Rozchod a těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66
18.5.14 17:48

Ahojky, doufám že nebude vadit, když se přidám. Nečetla jsem všech 15 stránek diskuze, ale jen tuhle poslední. A abych pravdu řekla, tak mi dodala odvahu a i sílu. Zjistila jsem totiž, že moje situace není sice nejlepší, ale že nejsem jediná a že bohužel jsou na tom maminky i hůř. My jsme se s přítelem rozešli a já pak zjistila, že jsem těhotná. On je z toho pořád v rozpacích, což chápu (jsem teprve v 8.tt a víme o tom 3 týdny), ale rozhodně nechápu jeho chování. Jeden večer mi vykládá, jak pro nás tři chce najít bydlení, jak chce zůstat se mnou i s naším dítětem, jak mě vlastně miluje, ale nedělá mu problém jít ode mě k jiné. Nevím co si o tom myslet, nevím, jak se mám chovat. Na potrat jít ale stopro nechci, chci si dítě nechat, i když bych na něj měla nakonec zůstat sama, vím, že rodiče mi maximálně pomohou. Proto se přidávám do diskuze, protože jsem zjistila, že může být i hůř a proto, abych mohla případně konzultovat s někým, kdo je aspoň v trochu podobné situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
18.5.14 20:39

Já teď asi moc neporadím, jen taky držím palce a chápu, jak je to složité a těžké..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
18.5.14 20:47

@Haňulu Drzim ti palce aby sa to vsetko dalo do poriadku. Mna opustil priatel, ked som bola tehotna, takze viem, co prezivas. Mala som hrozne tehotenstvo, ale teraz mam 5 mesacne mimi ktore by som nemenila za nic na svete. :srdce: Akurat by som mu vymenila tatinka, ale na to uz je trosku pozde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
18.5.14 20:50

@Haňulu Ja ti chci pogratulovat k rozhodnuti si miminko nechat. :srdce: :srdce: :srdce: A preji tobe a miminku jen to dobre. Drzte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
18.5.14 20:50

@sarke Taky mam petimesicni. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
18.5.14 20:54

@Haňulu Moc ti držím palce, ať vše zvládneš! Je fajn, že máš podporu své rodiny.
Myslím, že partnerovo rozhodnutí neovlivníš, budeš to muset nechat na něm.
I když by vám to nedopadlo, tak miminko za to stojí! Drž se! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
18.5.14 22:01

Právě proto jsem se rozhodla si ho nechat, protože to malé mi za to stojí, už teď se na něj moc těším, zvlášť po tom, když jsem na ultrazvuku viděla, jak mu bije :srdce:, to jsem se rozplakala štěstím. Děkuju Vám všem za povzbudivá slova, moc jste mi pomohly :hug: Věřím, že to dokážu, i když jsem i kolikrát na pochybách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.16 17:42

Je tu nekdo kdo proziva rozchod v tehu aktualne

• Citovat
  • Upravit
2499
1.7.16 04:01
Děti už mám dávno dospělé. Vím o životě leccos. Nejhorší je strach. Zvládnout jde úplně všechno, když člověk strach nemá. Strach jde uvolnit a on pak sám odejde, ani člověk neví jak a kam. Teď jde o to, z čeho máš strach ty.
@Anonymní píše:
Je tu nekdo kdo proziva rozchod v tehu aktualne
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.16 21:35

Ja mam strach ze to s dvouma detma nezvladnu… ale i me to hrozne mrzi ze nas vyhodil…

• Citovat
  • Upravit
2499
2.7.16 14:57

S dětmi člověk není nikdy sám. Přinesou do života tolik života :P :roll: :dance:

Tak se raduj, že máš 2 děti. Radost je právě to, před čím strach sám uteče :D Fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
2.7.16 14:59

A že vás vyhodil :lol: Asi je to blbec :lol:

A vidíš. Máš zase další důvod k radosti. Protože jaký je život s blbcem? Blbý. Ale ty už máš vystaráno, sám to vyřešil, že tě od blba oddělil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
2.7.16 15:06

Takže: JDE O TY ÚHLY POHLEDU. Prostě jak se na co koukáme.

Buď se na své životní situace díváme skrz radost, anebo skrz trápení se.

Životem se jde proradovat, anebo protrápit. Je to jen na tom, co si člověk vybere.

Já jsem si při svém celoživotním trápení nakonec vybrala, že trápit se už nechci. Líbilo se mi žít uvnitř plna radosti. ten můj bl*ec to nerozdýchal. Vyhrožoval mi, že se mi pomstí. Což nakonec i udělal. A vidíš, díky radosti, které jsem se nevzdala, jsem to rozdejchala, neumřela stresem, smutkem, lítostí a další všelikou našťastností, které jsem byla přeplněna. Radost mě ze všeho těžkého vynesla. Abych i tobě dneska mohla dát nejlepší radu, kterou jsem dostala: RADUJTE SE JAK O ZÁVOD.

Příspěvek upraven 02.07.16 v 15:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
2.7.16 15:12

TRÁPIT SE, JE ŠPATNĚ.

SPRÁVNÉ JE, RADOVAT SE.

Jde jen o to, jak se na svoji těžkou situaci podíváme. Protože všechno jde vyřešit. Všude je mnoho hodných lidí, kteří jsou ochotni pomoci druhému člověku v nouzi. Já jsem za lidmi běžela a o pomoc je prosila. Šla jsem do nejrůznějších organizací, které ženám pomáhají. Dostala jsem rady od právníků, od sociálních pracovnic, od psychologů. Potkala jsem se s podobně ztrápenými ženami. Vyměnily jsme si zkušenosti, informace, staly jsme se přítelkyněmi.

Já teď odjíždím na dovolenou pod stan, už mám kufr za dveřmi, tak tu teď nebudu. Ale je tu mnoho tvých kamarádek. Tak se poraď s tím vším, co dál. A hlavně si utři slzy, na děti se usměj a řekni jim: DÁ SE TO ZVLÁDNOUT :srdce: A TAK TO ZVLÁDNEME

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.16 17:40

Mam jedno druhe je na ceste zatim jsme u rodicu nez neco najdu…:-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky