rozbrečela, moc děkuju za Tvá tak milá slova :) Ty by si měla dělat nějakou psycholožku pro těhotný ženský, co maj chlapa d…la :kytka: protože si v tom fakt dobrá :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: to dělaj spíš ty těhu hormony co se mnou mlátí :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
23.2.12 20:45

To je sice taky možný, ale píšeš opravdu moc hezky a ta podpora od Tebe je opravdu až neskutečná :kytka: zítra jdu k doktorovi, tak jsem zvědavá co mi poví, byla jsem tam moc brzy a byla vidět jenom majinkatá tečka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.2.12 20:47

Sasanko díky,to si mě potěšila,opravdu..
Tak strašně držim palce at je vše jak má a podej info jak si u dr dopadla :palec: .Myslím si že podvědomě si stejně rozhodnutá byla a kdyby se to nepovedlo tak si nakonec zklamaná,takže se těšim na dobré zprávy a třeba i na první foto :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
23.2.12 20:50

Sasanko, ačkoli bez vlastní zkušenosti, naprosto souhlasím s Kamčou :hug: Já vím, že to je moc těžké být s mimčem sama, ale i tak věřím, že dítě je to největší štěstí, které Tě v životě může potkat ;) Koukni na můj podpis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
23.2.12 20:53

To fakt nevím, dnes ráno jsem spíš byla rozhodnutá, že ne. Jen co jsem se probudila, vzpoměla jsem si na chlapa, pak mi projelo hlavou celé těhotenství, i když jsem ho nikdy neprožila a pak jak budu vychovávat to malinké samotná, citově jsem byla uplně v čudu a brečela jsem, až jsem z toho zas znovu usnula. Psychika na bodu 0.A hlavně každou hodinu se mi myšlenky mění..jo ne jo ne, jak u blbejch na dvorečku :? Uvidim zítra, co se se mnou bude dít, až se bude doktor koukat a pak se rozhodnu. :,( Vidiš, prostě jednu minutu jsem pro, pak zas ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
23.2.12 20:56

Já vím, že asi je, ted si to ještě nedokážu asi uplně představit, ale uvidim co se se mnou bude dít?Děkuju :) Jaký podpis, kde to mam hledat, jsem tu dnes poprvé a nějak ještě nevím, kde co a jak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.2.12 21:10
Sasanka30 píše:
Já vím, že asi je, ted si to ještě nedokážu asi uplně představit, ale uvidim co se se mnou bude dít?Děkuju :) Jaký podpis, kde to mam hledat, jsem tu dnes poprvé a nějak ještě nevím, kde co a jak :D

zapni si zobrazovat podpis.Je to nad příspěvkama..Myslím že podpis kači hovoří o všem… :(
Kačí držim palce

Fotoalbum tématu (0)Sledovat e-mailemPřidat k oblíbeným ZAPNOUT podpisyHledání v tématu

Příspěvek upraven 23.02.12 v 21:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.2.12 21:12
Sasanka30 píše:
To fakt nevím, dnes ráno jsem spíš byla rozhodnutá, že ne. Jen co jsem se probudila, vzpoměla jsem si na chlapa, pak mi projelo hlavou celé těhotenství, i když jsem ho nikdy neprožila a pak jak budu vychovávat to malinké samotná, citově jsem byla uplně v čudu a brečela jsem, až jsem z toho zas znovu usnula. Psychika na bodu 0.A hlavně každou hodinu se mi myšlenky mění..jo ne jo ne, jak u blbejch na dvorečku :? Uvidim zítra, co se se mnou bude dít, až se bude doktor koukat a pak se rozhodnu. :,( Vidiš, prostě jednu minutu jsem pro, pak zas ne :roll:

sasanko rozhodnutí je jen na tobě.At se rozhodneš jakkoliv následky at dobré nebo špatné poneseš si jen ty sama ;)

Když se rozhodneš pro potrat myslíš si že by si stejně s tímhle chlapem chtěla ještě žít?Že by si mu dokázala odpustit to že tě donutil k takové věci a nebo jsi rozhodnutá že tak nebo tak je s nim konec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
23.2.12 21:13

Ach jo, tak to si ted připadám, jak největší blbka na světě. Kači promin :oops: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
23.2.12 21:17

Myslim si, že to stejně skončí, at to dopadne jakkoliv, Sice ho mam strašně v srdci, hrozně mě to od něj totiž překvapilo, co se y něj stalo, protože takovýho chlapa, jak on se choval ke mě a vubec, by chtěla každá…zpusobil mi timhle strašnej šok…nebyl to sobec a ted myslí jen na sebe a na bejvalku a jak to přijme jeho syn…je toho tam víc a šíleně mě to zabolelo, až neskutečně moc, že se ho až bojim zítra vidět…odjela jsem pryč před týdnem a od té doby jsem ho neviděla :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí