Rozchod a těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2214
1.3.12 22:27
Tez90 píše:
Ahoj, také přispěji svou zkušeností. Je mi 22 a zjistila jsem, že jsem těhotná. Přítel se k tomu postal tak, že ať se rozhodnu jakkoli, zařídí se podle toho. Rozhodla jsem se tedy miminko nechat. A od té doby to bylo jen peklo. Mluvil se mnou čím dál méně. Když jsme byli ve společnosti, tak se se mnou ještě trošku bavil, ale doma mě úplně ignoroval a nával mi to doslova „sežrat“. Ale ani jeho chování nezměnilo moje rozhodnutí, jsem ráda že jsem se rozhodla miminko nechat, ikdyž na to budu úplně sama.

Tez :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
2.3.12 05:47
skoromamuška píše:
Sasanka30 píše:
Ahoj holky,opet dekuji vsem za rady.Uz jsem se odstehovala,on me malem psychicky znicil,ale uz jsem se rozhodla,puntika si necham:-)
Já jsem vážně ráda že jsi se tak rozhodla, rodit budeš podobně jako já takže kdyby jsi chtěla pokecat ;)

Určitě ráda. Teď mám takové období, kdy sama nevím co dělat. Snažím se na otce miminka nemyslet, ale není to jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
2.3.12 13:21

Sasanko, to je skvělé, že si miminko necháš :dance: Moc a moc Ti držím palce, ať to zvládneš co nejlépe a ať Ti miminko potom všechno zlé vynahradí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
2.3.12 13:55

Ahoj holky, zjistila jsem, že nebudu mít nárok na mateřskou a rovnou bych měla asi rodičák, ale k tomu se vztahuje to, že bych si nemohla vybrat, jak dlouho chci být s mimčem doma a rovnou to je na 4 roky. Ale někde psali, že chvilku šel, myslim si, že jen na jeden den na mateřskou tatínek a druhý den se to přepsalo zpátky na maminku a ona si pak vybrat mohla, ale bohužel tohle u mě nejde, protože s otcem dítěte neni rozumná domluva a asi ani nebude. Myslíte, že by to šlo udělat na moji mamku? Nevíte některá o tom něco? Moc děkuji za odpovědi. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
2.3.12 16:34

Podla noveho systemu matka moze vybrat kolko chce peniaze za mesiac, len tim padom na konci nic nedostanes, ale stejne podla noveho od 2 rokov mozes dat detsko do skolky a ist pracovat. Ale neviem presne, skus sa opytat na Urade prace detajlnejse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
2.3.12 16:43

enginka: moc děkuju za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3668
2.3.12 17:34

Sasanka gratuluju k rozhodnutí a přeju hodně štěstí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
2.3.12 18:04

moc děkuju snad to nějak zvladnu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
3.3.12 02:24
Sasanka30 píše:
enginka: moc děkuju za odpověď :kytka:

Ale pre istotu fakt si over na UP. Vela stasta a drxim palceky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
3.3.12 14:24

Holky už druhý den mě bolí hrozně podbřišek, ne že by mě dřív nebolel, ale ne tolik co ted. Nevíte co to je? :,( Mam si dojít do nemocnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
3.3.12 15:35

Nemusí to být nic.. mě taky ze začátku dost bolíval, ale bylo to jen roztahování dělohy.. pokud nekrvácíš, tak by to mělo být ok… Klidně si do nemocnice pro jistotu skoč, za to nic nedáš :) (krom poplatku :D ) ale já osobně bych tam byla každou chvíli :D snaž se se nestresovat, to je nejdůležitější, odpočni si, to přejde :)
V kolikátém tt jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
3.3.12 15:53

No nestresovat se mi skrz toho de.ila nejde, ale snad už to bude ok…Tak to vubec netušim, ale poslední ms jsem měla 12.1 :) jo skočim si do sprchy a radši si tam skočim, jinak nebudu mít klid. Poplatek jim klidně dám, v životě přijde člověk o víc a budu aspon vědět,že puntík je v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
3.3.12 17:00

Vysral se on na tebe, tak se vyser teď ty na něj a neřeš ho.. i když vím, že po dlouhodobém vztahu se jen lehce říká, a hůř provádí… ale mysli na to malé, a zkus ho neřešit :) Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
3.3.12 18:48

Sasanko nechci ta strasit, v prvom tehu ja som mala 2 dni krcove bolesti v podbrusku akoby pred menzesom. Ked som lahla tak bolo OK, ako nahlo zacala som nieco robit tak bolelo ma to. Isla som na pohotovost a tam mna rovnou ulozili na luzko na 5 dni kvoli hroziacemu potratu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
3.3.12 19:12
Sasanka30 píše:
Ahoj holky, zjistila jsem, že nebudu mít nárok na mateřskou a rovnou bych měla asi rodičák, ale k tomu se vztahuje to, že bych si nemohla vybrat, jak dlouho chci být s mimčem doma a rovnou to je na 4 roky. Ale někde psali, že chvilku šel, myslim si, že jen na jeden den na mateřskou tatínek a druhý den se to přepsalo zpátky na maminku a ona si pak vybrat mohla, ale bohužel tohle u mě nejde, protože s otcem dítěte neni rozumná domluva a asi ani nebude. Myslíte, že by to šlo udělat na moji mamku? Nevíte některá o tom něco? Moc děkuji za odpovědi. :hug:

To teď neřeš…Od novýho roku je to navíc změněný oproti dřívějšku, tohle už neplatí…Ty měsíční částky si v podstatě určuješ sama, dokud nevyčerpáš celou sumu…Jinak s tou mateřskou je to smůla…i tam je ale pořád možnost to obejít…kdyby tě to zajímalo, napíšu víc…řešila jsem to samý…

Ten podbřišek může být i od nervů…Držím palce a dej vědět, jak to vypadá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí