Rozchod a těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8428
1.3.12 17:11

Ahoj holky,opet dekuji vsem za rady.Uz jsem se odstehovala,on me malem psychicky znicil,ale uz jsem se rozhodla,puntika si necham:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
1.3.12 17:20

Jee rada pocujem od teba :-) Tak v tom pripade prajem vela zdravia a pevnych nervov :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
1.3.12 17:24

Dekujo,ty budu opravdu potrebovat,protoze vubec nevim co bude,–)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.3.12 18:26

sasanko neboj to zvládnete levou zadní.Kdyby si si chtěla někdy popovídat klidně napiš i soukromou zprávu.I když je mi dneska dost zle udělala si mi velkou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
1.3.12 18:34

Ahojky copak Ti je? Jsem rada,ze vas tu mam,jinak by me trefilo.I kdyz jsem ted par dni mlcela,tak jsem vzdy vsechny prispevky poctive precetla.Potrebovala jsem nejaky cas,co vlastne chci a nechci a muzu a nemuzu.Jeste me do toho neskutecne psychicky tyral otec puntika,tak jsem musela sebrat odvahu a vse rychle rozmyslet.Rada Ti napisu,hodne si me podrzela a jsem Ti vdecna.Uz aby bylo 16.3 a ja uz puntika zas videla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.3.12 18:38
Sasanka30 píše:
Ahojky copak Ti je? Jsem rada,ze vas tu mam,jinak by me trefilo.I kdyz jsem ted par dni mlcela,tak jsem vzdy vsechny prispevky poctive precetla.Potrebovala jsem nejaky cas,co vlastne chci a nechci a muzu a nemuzu.Jeste me do toho neskutecne psychicky tyral otec puntika,tak jsem musela sebrat odvahu a vse rychle rozmyslet.Rada Ti napisu,hodne si me podrzela a jsem Ti vdecna.Uz aby bylo 16.3 a ja uz puntika zas videla.

Už jsem v posledním trimestru někdy už je prostě toho těhotenství dost,ale nebudu tě strašit :lol: tak hrozné to zase není :lol:

Na toho blbečka se vykašli.To dobré co ti mohl dát(dítě) jsi dostala a víc ti beztak dát nemuže.Drž se a moc držim palce at to vše je v pořádku a at je miminko zdravé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
1.3.12 18:44

Ahoj, také přispěji svou zkušeností. Je mi 22 a zjistila jsem, že jsem těhotná. Přítel se k tomu postal tak, že ať se rozhodnu jakkoli, zařídí se podle toho. Rozhodla jsem se tedy miminko nechat. A od té doby to bylo jen peklo. Mluvil se mnou čím dál méně. Když jsme byli ve společnosti, tak se se mnou ještě trošku bavil, ale doma mě úplně ignoroval a nával mi to doslova „sežrat“. Ale ani jeho chování nezměnilo moje rozhodnutí, jsem ráda že jsem se rozhodla miminko nechat, ikdyž na to budu úplně sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
1.3.12 18:49
Sasanka30 píše:
Uz aby bylo 16.3 a ja uz puntika zas videla.

Na ten ultrazvuk se těš!Tenhleten cca u mě ve 12tt byl úžasný zážitek a taky krásná fotka.Jinak pak na těch dalších dvou do konce těhu už jsem vlastně nic neviděla.Tady bylo vidět krásně celé mimčo a to moje se zrovna hýbalo.Brečela jsem tenkrát dojetím a nedokázala si představit, že i v tomhle stadiu se v podstatě chodí na potrat. Říkala jsem si tenkrát, už v tom 8tt, kdy jsem poprvé viděla toho bezbranného tvorečka s velkým tlukoucím srdcem…kdyby to bylo reálný,tak sem bych přitáhla toho chlapa,co chce vzít život…Do tý doby bych to totiž možná! byla schopna udělat…po tomhle pohledu už ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
1.3.12 18:51
Tez90 píše:
Ahoj, také přispěji svou zkušeností. Je mi 22 a zjistila jsem, že jsem těhotná. Přítel se k tomu postal tak, že ať se rozhodnu jakkoli, zařídí se podle toho. Rozhodla jsem se tedy miminko nechat. A od té doby to bylo jen peklo. Mluvil se mnou čím dál méně. Když jsme byli ve společnosti, tak se se mnou ještě trošku bavil, ale doma mě úplně ignoroval a nával mi to doslova „sežrat“. Ale ani jeho chování nezměnilo moje rozhodnutí, jsem ráda že jsem se rozhodla miminko nechat, ikdyž na to budu úplně sama.
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
1.3.12 19:01

Jen me porad boli v podbrisku,nevim jak si mam lehnout,ale snad je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
1.3.12 19:08

A jeste mam furt hlad to u me neni normalni :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
1.3.12 19:08
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :potlesk: :kytka: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
1.3.12 19:34
Sasanka30 píše:
Ahoj holky,opet dekuji vsem za rady.Uz jsem se odstehovala,on me malem psychicky znicil,ale uz jsem se rozhodla,puntika si necham:-)

Já jsem vážně ráda že jsi se tak rozhodla, rodit budeš podobně jako já takže kdyby jsi chtěla pokecat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
1.3.12 19:35
ottla píše:
Tez90 píše:
Ahoj, také přispěji svou zkušeností. Je mi 22 a zjistila jsem, že jsem těhotná. Přítel se k tomu postal tak, že ať se rozhodnu jakkoli, zařídí se podle toho. Rozhodla jsem se tedy miminko nechat. A od té doby to bylo jen peklo. Mluvil se mnou čím dál méně. Když jsme byli ve společnosti, tak se se mnou ještě trošku bavil, ale doma mě úplně ignoroval a nával mi to doslova „sežrat“. Ale ani jeho chování nezměnilo moje rozhodnutí, jsem ráda že jsem se rozhodla miminko nechat, ikdyž na to budu úplně sama.
:potlesk:
:hug: DRŽ SE
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
1.3.12 22:27
Sasanka30 píše:

Sasanko :hug: :potlesk: :palec: :kytka: :pankac: super zprávička a tak přeju hodně štěstíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí