Rozchod a těhotná

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.2.12 18:40

A zase nevíme nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
18.2.12 15:52

tak těhotná nejsem :) akorát teda mám týden zpožděnou ms,bílý hustý výtok,bolest hlavy,v podbřišku a styk byl s někým jiným než s přítelem,takže mám docela obavy :) Ale test byl před třema dnama negativní......tak nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
19.2.12 15:27

tak už víme :-) zkus test udělat za pár dní a uvidíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
20.2.12 18:54

tak jsem si dnes ráno dělala testík a byl negativní a to už mám týden zpoždění…přitom ten bílý výtok je čím dál horší a už je to i na vložku 8o Počkám ještě ten týden,udělám další test a budu muset na injekci :think: Mívám to opravdu pravidelný,takže je to divný :nevim: Ale pokud jsem těhotná,tak proč to neukazuje ten test??? Fakt nechápu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
21.2.12 12:19
Pututka píše:
tak jsem si dnes ráno dělala testík a byl negativní a to už mám týden zpoždění…přitom ten bílý výtok je čím dál horší a už je to i na vložku 8o Počkám ještě ten týden,udělám další test a budu muset na injekci :think: Mívám to opravdu pravidelný,takže je to divný :nevim: Ale pokud jsem těhotná,tak proč to neukazuje ten test??? Fakt nechápu :?

Někdy prostě dojde ke zpoždění no :-)

A ty myslíš, že když je někdo těhotnej, že má hustý bílý výtok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
21.2.12 12:23

nevim jak to je…dnes jsem dostala Agolutin,tak uvidíme co se bude dít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
23.2.12 19:42

Ahoj holky, potřebovala bych slyšet Váš názor na moji situaci. Jsem těhotná, je mi 31 a přítel mi řekl, at si to nechám vzít.Musí ještě vyplatit svoji bývalou přítelkyni a neni to fakt málo a že neni hazardér, aby ted šel do miminka. Neotěhotněla jsem plánovaně. Nevím co dělat, už mi není 20, abych si to nechala vzít a pokud si to nechám, tak je našemu vztahu konec. Řekl rázně NE! Jsem v 7dmém týdnu a nevím, co mám dělat. Zustat s miminkem sama, nebo ne?Nemužu se rozhodnout :? Prosím poradte mi. Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
23.2.12 19:50

Sasanko, já myslím, že je vašem vztahu konec už teď. Pokud Tě chlap pošle na potrat, tak je se vzájemnou důvěrou konec. Aspoň já bych se na něj už nikdy v ničem nespolehla. Jestli potrat ano nebo ne, to nevím. Ale ve Tvém věku bych to už neudělala, mohla bys toho do konce života litovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
23.2.12 19:52

Sasanko ,na potrat bych nešla,to miminko vědělo proč má k tobě ted přijít…upřímně já byhc s tím chlapem pak nemohla být a pokud je to tvé rpvní dítě tak bych volila miminko a chlap at jde klidně k čertu(i když neznám tvou finační a bytovou situaci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
23.2.12 19:55

Ahoj, ano to máš pravdu, zdrhla jsem od něj pryč, zítra si máme promluvit, ale je tak, jak píšeš…hrozně se mě to dotklo, že on vubec neřešil moje zdraví a že bych za rok bo za dva, až by se mu to hodilo dítě mít nemusela :? jsem fakt neštěstná :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
23.2.12 19:57

Jo to ho k čertu pošlu :-( ale už ted jsem citlivá a být celé těhotenství sama a pak i sama rodit, je mi z toho fakt šíleně…hlavně to je člověk, který o miminku neustale mluvil a když to přišlo, obratil se ke mě zády…proč já mam trpět jeho minulostí? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.2.12 19:57
Sasanka30 píše:
Ahoj holky, potřebovala bych slyšet Váš názor na moji situaci. Jsem těhotná, je mi 31 a přítel mi řekl, at si to nechám vzít.Musí ještě vyplatit svoji bývalou přítelkyni a neni to fakt málo a že neni hazardér, aby ted šel do miminka. Neotěhotněla jsem plánovaně. Nevím co dělat, už mi není 20, abych si to nechala vzít a pokud si to nechám, tak je našemu vztahu konec. Řekl rázně NE! Jsem v 7dmém týdnu a nevím, co mám dělat. Zustat s miminkem sama, nebo ne?Nemužu se rozhodnout :? Prosím poradte mi. Děkuji moc.

Divim se že o tom vubec přemýšlíš.6ádnej chlap ti nemuže dát tolik co ti dá dítě a co kdybys jednou už dítě mít nemohla.Zase nejmladší už taky nejsi co si budem povídat ;)
Vztah s takovim chlapem bych ani nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
23.2.12 19:58

Já vím Kamčo, ale zas být sama a štastná z toho ted taky nejsem :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.2.12 20:02
Sasanka30 píše:
Já vím Kamčo, ale zas být sama a štastná z toho ted taky nejsem :,(

To je jasné kdopak by byl.Tim spíš když je pak žena na partnerovi závislá i finančně,ale přesto já bych už v tomto věku neriskovala.Kdyby mi bylo 18 asi bych přemýšlela jinak..
Přesto vim že at je chlap sebelepší at si s nim jak dlouho chceš tak opustit tě muže klidně za 5 let až bude dítěti 4 a jsi na tom stejně neli huř.Nikdo přece nezaručí celoživotní lásku ani to že si vás z pár měsícu nemuže najít ten nejlepší chlap na světě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
23.2.12 20:07
Kamča.dalmatinka píše:
Sasanka30 píše:
Já vím Kamčo, ale zas být sama a štastná z toho ted taky nejsem :,(
To je jasné kdopak by byl.Tim spíš když je pak žena na partnerovi závislá i finančně,ale přesto já bych už v tomto věku neriskovala.Kdyby mi bylo 18 asi bych přemýšlela jinak..
Přesto vim že at je chlap sebelepší at si s nim jak dlouho chceš tak opustit tě muže klidně za 5 let až bude dítěti 4 a jsi na tom stejně neli huř.Nikdo přece nezaručí celoživotní lásku ani to že si vás z pár měsícu nemuže najít ten nejlepší chlap na světě :palec:

To máš pravdu, ale jsem uplně psychicky na dně a představa, že tohle krásný prožiju celé sama, to mě dřív švihne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí