Rozchod a těhotná

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8428
23.2.12 22:57

Ano to sobec je, ale pro něj jsem to já, protože chci přivest dítě na svět, když neví, jak to bude s penězma a podobně, ale on si neuvědomuje, že taky mam kurna nějaký peníze já…to jsme i zasnoubený, ale já mu řekla před par dny, že si ho nevezmu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
23.2.12 23:02

Já několik dní špinila, taky mě to rozhodilo a hned jsem psala kámošce a hrklo ve mě, co se to děje a taky nastaly omluvy :) Já jsem ted u maminy, tatku už 6 let nemám, ale radši bych bydlela někde sama…i když mamina je nejlepší ženská, co jsem kdy mohla poznat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.2.12 23:02
Sasanka30 píše:
Ano to sobec je, ale pro něj jsem to já, protože chci přivest dítě na svět, když neví, jak to bude s penězma a podobně, ale on si neuvědomuje, že taky mam kurna nějaký peníze já…to jsme i zasnoubený, ale já mu řekla před par dny, že si ho nevezmu :,(

tak tě to nechá platit samotnou,no to je hrdina :cert:
Tak se těhule opatrujte a zítra se těšim sasanko na dobré zprávy a drž se a nenech se zbytečně od něj rozhodit.Vždyt je to jen chlap :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
23.2.12 23:05

Taky už letim do postele, přeji všem tu krásnou dobrou noc. Kamčo určo dám vědět, jak jsem dopadla a ještě jednou díky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.2.12 13:44

Sasanko tak netrpělivě vyhlížim abych se dozvěděla jak si dopadla a co miminko??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
24.2.12 14:10

Ahoj, tak jsem tu…Jsem v tom prý asi tři týdnz a mám jen jakoby ten nějkej váček o velikosti 7,5mm, že tam ještě není to embryo a jdu na kontrolu až 16.3, to mě dřív trefí :) ve čtyři mam schuzku s chlapem, jsem uplně vyřízená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
24.2.12 14:22

Jdu ještě něco dělat, pak písnu, jak to dopadlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
24.2.12 16:31

Sasanko,moc držím pěstičky :andel: :hug: :hug:
Písnu ti teď příběh z druhé strany,mám za sebou jeden rok který byl plný kotrmelců a v něm bohužel došlo i na potrat :oops: otec miminka se se mnou rozešel ještě než jsem těhu zjitila tak to pro mne,sama již s jedním dítkem byla jasná volba,on by sice vtah lepil kvůli mému těhu,ale to jsem odmítla ptž vím že by z toho nic nebylo jeden vztah kvůli dítětí jsem v té době za sebou měla
Pár dní na to jsem potkala svého nynějšího partnera a když došlo na lámání chleba tak ouha čekali jsme jeden a půl roku než se zadařilo,zkoušeli všechno možné i nemožné-hormony,laparo,CAR nakonec se šťastným konce,ale přišly dny kolikrát jsem si ten potrat vyčítala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
24.2.12 20:40

Ahoj holky :mavam:
Kamčo, děkuji :hug:
Sasanko, vůbec se nemáš za co omlouvat ;) Ono každý má své problémy a každá to třeba vidíme jinak ze svého pohledu. My máme všechno, jen ne dítě. Ty zase řešíš jinou situaci a upřímně, nezávidím Ti ji…
Rozhodnutí je na Tobě, jen jsem si myslela, abys jednou po miminku netoužila a ono už by to nešlo, že by Ti to rozhodování třeba ulehčilo. Je mi to líto, mělo by to být nejkrásnější období pro vás oba :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
24.2.12 20:53

Jinak můj manžel už taky dítě má, dnes skoro desetiletou dceru z prvního manželství. Miminko chceme od začátku a nikdy ho nenapadlo řešit, co by na to řekla dcera. To spíš mě. Jeho bývalá žena to taky ví, co podstupujeme. Mě to hrozně mrzí, že chlap, který už je otcem, je schopný partnerku posílat na potrat. Navíc Ty máš ideální věk na to být matkou. Holky, chyba není ve vás, ale v těch chlapech, já je prostě nechápu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
24.2.12 21:04

Souhlas s Kačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.2.12 22:02

Opět se nedá jinak než souhlasit s kačí..

sasanko tak jak si dopadla s přítelem?Gratuluji k dobré kontrole u lékaře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
24.2.12 22:07

Holky, děkuji :hug:
Já jen fandím každému miminku, ještě jsem na světě neviděla nic krásnějšího :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
24.2.12 23:32

Sasanko..Tak strašně mi to připomíná můj příběh…Mám to za sebou…celé těhu sama…teď mám skoro 2-měsíční holčičku…Kdyžtak mi můžeš napsat i soukromou zprávu, nevím, jestli o všem dokážu psát tady na diskuzi…Doprdele, to takhle bylo vždycky, že ty chlapi se takhle chovaj, když přijde dítě??? Nemyslím,že byl správný ten dřívější model našich maminek..tj.při zjištění těhu hned svatba…ale aspoň tam byla sakra nějaká snaha a zodpovědnost…dneska ten chlap dá ruce pryč a dělej si děvče co chceš…Je mi z toho nanic :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
25.2.12 12:39

Co se to s těmi chlapy děje? :,( Taky si pamatuji, jak nám říkala maminka kamarádky, že dneska řešíme blbosti (když se kamarádka se svým klukem pořád scházeli a rozcházeli), že oni měli jiné starosti. Možná jim to tehdy nedostupnost nebo absence antikoncepce ulehčovala - s těhotenstvím se jaksi muselo dopředu tak trochu počítat. A měli větší smysl pro rodinu a zodpovědnost, méně možností si „donekonečna užívat“.
Před každou maminkou, která si mimčo nechá, ačkoli je na to sama, smekám :potlesk: A ostatní neodsuzuji, musí to být moc těžké :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí