Kondom a další problémy - prosím o názory

Anonymní
13.2.12 21:50

Kondom a další problémy - prosím o názory

Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat na váš názor. S přítelem jsme měli sex den po skončení mé menstruace. Naneštěstí praskl kondom, ačkoli se přítel neudělal, tak trošku mě děsí riziko „první vlny“ (doufám že tušíte o čem mluvím). Myslíte že je tu riziko otěhotnění? Děkuji za názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jenika
13.2.12 21:54

Možné je všechno, pravděpodobnost malá.

• Citovat
  • Upravit

Moc bych tomu neveřila,stát se to muže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
Anonymní píše:
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat na váš názor. S přítelem jsme měli sex den po skončení mé menstruace. Naneštěstí praskl kondom, ačkoli se přítel neudělal, tak trošku mě děsí riziko „první vlny“ (doufám že tušíte o čem mluvím). Myslíte že je tu riziko otěhotnění? Děkuji za názory.

ja bych vydesena byla :think:
predpokladam ze antikoncepci neberes a jak jsi na tom s neplanovanym tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
13.2.12 21:56

Já bych řekla že ne vzhledem k tomu, že to bylo den po ms a přítel to nedokončil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.12 21:56

trefa, antikoncepci neberu a těhotná bych byla momentálně dost nerada..

ja bych vydesena byla :think:
predpokladam ze antikoncepci neberes a jak jsi na tom s neplanovanym tehu?
  • Citovat
  • Upravit
7369
13.2.12 21:57

Ja myslim, ze kazdy kdo provozuje pohlavni styk ma nejake riziko otehotneni. V tomhle pripade velmi male, takze myslim, ze to bude ok. Ale nikdy nevis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
13.2.12 22:00

Jak dlouhé míváš cykly? Já bych teda zas až tak neplašila, první vlna krz prasklý kondom, to by k vám to mimino muselo fakt jó hodně chtít :lol: Pokud jsi z toho tak vyděšená, měla jsi si skočit pro postinor, taky jsem to tak kdysi udělala, my teda kondomy neměli vůbec a přítel (teď muž) si dával bacha, ale bylo to poprvé a já jsem radši šla pro pilulku, abych nebyla za zoufalkyni, která si hned z prvního sexu v životě upletla dítě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.12 22:02
Gladys píše:
Jak dlouhé míváš cykly? Já bych teda zas až tak neplašila, první vlna krz prasklý kondom, to by k vám to mimino muselo fakt jó hodně chtít :lol: Pokud jsi z toho tak vyděšená, měla jsi si skočit pro postinor, taky jsem to tak kdysi udělala, my teda kondomy neměli vůbec a přítel (teď muž) si dával bacha, ale bylo to poprvé a já jsem radši šla pro pilulku, abych nebyla za zoufalkyni, která si hned z prvního sexu v životě upletla dítě :mrgreen:

a jak jsi na tom po vzití Postinoru byla? já ho teda taky pro jistotu doma mám, ale mám z toho mírně strach si ho vzít.. přece jen, preventivně by se to snad ani brát nemělo, co jsem tak slyšela..

• Citovat
  • Upravit
1724
13.2.12 22:03

hele ja bych fakt dala na svuj pocit, tady ti kazdej muze poradit, ale vzdycky to bude jen na tobe…ja vysadila antikoncepci a 14dni na to nehoda a i kdyz mi nekdo psal, ze by me to mohlo jeste chranit, tak jsem si letela pro prasek, i kdyz je to peknej humus… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.12 22:05
dajdulka25 píše:
hele ja bych fakt dala na svuj pocit, tady ti kazdej muze poradit, ale vzdycky to bude jen na tobe…ja vysadila antikoncepci a 14dni na to nehoda a i kdyz mi nekdo psal, ze by me to mohlo jeste chranit, tak jsem si letela pro prasek, i kdyz je to peknej humus… :,(

a měla jsi Postinor? nebo co jiného? a jak jsi na tom po vzití byla? hodí se mi každá zkušenost, děkuju..

• Citovat
  • Upravit
1724
13.2.12 22:10
Anonymní píše:
dajdulka25 píše:
hele ja bych fakt dala na svuj pocit, tady ti kazdej muze poradit, ale vzdycky to bude jen na tobe…ja vysadila antikoncepci a 14dni na to nehoda a i kdyz mi nekdo psal, ze by me to mohlo jeste chranit, tak jsem si letela pro prasek, i kdyz je to peknej humus… :,(
a měla jsi Postinor? nebo co jiného? a jak jsi na tom po vzití byla? hodí se mi každá zkušenost, děkuju..

no postinor jsem nemela, ale pry je to stejne a jmenuje se to escapele, nebo nevim jestli to pisu presne..
kazdopadne dobre mi po nem nebylo..pripadala jsem si jako tehotna, citlove prsa, prujmy, bolest bricha a zpozdeni MS o 14 dní, což se neobešlo bez těhu testu.
pokud chces mit jistotu, tak si pro to bez, cim driv tim lip…segra takhle nechtene otehotnela.
kazdy muze mit jine priznaky, ja jsem ukazkovy tip vsech nezadoucich :?
jinak doktorka na pohotovosti mi rekla, ze ten prasek je jako bych snedla cele platicko antikoncepce najednou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
13.2.12 22:12
Anonymní píše:
Gladys píše:
Jak dlouhé míváš cykly? Já bych teda zas až tak neplašila, první vlna krz prasklý kondom, to by k vám to mimino muselo fakt jó hodně chtít :lol: Pokud jsi z toho tak vyděšená, měla jsi si skočit pro postinor, taky jsem to tak kdysi udělala, my teda kondomy neměli vůbec a přítel (teď muž) si dával bacha, ale bylo to poprvé a já jsem radši šla pro pilulku, abych nebyla za zoufalkyni, která si hned z prvního sexu v životě upletla dítě :mrgreen:
a jak jsi na tom po vzití Postinoru byla? já ho teda taky pro jistotu doma mám, ale mám z toho mírně strach si ho vzít.. přece jen, preventivně by se to snad ani brát nemělo, co jsem tak slyšela..
Žádný velký drama se nekonalo, zkrátka hormony, no. Od té doby jsem si ho už nikdy nevzala, jakmile přišla mrcha, tak jsem nasadila HA (což teda samo o sobě je taky svinstvo, co do sebe člověk napce, i když postupně :roll: )
A od prvního porodu je pro mě ochrana, jako že jo, teď dítě neplánuju, ale radši použiju něco, kde je vyšší procento „chybovosti“, ale necpu do sebe hormony, s tím, že když bych otěhotněla přes kondom či pesar, tak je to osud a nebudu se věšet 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
13.2.12 22:13

Šance tu je, ale malá… jak dlouhé máš cykly? Pokud krátké, je ta pravděpodobnost větší a naopak. Já bych se až tak neznepokojovala. Dalo by se to nazvat přerušovanou souloží v „neplodné dny“, byla bych klidná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.12 22:15
Eneer píše: Šance tu je, ale malá… jak dlouhé máš cykly? Pokud krátké, je ta pravděpodobnost větší a naopak. Já bych se až tak neznepokojovala. Dalo by se to nazvat přerušovanou souloží v „neplodné dny“, byla bych klidná…

cyklus mám běžně 30 dní.. tak nevím no

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí