Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky
mám problém druhý den mešká menstruace..moje bt již druhý den se drží 36,9 tady graf http://www.womenzone.cz/…/cvana/grafy?… včera tak v 18vecer jsem delala tehu test a vysel mi tam duch, pak jsem se celou noc nervozne valela spala asi dve hodiny dvakrat byla v tom čůrat a rano skoro duch není videt
jen kdyz mzourám..ale mrska nikde bt vysoko jsem jinak 30DC a 13DPO..dle fertility byla ovu 1.2. děkuji za rady jestli je naděje na těhu.. ![]()
to bych řekla, že určitě je. Máš fotku testíku, že bychom se mrkly?
Jedine toho nejsilnějšího že včera jak se vykouka a jak to půjde vložit z rána jen okem mzourat:))
ale je to tak svetle ze to nejde asi videt ale okem to videli 3lidi..široky svetlounky ruzovoucky pasek…
Tak proč rano nešel skoro vidět je to Tom že jsem stále curala a Nespala..?moje nervy
ať to nedostanu…
Jo je to mozne.. i tady jsem cetla, ze nektere holky mely odpoledne carku silnejsi nez rano..
Nejlepsi by bylo par dni pockat.. ale vim, ze to nejde.. preju hodne stesti
..já když jsem si dělala testík 1.den po vynechání, tak mi vyšel na jednom také duch a druhý negativní…zopakovala jsem po 2 dnech a už byly // krásně vidět…
tak vydrž!!! ![]()
jo a tady ty testy - papírky se mi právě moc neosvědčily…fakt jsem to málem hledala pod lupou…pak jsem měla gravitest a clearblue a tam to bylo jasné…
cvana píše: Že bych zkusila pak jiné..hmm
a jaky jsi zkousela ted? nejlepsi je mamatest 10
taky ho tam vidím a měla jsem podobný také, dva dny před očekávanou MS. Držím pěsti ať to vyjde ![]()
cvana píše:
ale je to tak svetle ze to nejde asi videt ale okem to videli 3lidi..široky svetlounky ruzovoucky pasek…
je to tam, drzim palce
V noci, ked si sa prechadzala na WC a kukala do stropu
nenapila si sa aj nahodou vody? Mohlo ti to zriedit moc… Ja som bola maniacka, ja byt na tvojom mieste, urcite urobim este jeden test poobede /minimalne/ a samozrejme dalsi zajtra rano…aj ked rozumne by bolo vyckat 2 dni…hm…ale ja som to nikdy nezvladla ![]()