Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
ahojky
tak já sem přenášela pouze tři dny, porod mi nevyvovali,ale šla jsem na císaře,kvůli tomu, jak byl malej velikej ![]()
Ahojky já měla termín porodu včera, ale po pravdě si nedovedu představit přenášet ještě deset dní…to mi z toho fakt hrábne…doufám že v pondělí se s mudr. domluvím na vyvolání…já už to chci mít za sebou!!!
Já sice začínám 40.týden, ale každý den si říkám, aby to už bylo. Nechci přenášet. Myslím, že od datumu termínu nechávají jen týden.
Jeden den mi celkem zabral sex a dlouhá procházka, přišly dost velké bolesti, tak jsem si řekla, že si před porodnicí dám vanu a uvidí se. Večer u tv chodily celkem nepravidelně a já mezitím usínala. Pokaždé mě to vzbudilo, protože to bolelo jak čert a já zase mezi kontrakcemi usla. Potom se interval prodlužoval, až se úplně vytratil. ![]()
Mimčo začalo kopat a rejdit, a já v tu chvíli věděla, že z toho nic nebude.
Ahojky, mám stejný dotaz jako ty. V pondělí nastupuji do nemocnice, bude to přesně týden po termínu…tak jsem zvědavá jestli mi dítko vyvolají nebo mě pošlou domů. Každopádně mám pocit,že další týden už nevydržím. ![]()
Ahoj,já taky přenáším…Mimískovi se v bříšku prostě líbí,protože at dělám co dělám,tak né a né chtít jít mrnousek ven:(((Doufám,že porodím už brzy…Všem maminám držím palečky
![]()
Ahoj já měla den po termínu, nic mi nebylo akorát sem byla vyplašená tak sem o půl noci jela do nemocnice. tam mě nechali do příchodu dr v 6 mi píchli vodu a 7:30 se malej narodil takže si myslým že je to oprvadu různé