Tlak v podbřišku 22.tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
455
13.2.12 18:23

Tlak v podbřišku 22.tt

Holky, čekám první mimčo a jsem ve 22.tt. Do včerejška bylo všechno v pohodě, ale dneska od odpoledne mi začlo být nějak divně…jakože slabo a bolelo mě bříško. Myslela jsem, že jsou to klasicky prďany, tak jsem zobla Espumisan, protože jsem jela na pravidelný rehabilitace, tak aby se tam moji fyzioterapeutka nepřiotravila. Po rehábka na kolem druhý na nákup do Kaufáče a tam mi začal takovej divnej tlak v podbřišku. Malá hodně kopala a cejtila jsem ty pohyby hodně nízko, jako u močáku. No a doteď to nepřestalo. Tlak přetrvává. Tak přemýšlím, jestli to vydržet do rána, jestli to zmizí nebo jet otravovat do nemocnice? Co myslíte? Máte s tím někdo zkušenosti? Moc díky za jakoukoliv radu. pa L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9879
13.2.12 19:00

Tak já jsem ve 20 týdnu a přesně tohle jsem měla včera že jsem myslela že je něco špatně. Celej den lítačka nákupy zvedání maliho ma 17kg s oblečenim tak 19 normálně jsem se bála že snad potrácim. Lehla jsem si a dneska dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
13.2.12 19:03

já když se hodně namáhám, tak mám také tlak v podbříšku, jsem ve 22tt+1, chtělo by to trošku klid, lehnout si a odpočinout, pokud se to nezlepší…tak bych raději jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
13.2.12 19:29

jestli to spíš není tvrdnutí dělohy..vem si magnesko a odpočívej..

• Citovat
  • Upravit
455
13.2.12 20:30

Tak jsem nakonec jela, holky, pro jistotu. Malá je v pořádku, ale se mnou si nevěděli rady. Sestřička mi říkala, že řáděj střevní chřipky, tak to bude asi to. Totiž po cestě mě chytla ještě srajda, super. Chtěli si mě tam nechat dva dny na pozorování, ale utekla jsem. Budu radši doma pod přísným dohledem manžilka:-) Moc děkuji za rady a jdu odpočívat…opravdu mi neni dobře:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
13.2.12 20:40

ono je to někdy lepší tam dojet a vědět, že je vše ok.....odpočívej a bude vše v pořádku! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
13.2.12 20:45
sedmikrassa píše:
ono je to někdy lepší tam dojet a vědět, že je vše ok.....odpočívej a bude vše v pořádku! :lol:

Dík za podporu. Vypadá to, že stejnak jen tak chrnět nebudu.A to jsem si dneska ráno tak libovala, že už třetí den parádně chrním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí