Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak těhotná nejsem
akorát teda mám týden zpožděnou ms,bílý hustý výtok,bolest hlavy,v podbřišku a styk byl s někým jiným než s přítelem,takže mám docela obavy
Ale test byl před třema dnama negativní......tak nevim…
tak jsem si dnes ráno dělala testík a byl negativní a to už mám týden zpoždění…přitom ten bílý výtok je čím dál horší a už je to i na vložku
Počkám ještě ten týden,udělám další test a budu muset na injekci
Mívám to opravdu pravidelný,takže je to divný
Ale pokud jsem těhotná,tak proč to neukazuje ten test??? Fakt nechápu ![]()
Pututka píše:
tak jsem si dnes ráno dělala testík a byl negativní a to už mám týden zpoždění…přitom ten bílý výtok je čím dál horší a už je to i na vložkuPočkám ještě ten týden,udělám další test a budu muset na injekci
Mívám to opravdu pravidelný,takže je to divný
Ale pokud jsem těhotná,tak proč to neukazuje ten test??? Fakt nechápu
Někdy prostě dojde ke zpoždění no ![]()
A ty myslíš, že když je někdo těhotnej, že má hustý bílý výtok?
nevim jak to je…dnes jsem dostala Agolutin,tak uvidíme co se bude dít ![]()
Ahoj holky, potřebovala bych slyšet Váš názor na moji situaci. Jsem těhotná, je mi 31 a přítel mi řekl, at si to nechám vzít.Musí ještě vyplatit svoji bývalou přítelkyni a neni to fakt málo a že neni hazardér, aby ted šel do miminka. Neotěhotněla jsem plánovaně. Nevím co dělat, už mi není 20, abych si to nechala vzít a pokud si to nechám, tak je našemu vztahu konec. Řekl rázně NE! Jsem v 7dmém týdnu a nevím, co mám dělat. Zustat s miminkem sama, nebo ne?Nemužu se rozhodnout
Prosím poradte mi. Děkuji moc.
Sasanko, já myslím, že je vašem vztahu konec už teď. Pokud Tě chlap pošle na potrat, tak je se vzájemnou důvěrou konec. Aspoň já bych se na něj už nikdy v ničem nespolehla. Jestli potrat ano nebo ne, to nevím. Ale ve Tvém věku bych to už neudělala, mohla bys toho do konce života litovat.
Sasanko ,na potrat bych nešla,to miminko vědělo proč má k tobě ted přijít…upřímně já byhc s tím chlapem pak nemohla být a pokud je to tvé rpvní dítě tak bych volila miminko a chlap at jde klidně k čertu(i když neznám tvou finační a bytovou situaci)
Ahoj, ano to máš pravdu, zdrhla jsem od něj pryč, zítra si máme promluvit, ale je tak, jak píšeš…hrozně se mě to dotklo, že on vubec neřešil moje zdraví a že bych za rok bo za dva, až by se mu to hodilo dítě mít nemusela
jsem fakt neštěstná ![]()
Jo to ho k čertu pošlu
ale už ted jsem citlivá a být celé těhotenství sama a pak i sama rodit, je mi z toho fakt šíleně…hlavně to je člověk, který o miminku neustale mluvil a když to přišlo, obratil se ke mě zády…proč já mam trpět jeho minulostí? ![]()
Sasanka30 píše:
Ahoj holky, potřebovala bych slyšet Váš názor na moji situaci. Jsem těhotná, je mi 31 a přítel mi řekl, at si to nechám vzít.Musí ještě vyplatit svoji bývalou přítelkyni a neni to fakt málo a že neni hazardér, aby ted šel do miminka. Neotěhotněla jsem plánovaně. Nevím co dělat, už mi není 20, abych si to nechala vzít a pokud si to nechám, tak je našemu vztahu konec. Řekl rázně NE! Jsem v 7dmém týdnu a nevím, co mám dělat. Zustat s miminkem sama, nebo ne?Nemužu se rozhodnoutProsím poradte mi. Děkuji moc.
Divim se že o tom vubec přemýšlíš.6ádnej chlap ti nemuže dát tolik co ti dá dítě a co kdybys jednou už dítě mít nemohla.Zase nejmladší už taky nejsi co si budem povídat ![]()
Vztah s takovim chlapem bych ani nechtěla
Já vím Kamčo, ale zas být sama a štastná z toho ted taky nejsem ![]()
Sasanka30 píše:
Já vím Kamčo, ale zas být sama a štastná z toho ted taky nejsem
To je jasné kdopak by byl.Tim spíš když je pak žena na partnerovi závislá i finančně,ale přesto já bych už v tomto věku neriskovala.Kdyby mi bylo 18 asi bych přemýšlela jinak..
Přesto vim že at je chlap sebelepší at si s nim jak dlouho chceš tak opustit tě muže klidně za 5 let až bude dítěti 4 a jsi na tom stejně neli huř.Nikdo přece nezaručí celoživotní lásku ani to že si vás z pár měsícu nemuže najít ten nejlepší chlap na světě ![]()
Kamča.dalmatinka píše:Sasanka30 píše:To je jasné kdopak by byl.Tim spíš když je pak žena na partnerovi závislá i finančně,ale přesto já bych už v tomto věku neriskovala.Kdyby mi bylo 18 asi bych přemýšlela jinak..
Já vím Kamčo, ale zas být sama a štastná z toho ted taky nejsem
Přesto vim že at je chlap sebelepší at si s nim jak dlouho chceš tak opustit tě muže klidně za 5 let až bude dítěti 4 a jsi na tom stejně neli huř.Nikdo přece nezaručí celoživotní lásku ani to že si vás z pár měsícu nemuže najít ten nejlepší chlap na světě
To máš pravdu, ale jsem uplně psychicky na dně a představa, že tohle krásný prožiju celé sama, to mě dřív švihne ![]()