Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mno já ho právě objednala, tak uvidíme, snad nebudu zklamaná. opravdu musím mít ten gel abych srdíčko slyšela?
JJ,nějaký vodič potřebuješ. Pokud máte doma lubrikační,klidně i ten. ![]()
Mám ho doma a jsem velmi spokojená, jsem po ZT, takže mě hrozně uklidňoval a teď taky uklidňuje. Nikdy se mi nestalo, že bych srdce nenašla a neslyšela, prostě pokud bije, slyšet jde vždycky. Nevím, co by mě na tomto přístroji mělo stresovat. Ba naopak, když jsem necítila pohyby, tak jsem si poslechla srdíčko a věděla jsem, že mimi tam je. Ty jsem cítila řádně až kolem 23 tt. Teď, cítím pohyby několikrát denně a přesto se stalo, že se už mimi tak na den a půl úplně zklidnilo a nebylo cítit vůbec. A ha? Kdo by nebyl nervózní? Já, protože jsem vytáhla Angelsound a nemusela jsem běhast po pohotovosti plná strachy, že není něco v pořádku. A jestli toto uklidnění někoho má stresovat, tak je potom lepší, aby si to nepořizoval, protože jinak nechápu jinej důvod. Snad jen ten, že něko má holt rád vzrůšo a napětí a rád se bojí
![]()
Jinak gel jsem nepotřebovala, stačí obyčejné tělové mléko nebo olejíček. Gel se mi ještě válí doma
![]()
Ahoj, je to cca 15 minut, co jsme s manželem poslouchali
Vždy zapojím do reproduktorů, sluchátka nepoužívám. No, jako mám li být upřímná, tak myslím že bych ho ani nepotřebovala, ale pro ten pocit…začala jsem poslouchat někdy až ve 20 tt a to už byly i pohyby…a pokud jsou pohyby, nemám potřebu poslouchat…dnes jsme poslouchali cca po 2 měsících
koupit se k němu dá v lékárně sono gel, je ho 500 ml a stojí cca 50 kč.
Já používala obyč tělový mlíko - pořádně jsem se tim nakydala a pak aspoň rozetřela ![]()
mikela píše:
mno já ho právě objednala, tak uvidíme, snad nebudu zklamaná. opravdu musím mít ten gel abych srdíčko slyšela?
jo, gel určitě. Seženeš i v lékárně ![]()
Já měla dětský olejíček, nejen abych slyšela srdíčko,ale zároveň i na strie
A pokud bije, tak ho najdeš, i když ze začátku to může trvat déle. Určitě nic stresujícího,ba právě naopak, v případě kdy se dítě nehýbe, není třeba hned letět do nemocnice…Já ho slyšela od 10tt ![]()
Mám bezva doktora a když mi bylo nejhůř pocitově, letěla jsem za ním, udělal mi rychlý UTZ a já byla v klidu… někdo mi poradil, že stačí stetoskop od 15tt.. tak jsem se tak těšila, ale neslyšela jsem nic, kromě svého těla…začala jsem okamžitě plašit, brečet a letěla za doktorem..ten se na mě vždycky podíval a smál se, že těhotenství dělá z drsňaček citlivky
od 17tt cítím pohyby a jsem už konečně klidná
jsem ve 21tt, ale dovedu si představit, že až bude mít míň místa a nebude se tolik hýbat, začnu plašit znova..
kdybych ho měla dřív, ušetřila bych si spousty nervů…
já už ho mám taky doma, zatím jsem poslouchala jen jednou a plašila jsem,když jsem nemohla najít druhé srdíčko (čekáme dvojčata), naštěstí jsem ho ale našla a dnes poslouchal poprvé manžel
hOLKY A JAK ČASTO SE MŮŽE POSLOUCHAT?
NEMŮŽE TO MIMINKU UBLÍŽIT?
MŮŽE SE KAŽDY DEN?
já poslouchám tak 2 týdně, ale pokud posloucháš denně a nepřeháníš to (jako že bys poslouchala třeba půl hodiny
) tak si myslím, že se nic stát nemůže
vladdka píše:
hOLKY A JAK ČASTO SE MŮŽE POSLOUCHAT?
NEMŮŽE TO MIMINKU UBLÍŽIT?
MŮŽE SE KAŽDY DEN?
Myslím, že se nemůže nic stát, protože je to pouze jako mikrofon, žádné vlny, nic takového to nejspíše nevydává.
vladdka píše:
děkuji moc
posloucham tak denně, 2-3 minutky i méně
vladěnko já čekám dvojčata ![]()