Rozchod a těhotná

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
23.2.12 21:35

A to se ani nesnažil se s tebou spojit?Třeba mu to dojde.Tim spíš jestli už dítě má a ví co je otcovská láska ..
Spoustu chlapu reaguje naprosto debilně když se tohle doví a pak jsou skvělí tátové.I tak už vlastně otcem je a pokud si dítě necháš tak určité otcovské povinosti i když třeba jen alimenty bude mít i tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
23.2.12 21:40

Jo psali jsme si každý den, ale vždy to dopadlo katastrofálně :( řekli jsme si, že si prostě dáme čas a nebudeme se kontaktovat a jeden napsal a byl z toho neskutečnej boj…začal si i vymýšlet a všechno mi otřískal o pusu, i to co nebylo pravda…prostě to psychicky nezvládnul, ale dobrý pokud by mi pak napsal, či řekl, že se omlouvá, ale každým dnem to spíš graduje, proto mám i strach ze zítřka, jak se na sebe vubec budeme tvářit víš.Sama nevím a ani si to nedokážu představit, ráno mi šíleně chyběl, potřebovala jsem obejmout, ale když jsem si zas vzpoměla, jakej na mě byl hulvát…Jenže nejhorší je, že kdyby mi ted řekl, že teda jo, tak s nim asi nebudu moct být, protože vím, že by to dopadlo katastrofálně, vim, že by mi to vyčítal a podobný věci…ale já mu za to nemužu že si neukončil minulost a seznámil se se mnou a do všeho mě zatáhnul :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
23.2.12 21:48

sasanko.....dnes jsem ležele na monitoru na gynekologii a nechtěně jsem vyslechla hovor jiné pacientky s doktorem - pane doktore já chci miminko a pořád to nejde…a tak nějak v tomto duchu a on ji dodával pozitiva a nakonec mu řekl, bude mi za 2 měsíce 35 já už nemám moc času na zkoušení…
Otěhotněla jsem nečekaně také v 31 letech, ale miminko bych si nechala i bez partnera…v tomto věku už se nehazarduje…v tomto věku se stojí rovnýma nohama na zemi. Mít chlapa budeš mít do konce života ještě spoustu možností a to i s prckem…ale mít dítě v 35 a po prodělaném potratu je sázka do loterie a do té bych nešla.....
hodně sil do rozhodování :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
23.2.12 21:54

Minki, moc děkuju za podporu. Je mi to až líto, že vubec o tom přemýšlím, když to ted tak všechno čtu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
23.2.12 22:02

je to těžké, vyrovnat se s rozchodem a teď úplně s novým stavem…já jsem do 8 měsíce nevěděla, zda spolu budeme nebo ne :nevim: , ale měla jsem svoje zázemí, věděla jsem o koho se mohu opřít a prostě prcka bych nedala.
V našem případě jsme to ustáli a teď čekáme třetí, které je nadplán a tchyně mne poslala taky na potrat a hustila do partnera…nedokázala jsem to a přišla jsem na to, že bez mužského bych žít dokázala, ale bez dětí už ne..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
23.2.12 22:06

Uvidim zitra co mi řekne doktor, jak to vypadá :kytka: Samozřejmě, že doufam, aby to rostlo a bylo to v pořádku, i když mam občas tak hnusný myšlenky a že by mě to položilo, kdyby mi řekl nějakou špatnou zprávu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
23.2.12 22:11
Sasanka30 píše:
Uvidim zitra co mi řekne doktor, jak to vypadá :kytka: Samozřejmě, že doufam, aby to rostlo a bylo to v pořádku, i když mam občas tak hnusný myšlenky a že by mě to položilo, kdyby mi řekl nějakou špatnou zprávu :?

stát se může cokoli, černé myšlenky ti budou chodit asi celé těhotenství :nevim: to jen je potřeba z hlavy vytěsnit pryč.....
také jsem byla v nemocnici na konci 4 měsíce kvůli krvácení a říkala jsem si tak to příroda vyřešila za mne......ale ouha, prcek se drží jako klíště a bojuje :lol: :lol: Říkala mi kdysi švagrová…ať se děje kolem co se děje, dítě za to nemůže a přijímejme ho s láskou…zlobit se můžeme jen na sebe a ne na dítě a má velkou pravdu......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
23.2.12 22:12

moc ti držím pěsti ať to zvládneš a rozhodneš se správně :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
23.2.12 22:17

