Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,opet dekuji vsem za rady.Uz jsem se odstehovala,on me malem psychicky znicil,ale uz jsem se rozhodla,puntika si necham:-)
Jee rada pocujem od teba
Tak v tom pripade prajem vela zdravia a pevnych nervov ![]()
Dekujo,ty budu opravdu potrebovat,protoze vubec nevim co bude,–)
sasanko neboj to zvládnete levou zadní.Kdyby si si chtěla někdy popovídat klidně napiš i soukromou zprávu.I když je mi dneska dost zle udělala si mi velkou radost.
Ahojky copak Ti je? Jsem rada,ze vas tu mam,jinak by me trefilo.I kdyz jsem ted par dni mlcela,tak jsem vzdy vsechny prispevky poctive precetla.Potrebovala jsem nejaky cas,co vlastne chci a nechci a muzu a nemuzu.Jeste me do toho neskutecne psychicky tyral otec puntika,tak jsem musela sebrat odvahu a vse rychle rozmyslet.Rada Ti napisu,hodne si me podrzela a jsem Ti vdecna.Uz aby bylo 16.3 a ja uz puntika zas videla.
Sasanka30 píše:
Ahojky copak Ti je? Jsem rada,ze vas tu mam,jinak by me trefilo.I kdyz jsem ted par dni mlcela,tak jsem vzdy vsechny prispevky poctive precetla.Potrebovala jsem nejaky cas,co vlastne chci a nechci a muzu a nemuzu.Jeste me do toho neskutecne psychicky tyral otec puntika,tak jsem musela sebrat odvahu a vse rychle rozmyslet.Rada Ti napisu,hodne si me podrzela a jsem Ti vdecna.Uz aby bylo 16.3 a ja uz puntika zas videla.
Už jsem v posledním trimestru někdy už je prostě toho těhotenství dost,ale nebudu tě strašit
tak hrozné to zase není ![]()
Na toho blbečka se vykašli.To dobré co ti mohl dát(dítě) jsi dostala a víc ti beztak dát nemuže.Drž se a moc držim palce at to vše je v pořádku a at je miminko zdravé
Ahoj, také přispěji svou zkušeností. Je mi 22 a zjistila jsem, že jsem těhotná. Přítel se k tomu postal tak, že ať se rozhodnu jakkoli, zařídí se podle toho. Rozhodla jsem se tedy miminko nechat. A od té doby to bylo jen peklo. Mluvil se mnou čím dál méně. Když jsme byli ve společnosti, tak se se mnou ještě trošku bavil, ale doma mě úplně ignoroval a nával mi to doslova „sežrat“. Ale ani jeho chování nezměnilo moje rozhodnutí, jsem ráda že jsem se rozhodla miminko nechat, ikdyž na to budu úplně sama.
Sasanka30 píše:
Uz aby bylo 16.3 a ja uz puntika zas videla.
Na ten ultrazvuk se těš!Tenhleten cca u mě ve 12tt byl úžasný zážitek a taky krásná fotka.Jinak pak na těch dalších dvou do konce těhu už jsem vlastně nic neviděla.Tady bylo vidět krásně celé mimčo a to moje se zrovna hýbalo.Brečela jsem tenkrát dojetím a nedokázala si představit, že i v tomhle stadiu se v podstatě chodí na potrat. Říkala jsem si tenkrát, už v tom 8tt, kdy jsem poprvé viděla toho bezbranného tvorečka s velkým tlukoucím srdcem…kdyby to bylo reálný,tak sem bych přitáhla toho chlapa,co chce vzít život…Do tý doby bych to totiž možná! byla schopna udělat…po tomhle pohledu už ne…
Tez90 píše:
Ahoj, také přispěji svou zkušeností. Je mi 22 a zjistila jsem, že jsem těhotná. Přítel se k tomu postal tak, že ať se rozhodnu jakkoli, zařídí se podle toho. Rozhodla jsem se tedy miminko nechat. A od té doby to bylo jen peklo. Mluvil se mnou čím dál méně. Když jsme byli ve společnosti, tak se se mnou ještě trošku bavil, ale doma mě úplně ignoroval a nával mi to doslova „sežrat“. Ale ani jeho chování nezměnilo moje rozhodnutí, jsem ráda že jsem se rozhodla miminko nechat, ikdyž na to budu úplně sama.
Jen me porad boli v podbrisku,nevim jak si mam lehnout,ale snad je to ok.
Sasanka30 píše:
Ahoj holky,opet dekuji vsem za rady.Uz jsem se odstehovala,on me malem psychicky znicil,ale uz jsem se rozhodla,puntika si necham:-)
Já jsem vážně ráda že jsi se tak rozhodla, rodit budeš podobně jako já takže kdyby jsi chtěla pokecat ![]()
ottla píše:Tez90 píše:
Sasanka30 píše:
Sasanko
super zprávička a tak přeju hodně štěstíčka