Monitor srdíčka miminka - Angelsounds

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3198
13.2.12 17:30

mno já ho právě objednala, tak uvidíme, snad nebudu zklamaná. opravdu musím mít ten gel abych srdíčko slyšela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
13.2.12 17:36

JJ,nějaký vodič potřebuješ. Pokud máte doma lubrikační,klidně i ten. ;)

• Citovat
  • Upravit
sad 1
13.2.12 17:57

Mám ho doma a jsem velmi spokojená, jsem po ZT, takže mě hrozně uklidňoval a teď taky uklidňuje. Nikdy se mi nestalo, že bych srdce nenašla a neslyšela, prostě pokud bije, slyšet jde vždycky. Nevím, co by mě na tomto přístroji mělo stresovat. Ba naopak, když jsem necítila pohyby, tak jsem si poslechla srdíčko a věděla jsem, že mimi tam je. Ty jsem cítila řádně až kolem 23 tt. Teď, cítím pohyby několikrát denně a přesto se stalo, že se už mimi tak na den a půl úplně zklidnilo a nebylo cítit vůbec. A ha? Kdo by nebyl nervózní? Já, protože jsem vytáhla Angelsound a nemusela jsem běhast po pohotovosti plná strachy, že není něco v pořádku. A jestli toto uklidnění někoho má stresovat, tak je potom lepší, aby si to nepořizoval, protože jinak nechápu jinej důvod. Snad jen ten, že něko má holt rád vzrůšo a napětí a rád se bojí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak gel jsem nepotřebovala, stačí obyčejné tělové mléko nebo olejíček. Gel se mi ještě válí doma :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2451
13.2.12 18:10

Ahoj, je to cca 15 minut, co jsme s manželem poslouchali :lol: Vždy zapojím do reproduktorů, sluchátka nepoužívám. No, jako mám li být upřímná, tak myslím že bych ho ani nepotřebovala, ale pro ten pocit…začala jsem poslouchat někdy až ve 20 tt a to už byly i pohyby…a pokud jsou pohyby, nemám potřebu poslouchat…dnes jsme poslouchali cca po 2 měsících :nevim: koupit se k němu dá v lékárně sono gel, je ho 500 ml a stojí cca 50 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
13.2.12 19:42

Já používala obyč tělový mlíko - pořádně jsem se tim nakydala a pak aspoň rozetřela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
13.2.12 21:08
mikela píše:
mno já ho právě objednala, tak uvidíme, snad nebudu zklamaná. opravdu musím mít ten gel abych srdíčko slyšela?

jo, gel určitě. Seženeš i v lékárně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
13.2.12 21:12

Já k tomu ten gel měla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
17.2.12 16:12

Já měla dětský olejíček, nejen abych slyšela srdíčko,ale zároveň i na strie ;) A pokud bije, tak ho najdeš, i když ze začátku to může trvat déle. Určitě nic stresujícího,ba právě naopak, v případě kdy se dítě nehýbe, není třeba hned letět do nemocnice…Já ho slyšela od 10tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
18.2.12 15:20

Mám bezva doktora a když mi bylo nejhůř pocitově, letěla jsem za ním, udělal mi rychlý UTZ a já byla v klidu… někdo mi poradil, že stačí stetoskop od 15tt.. tak jsem se tak těšila, ale neslyšela jsem nic, kromě svého těla…začala jsem okamžitě plašit, brečet a letěla za doktorem..ten se na mě vždycky podíval a smál se, že těhotenství dělá z drsňaček citlivky :D od 17tt cítím pohyby a jsem už konečně klidná ;) jsem ve 21tt, ale dovedu si představit, že až bude mít míň místa a nebude se tolik hýbat, začnu plašit znova.. :roll: kdybych ho měla dřív, ušetřila bych si spousty nervů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
18.2.12 19:08

já už ho mám taky doma, zatím jsem poslouchala jen jednou a plašila jsem,když jsem nemohla najít druhé srdíčko (čekáme dvojčata), naštěstí jsem ho ale našla a dnes poslouchal poprvé manžel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2251
20.2.12 16:08

hOLKY A JAK ČASTO SE MŮŽE POSLOUCHAT?
NEMŮŽE TO MIMINKU UBLÍŽIT?
MŮŽE SE KAŽDY DEN?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
20.2.12 16:21

já poslouchám tak 2 týdně, ale pokud posloucháš denně a nepřeháníš to (jako že bys poslouchala třeba půl hodiny :lol: ) tak si myslím, že se nic stát nemůže

vladdka píše:
hOLKY A JAK ČASTO SE MŮŽE POSLOUCHAT?
NEMŮŽE TO MIMINKU UBLÍŽIT?
MŮŽE SE KAŽDY DEN?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
20.2.12 16:53

Myslím, že se nemůže nic stát, protože je to pouze jako mikrofon, žádné vlny, nic takového to nejspíše nevydává.

• Citovat
  • Upravit
2251
20.2.12 17:14

děkuji moc :)
posloucham tak denně, 2-3 minutky i méně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
22.2.12 10:30
vladdka píše:
děkuji moc :)
posloucham tak denně, 2-3 minutky i méně :)

vladěnko já čekám dvojčata :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky