Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lucisek92 tak koukej na bazary. Třeba tady jeden v Praze za pětikilo.
@Lucisek92
tak zkus amazon.co.uk tam stoji taky kolem 20liber plus postovne do CR vetsinou dela kolem sedmi liber. Sice i s postovnem bude stat kolem 900kc ale porad levnejsi nez v CR.. nebo jestli mas nekoho znameho v UK. Ale vzhledem k tomu ze se da v CR koupit kolem 1300kc tak to uz je docela zbytecne…
nebo to aukro
http://aukro.cz/show_item.php?…
@Lucisek92 píše:
a jak se to obednava a plati se to predem nebo na dobirku?
Je to stejný jako naše Aukro. Platila jsem to PayPalem - tedy okamžitě. Z tý Číny jsme už něco objednávali a přišlo to celkem rychle. Záleží na prodejci, uvidíme. ![]()
@Lucisek92 píše:
a jak se to obednava a plati se to predem nebo na dobirku?
Na ebay ti nikdo na dobirku nic neposle… Vse dopredu. Platba kartou vetsinou chteji paypal.
@Ladie píše:
tyjooo dekuju ja prolezla snad vsechny inzeraty ale tenhle jsem nenasla
dekuju
![]()
@Pinkie já jsem u toho měla malý ultrazvukový gel. Stačí ho trošička ![]()
Takže podle mě bude u toho. Nebo utz gel koupíš ve zdravotních potřebách nebo v lékárně za pár korun ![]()
Někde jsem četla, že holky používaly i lubrikační gel nebo tělový olej a taky to šlo hezky slyšet ![]()
@Pinkie píše:
@aknah31 Proč, když na Ebayi to stojí 460Kč i s poštovným?
protoze z amazonu to ma do 3-4dnu doma.. psala ze nechce cekat
Tak z aukra muzes mit novy za 550kc tak proc kupovat pouzivany za 500
@aknah31 když koukneš, tak i to Aukro je doba dodání víc, než 10 dní = prostě si to objednáš na aukru, prodejce to objedná z Číny z ebay a něco na tom vydělá
Klasika.
@Ladie píše:
@aknah31 když koukneš, tak i to Aukro je doba dodání víc, než 10 dní = prostě si to objednáš na aukru, prodejce to objedná z Číny z ebay a něco na tom vyděláKlasika.
jj. To jo ale je to novy a i aukro ma nejakou zaruku ![]()
ja to kupovala na anglickem ebay a kamosce to dovezla. Tenkrat ji to doslo do tri dnu. tak asi Cina-UK ma rycheljsi postu. nez Cina-CR
![]()
@Ladie píše:
tak pani uz ho prodala takze zase smula ![]()
@Ladie píše:
@Lucisek92 co tady ?
ja si ho chtela osobne vyzvednout tohle je Most… no uvidime kamaradka ma taky neco podobneho slibila mi ze mi ho pujci posle postou ale porad to nejak zdrzuje ted ma pry nemocne ditko tak zase nic ![]()