Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
taky bych byla asi pro…jsem po potratu a nyní 17 tt a stále ten strach je,aby se něco nestalo.
Ale upřímně,jsem na neschopence a peníze nic moc,tak mi tisícovka přijde dost.
Nevíte někdo o bazarové nabídce nebo půjčovně v Praze,kde by to bylo možné pořídit?
Děkuji ![]()
baculinka píše:
taky bych byla asi pro…jsem po potratu a nyní 17 tt a stále ten strach je,aby se něco nestalo.
Nevíte někdo o bazarové nabídce nebo půjčovně v Praze,kde by to bylo možné pořídit?
Děkuji
Ahojky, mrkni na aukro, objednala jsem si tam za 959Kč, nejlevnější bylo za 800,– Kč. Taky jsem řešila tu tisícovku, ale panter mi na to půlku dá, sice s řečičkama, ale navnadila jsem ho…
za pár let bude beztak domácí ultrazvuk na usb do počítače ![]()
Vrbička88 píše:
Ahoj holky,
zrovna dneska v noci jsem se vzbudila s takovým nepříjemným táhlým pocitem v podbřišku, normálně spím jako dudek, tak mne to vyděsilo a už jsem měla po spaníHned mne v tom rozespalém stavu napadlo, že je to jistě nějaká kontrakce a že potratím (jsem 14+4)… Poslední kontrolu jsme měli 6.3. na genetice, kde bylo sice vše ok, ale pokud fakt ještě nejsou pohyby, (jsem poprvé těhotná, to si ještě počkám) tak člověk hned plaší, že je něco v nepořádku a nemám jak to zjistit, další poradna je až v úterý 27.3.
Napadlo mne, jestli některá z Vás co Angela používala a už neplánujete další baby, neuvažujete o prodeji? Nový mi i tak přijde dost drahý, ale asi mi v rámci svého nerváctví nic jiného nezbyde…
Jinak se mějte fajn a krásné jaro!
Ahojky, úplně stejně jsem se bála já..kolem 16tt mi začaly kreče do bříška, jako, když se natáhne sval na lýtku..je to tvrdnutí dělohy, prvorodičky to mají nejvíce, děloha se zvětšuje a zvyká si na větší velikost, vyřeší to magnésium, já mam Magnosolv a vše se dost zmírnilo
jinak až ucítíš prvně prcka, já v 17tt, tak už ten UTZ potřebovat nebudeš..já jsem dneska ve 27tt a prcek se mi každý den ozývá a já jsem konečně v klidu
jinak jsem úplně stejná plašanka, jako všechny prvorodičky, takže Tě naprosto chápu ![]()
Ahoj holky,já sem si ho objednala z aukra za 720,– a opravdu ty peníze za to stojí,takže pokud chcete a máte finance tak si to kupte.
Ahoj.
taky jsme pořídila a byla moc spokojená.poslouchala jsem do doby než sem začla cítit pohyby.
a poprvé jsem srdíčko našla už v 10týdnu ![]()
Vrbička88 píše:baculinka píše:Ahojky, mrkni na aukro, objednala jsem si tam za 959Kč, nejlevnější bylo za 800,– Kč. Taky jsem řešila tu tisícovku, ale panter mi na to půlku dá, sice s řečičkama, ale navnadila jsem ho…
Děkujiza pár let bude beztak domácí ultrazvuk na usb do počítače
Ta tisícovka je možná dost (já mám tedy nový za 1500,–), ale stojí to za to. Navíc ho pak můžeš za tu tisícovku zase prodat. Takže bych s nákupem vůbec neváhala.
Ahojky,kdybyste nektera chtela tak prodam jen parkrat pouzity. ![]()
ahoj holky taky prodávám angelsounds - supervec bez ktere bych první mesice byla asi hodne nervozni po zamlklem tehu ![]()
za 600 i s poštovným jeste v original.balením,s baterkama , plne funkční.
@lyžařka píše:
ahoj holky taky prodávám angelsounds - supervec bez ktere bych první mesice byla asi hodne nervozni po zamlklem tehu
za 600 i s poštovným jeste v original.balením,s baterkama , plne funkční.
Ahoj,a co ze ho prodavas tak levne?
v zaruce uz asi nebude vid?
no hlavne,aby fungoval
mela bych zajem,jestli nebude pritel proti
dala bych vedet vecer,az bych se s nim domluvila ![]()
Holky, je možné slyšet srdíčko ve 14tt na dvou místech vzdálených od sebe i 10 cm? Napadá mě, jestli to není pupečník - teoreticky by měl tepat ve stejném rytmu jako srdíčko miminka. Spíš mě udivuje, že na obou místech jsem slyšela víc než zřetelně. Občas se mi to stalo i dřív, ale až dnes to bylo dost určité.
Nemyslím si, že čekám dvojčátka, utz ukazoval jen jedno mimi, ikdyž druhé se mohlo schovávat.
@Sasanka30 píše:
Ahojky,kdybyste nektera chtela tak prodam jen parkrat pouzity.
Ahojky, za kolik prodáváš Angelsounds??
@Makyi píše:
Ahoj ten už je dávno pryč…
@Makyi píše:
Ahojky
já ho také mám, ale prodávat ho nechci jen mám radu jak jsem k němu přišla já za cenu co ho prodávají použitý a byl nový. Zadej si Angelsounds heureka a tam mají zrovna za 899,– Kč nový ![]()
Koupila jsem nová za 830,– Kč i s poštovným z ebay.cz z Anglie. Prodávat ho nechci, bude se v rodině hodit a pak možná zase mně u druhého dítěte. Je to skvělá věc, používala jsem až do porodu, pak už méně, když jsem třeba déle necítila pohyby. Ušetří spoustu nervů.
Kdyby jste někdo měli zájem, prodávám-už nepotřebujeme
ale nemám k němu nahravací kabel.
jinak dobrý stav..