Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Sháním angel sounds kdyby jste naká levně prodávala ráda koupím ![]()
Ahojky holky…maminky.
Prosím, prosím-neprodáváte náhodou některá, co máte mimíska už v pořádku v náručí Angelsounds??
Vím, kde ho sehnat, jen od Vás bych koupila radě. jiMoc děkuji za info ![]()
Ahoj. neprodáváte někdo prosím levně angelsounds? nechce se mi kupovat nový na těch pár použití ![]()
@rasataka si si jistá, že ho použiješ párkrát?
jakmile to jednou vyzkoušíš tak u toho budeš sedět furt
já ho neměla a vím, že kdybych ho měla tak nedělám nic jinýho než poslouchám jak tluče…a nedej bože kdybych to neslyšela
to by mě vezli
@Nicolink
jistá si jsem. vím, že to není úplně ideální ale lepší než lítat k doktorovi kvůli,,divnému pocitu"
zatím jsem tam jako nebyla ale někdy ty stavy mám a do kontroly je vždycky daleko.
Ahoj
@rasataka já prodávám. Za 600.- a je fakt že jsem měla ucho přilepené pořád ![]()
@januse1 za 500? to by bylo super. zeptám se blbě, je funkční?
já si chci dát limit max. třikrát týdně a věřím že to dodržím jelikož vždycky po kontrole jsem 2-3 dny v klidu a pak to zas začne. od kdy jsi prosím slyšela mimčo?
Za 600
předtím jsem se upsala
.. je plně funkční a slyšela jsem srdíčko asi od 14.týdne. já taky poslouchala zhruba tak, teda ze začátku víc, to jsem byla úplně u vytržení, pak jsem začla cítit pohyby tak se to zmírnilo, ale stejně, když se dlouho nehýbal, poslechla jsem si srdíčko
pořídila jsem ho po tom, co jsem letěla k doktorovi s „divným“ pocitem ![]()
@januse1 a je to i s poštovným nebo bez? na aukru jsem právě našla za 650,– i s poštovným tak se rozhoduju
právě že ty divné pocity mám snad pořád a nedokážu se sama uklidnit. až budou pohyby věřím že to bude lepší ![]()
@rasataka s poštovným
tak se rozmyslete a kdyztak pošlete sz ![]()
Je tu nějaká baculka mezi vámi? Kdy jste vy baculky slyšeli miminko? Já jsem 12+2tt a hledala jsem snad hodinu a nikde nic ![]()
@MIŠANA1
ahoj máš ještě ten monitor???