To máš velkou pravdu a Tvá švagrová rozhodně taky. Proto jsem asi i přišla sem a přečetla názory jiných, protože co člověk sám se sebou. Skoro vždy jsem si poradila sama, ale v tomhle případě se už nejedná jen o mě a nechci udělat chybu, která by mě třeba mrzela celý život.
Yítra pro mě bude hodně těžké spíš to setkání a co se bude dít, ale určitě vám dám vědět, jak vše dopadlo. Děkuji i Tobě za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
23.2.12 22:26

Ahoj Sasanko, jsem na tom v podstatě velmi podobně. Jsem v 9+3tt a s partnerem více než 5 let. Když se dozvěděl že jsem těhotná, řekl že jsem to na něj navlíkla a že mi to neodpustí. Zkoušíme to slepit ale zatím to moc nikam nevede.Nejsi v tom sama, neboj :hug: musíme to nějak zvládnout, ty i já. Pro toho pulečka či fazolku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
23.2.12 22:34

Ahojky, ano i tomhle mi napsal, že jsem to udělala schválně a podobný věci. Ty chlapi jsou fakt někdy de…ní, že to až bolí. U nás nevím, jestli to pujde slepit, stalo se během týdne toho moc, hrozně okolo sebe kopal a byl hnusnej a čím dál víc mi předhayoval, jak jsem sobecka :,( Jsi moc statečná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
23.2.12 22:39
Sasanka30 píše:
Ahojky, ano i tomhle mi napsal, že jsem to udělala schválně a podobný věci. Ty chlapi jsou fakt někdy de…ní, že to až bolí. U nás nevím, jestli to pujde slepit, stalo se během týdne toho moc, hrozně okolo sebe kopal a byl hnusnej a čím dál víc mi předhayoval, jak jsem sobecka :,( Jsi moc statečná :hug:

Hm…bolí to jak čert, lepíme to jen proto, že malému nechci upřít tu šanci mít úplnou rodinu ale láska už v tom není…Teď ale musíš být statečná stejně. Jak to budeš řešit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
23.2.12 22:44

A Ty už nějaké děcko máš?Uvidím zítra u toho doktora, co mi řekne a doufám, že pozitivní zprávu a dam tomu maličkatému šanci a co se bude dít pak, to uvidim, až s nim odpolko budu mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.2.12 22:54

Sobeckej je on.Jak zde padlo miminko za to nemuže že zrovna bylo splozeno s blbcem :evil: .Pěkně bych ho nechala platit alimenty a spovzdálí nechala sledovat o co přišel :cert:

Skoromamuško sleduju tvou diskuzi jste na tom holky opravdu stejně tak se mužete alespon společně podporovat.

Osobně si myslim že když už má partner odejít je lepší když je pryč dřív než se miminko narodí proto že mě osobně by bylo při odchodu partnera smutno s toho jak je na něj už syn navyklej,jak je zvyklej s ním být každý den a myslim že to bolí všechny (dítě i matku ) víc když už ztratí tatínka který se staral než tatínka kterej jen daroval sperma..

Nedokážu si představit vysvětlovat třeba 4 letému dítěti proč je tatínek pryč,proč se stěhujeme když s nim problém nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
23.2.12 22:54
Sasanka30 píše:
A Ty už nějaké děcko máš?Uvidím zítra u toho doktora, co mi řekne a doufám, že pozitivní zprávu a dam tomu maličkatému šanci a co se bude dít pak, to uvidim, až s nim odpolko budu mluvit.

Nemám, je mi 24. Počkej co se dozvíš. Mě se třeba v 6 tt objevilo krvácení a tak jsem se lekla jak nikdy, a pochopila jak mi na tom špendlíčkovi záleží už teď :oops: zastyděla jsem se za všechny černé myšlenky i stres a pláč kvůli chlapovi co se mnou snášel a rozhodla jsem se to zvládnout. Chlapovi trvalo 3 tejdny než se trošku srovnal, do té doby jsem byla u rodičů . Kdyby mě ale neřekl ať se vrátím, tak bych se domů nevrátila. Dej zítra vedět co ti řekl Mudr. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí