Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Promin, ale je to debil…
Hlavu vzhůru, máš děti - co s ním…jen zbytečná přítěž…at jde kam ho srdíčko táhne…
Signály byly, to mi je jasné, tak proč mi to sakra neřekl dřív, že už se mnou nechce být, ale takhle před porodem? To jsem mu na začátku ledna dala auto, aby to měl jednodušší kvůli podnikání, žádný technická zázrak to není, jeho současná hodnota je cca 20 tisíc max., auto jsem si pořizovala na začátku vztahu, celkem jsem dost přeplatila. A před nedávnem jsem si vzala půjčku kvůli jeho podnikání na 25 tisíc a zbývá mi doplatit cca 20 tisíc, s tím, že v červnu mu mají přijít peníze ze zrušeného stavebního spoření, tak doufám, že tak učiní a dodrží slovo.Jemu půjčku nedali, asi že na účtu se mu netočí skoro žádné peníze.
A s tou milenkou: jí děti nikdo nehlídá, ona je vozí s sebou! Ta milenka je jeho „zákaznice“ které opravoval byt, který pronajímala, v té době mi o ní ještě říkal jako o zákaznici, která má dvě malé děti, nikdy nekojila a nechápe to(ona), dítě prý klidně nechá někde v autě..Prostě úplný opak mě..A jemu se líbí hubené, ale s malými prsy…Když se ho ptám, co bude dál, tak neví, s tím, že počítá, že taky budeme bydlet(zatím) aby měl na blízku tříletou dceru..to si myslí, že vydržím, abychom byli spolu v jedné domácnosti, jako cizí lidi?
V podstatě když se ho ptám, jak to vidí dál, tak neumí odpovědět…že on má si kam popovídat, koho obejmout a já mám mít sílu, to všechno vědět a vidět, starat se o tříletou dceru a čekat na porod?
@eMirka Ahoj, nevím, co poradit, je to sobec a chovat se takhle k matce svých dětí je teda dost hnus. Nebydlela bych s ním, snažila bych se co nejdřív najít si nějaké své bydlení a pokud možno, tak v blízkosti rodičů. Nevím, jaký máte vztah, ale pokud dobrý, určitě by ti v začátcích se vším pomohli. V jednom bytě žít společně s mužem by pro tebe nebylo vůbec dobré. Akorát by ses trápila, starala o dvě děti a při tom přemýšlela, kde manžel je a co tam dělá?!
Posílám hodně sil a věř, že bude líp! ![]()
@eMirka tak to si tedy milenka fakt koleduje…takhle malé děti nechat bez dozoru v autě? ![]()
@eMirka To mě moc mrzí co ted prožíváš, ale věř, že takovej chudáček ti nestojí ani za slzičku, že mám zhubnout a pak si mě vezme by me pritel rekl jednou a letěl by, že by nestačil počítat schody
bud ráda, že to skončilo, najdeš si chlapa, kterej si tě bude vážit a nebude tě takhle ponižovat…s těma penězma je to těžky to chápu, rodiče ti nemůžou nějak pomoct? Každopádně at ma kolik chce peněz, bude ti muset také pomáhat, zkus obvolat úřady a poptat se, určitě budeš mít nárok i na nějaké příspěvky na bydlení atd. Drž se ![]()
@eMirka Je mi to líto. Má zjevně „trochu jinak“ nastavený hodnoty. Rozchod takhle před porodem a navíc s druhým malým dítětem je neomluvitelná sprosťárna. Signály byly, ale když je člověk zamilovanej, tak to přehlíží, taky se mi to už stalo, tak chápu. Že se staráš o malé dítě a nelezeš, je normální. Můj manžel leze taky a za dva roky, co jsem byla s dcerou doma (a nebyla těhotná) jsem s ním byla tak 3× plus pár lehkých kopců na skialpech a nikdo to moc neřeší. Leze teda (naštěstí) s chlapem. Ani to, že jsem se v zimním oblečení skoro nevlezla do sedáku
a nepromokavý kalhoty, do kterých už se nevejdu (jedny) mi koupil prostě nový.
Co rodiče, nemůžeš být u nich? Budeš potřebovat pomoc s dětmi. A chápu, že je to teď asi těžké, ale zkusila bych se zaměřit na ty praktický věci. Doklady, že jsi mu půjčila, aspoň. Jestli nemáš, zkus ho přimět něco podepsat teď, dokud má (snad) špatný svědomí a nehučí do něj tolik milenka.
A vození dětí s sebou fakt nechápu, moje by nonstop řvaly nebo mi visely na noze, chudáci.
Děkuju ženy za podporu, nemůžu teď sedět u PC, jdu obstarat dceru a pak jedem aspoň na chvíli k rodičům…zatím pa
ozvu se
To je hnusak
urcite bych mu uz nevarila a neprala spinave veci bych mu hazela do cestovni tasky a az by byla plna, poslala bych ho k te druhe. Snazila bych se zit normalne kvuli decku, ale na nej bych se ani nepodivala. Zmetek jeden.
Zakladatelko:
Ten chlap za to nestojí… Hodně štěstí v novém životě. Určitě se objeví někdo mnohem lepší ![]()
Děkuju…je to stále moc čersstvé..Zítra jedu k jeho roičům, asi budou valit oči, jsem zvědavá, co oni na to. A v pondělí půjdu zjistit do nějaké poradny co a jak…
@eMirka Drzim palce at vse zvladnes s detma. A casem potkas lepsiho muze.
Ahojky..no v těch poradnách, tam se ti bude vracet hodně i ta bolest..ale určitě zjisti si na co vše máš nárok, nejlépe asi bydlet k rodičům nebo někde do podnájmu a třeba zkusit brát přípěvky na bydlení..ten můj mě opustil na konci 3.měsíce těhotenství..a bála jsem se hrozně, že miminko z toho proplakaného těhotenství nebude v pořádku, bylo to děsné těhotenství, pak se objevil muž, který má rád mě i malého a už je mi lépe..ale ta beznaděj v těhotenství, ta bolest v srdci a pocit křivdy, to vše se nedá popsat, kdo si tím neprošel tak těžko toto pochopí a chlapi to nepochopí nikdy..ti si nepřipustí ani to, že svým jednáním mohou ovlivnit zdraví dítěte. Ta holka musí být taky pěkná d.vka, když svádí chlapa jiné a má přitom sama takto malé děti..nemá soudnost a v tvém manželi bys asi nikdy bohužel neměla tu oporu a necítila bys v životě, že si tě váží. Jako podnikatel i kdyby se měl dobře možná bude schválně vykazovat nulové zisky či ztrátu z podnikání - podnikatelé to takto bohužel dělají dost často a jen doufej či si opravdu zkus ověřit, jestli ti nelhal a peníze z podnikání necpal už delší čas někde jinde a po tobě chtěl ať si děláš dluhy apod a no si nežil svůj jiný život právě s tou druhou a neměli se královsky..opravdu si to ověř..a pokud dělá načerno..zkus si v budoucnu najít i svědky, pokud by ti nechtěl platit nějaké normální alimenty, ale schválnš dělal načerno, aby ti je nemusel platit..někteří chlapi v podstětě myslí i tím dole a ne srdcem a mozkem..Tobě přeji hodně sil, aby jsi to vše zvládla, aby miminko bylo zdravé a krásné a jemu přeji, aby časem litoval a viděl, o co přišel, o rodinu se svými dětmi..místo toho bude raději vychovávat cizí a ty vlastní budou na druhé koleji..Nebudu takového člověka komentovat..Od něj je to sprosťárna největší..
Opatruj se a drž se a věř, že bude líp ![]()
Děkuju všem tady za podporu! Včera jsem byla u jeho rodičů, tohle opravdu nečekali, byli z toho zdrcení. Jsou prý sami zvědaví, kdy jim to on sám oznámí, jen tak se stím chlubit nebude. Radili mi, ať se nevzdávám a jen tak neodcházím z bytu, i když je psaný na něj, přeci jenom on odchází a musíme se nějak domluvit.Je jim jasné, že pokud by mu začli něco říkat, tak se ještě víc zatvrdí a obrátí se to proti mě…
Ve středu večer odešel z bytu a nespal tam.. Ne, opravdu vím, že s tím podnikáním to není takové terno, že nevydělává desetitisíce, že opravdu občas někdo zavolá a je to většinou práce za pár stovek za pár hodin, nic trvalého a spoustu penez dával do benzínu…Teď jsem zatím u rodičů, je to 30 km od místa, kde jsme spolu bydleli, zítra jedem zpět, protože musíme vyřídit nějaké věci, doktory atd., půjdu do té poradny, i když to nebude jednoduché…