41. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2858
28.8.10 13:42

ahojky
tak já sem přenášela pouze tři dny, porod mi nevyvovali,ale šla jsem na císaře,kvůli tomu, jak byl malej velikej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
28.8.10 16:40

Ahojky já měla termín porodu včera, ale po pravdě si nedovedu představit přenášet ještě deset dní…to mi z toho fakt hrábne…doufám že v pondělí se s mudr. domluvím na vyvolání…já už to chci mít za sebou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
30.8.10 12:12

Já sice začínám 40.týden, ale každý den si říkám, aby to už bylo. Nechci přenášet. Myslím, že od datumu termínu nechávají jen týden.
Jeden den mi celkem zabral sex a dlouhá procházka, přišly dost velké bolesti, tak jsem si řekla, že si před porodnicí dám vanu a uvidí se. Večer u tv chodily celkem nepravidelně a já mezitím usínala. Pokaždé mě to vzbudilo, protože to bolelo jak čert a já zase mezi kontrakcemi usla. Potom se interval prodlužoval, až se úplně vytratil. :nevim:
Mimčo začalo kopat a rejdit, a já v tu chvíli věděla, že z toho nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.10 19:02

Stejný dotaz

Ahojky, mám stejný dotaz jako ty. V pondělí nastupuji do nemocnice, bude to přesně týden po termínu…tak jsem zvědavá jestli mi dítko vyvolají nebo mě pošlou domů. Každopádně mám pocit,že další týden už nevydržím. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
6.9.10 15:01

Ahoj,já taky přenáším…Mimískovi se v bříšku prostě líbí,protože at dělám co dělám,tak né a né chtít jít mrnousek ven:(((Doufám,že porodím už brzy…Všem maminám držím palečky :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.9.10 07:48

Ahoj já měla den po termínu, nic mi nebylo akorát sem byla vyplašená tak sem o půl noci jela do nemocnice. tam mě nechali do příchodu dr v 6 mi píchli vodu a 7:30 se malej narodil takže si myslým že je to oprvadu různé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí