Bolesti v podbřišku 38tt a magnézium

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8297
16.5.10 20:19
:mrgreen:

Myslim, ze jsi o trochu chytrejsi, nez ta pani :wink: Nicmene, pokud budes citit tlaky jako na velkou (coz muze nastat i z ryze prozaickych duvodu), tak zi tam dolu zkratka sahni. Kdyz ucitis neco velkeho kulateho, tak bych uz do misy netlacila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
16.5.10 20:22

Tak stát se může všechno, ale s největší pravděpodobností se tohle asi nestane. Když si uvědomím, kolik energie jsem musela vynaložit, abych porodila Agátku a Tobíka, tak mi to připadá jako nereálné. Muselo by tam být hodně faktorů spojených dohromady. Já to cítila jako obrovský tlak a věřím, že bych poznala, že dítě už jde na svět.

A podle mě se ti rozjíždí porod, ale může to trvat klidně ještě den, než se to spustí úplně. Zítra si určitě dojeď na kontrolu (jestli tak dlouho vydržíš) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
16.5.10 22:18

Právě můj dr. ordinuje jen v úterky odpoledne a pátky ráno jen pro těhotné… jinak je mimo město:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
17.5.10 07:42

no porod se rozjíždí, ale poslíčci dokážou být pěkně zrádní, bohužel bohaté zkušenosti z druhého těhu :twisted:

Takže pokud to začne, dala bych si vanu. Jinak bych se pokusila najít nějakou činnost, kterou se zabavíš, návštěvy…prostě nemít moc času na to myslet. Aby ses nezbláznila pak…nebo se nedržela doma, že jako už a ono furt nic.

nakrásně se může stát, že porodíš dneska, i když si troufám říct, že určitě ne. Nakrásně můžeš přenášet, nakrásně můžou vyvolávat.

Zkusila bych se zabavit a dál - pokud ti neprdne voda, asi bych zkusila dát na vnitřní hlas, mohl by ti pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
17.5.10 07:46

Malekote, tak co,jaka byla noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
17.5.10 12:27

čiči - taky by mě zajímalo, jak to dopadlo.....ale podle toho, že malekote nepíše, tak bych to tipla na porodnici.....snad se ozve, kóča :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
17.5.10 13:44

Ahojky,celou noc sem nespala protože mě bolelo v podbříšku takže sem prospala celý den a do toho sem dostala strach o malého protože se mi od včera nehýbal… ale pomohlo mi si lehnout na záda sníst čokoládu a pustit mu písničky na mobilu-to se rozhýbal.Pořád mi stahuje bříško ale ještě to nemám pravidelné po 5ti minutách a podemnou bydlí teta od přítele co rodila před dvěma lety tak mi řekla že kdyby něco tak mám jen zavolat ze dveří-bydlíme totiž v rodinném domku a zatím prý je brzo na porodnici že mám počkat až to bude častější,že je možné i že můžu rodit i za týden že ona to měla dost podobné a takhle rodila dva týdny a její sestrě pomalu unikala plodová voda a rodila skoro ve 41tt a to jji museli ještě pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
17.5.10 16:32

Malekote - tak moc držím palečky, ať to dobře zvládneš a pak dej vědět, jak to všechno dopadlo. Nebo piš piš, dokud nepojedeš do porodky. My jsme baby zvědavé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
17.5.10 18:12

Určitě dám vědět.Ted tady máme všudde záplavy tak mi otec od přítele říkal at ted nerodím jinak by mě museli vézt do porodnice v kajaku a ani k rodičům nemůžu jak sem chtěla-ti bydlí v Karviné a ta je odříznuta prý od světa že do ní se nikdo nedostane a ani z města :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
17.5.10 19:01

Malekote hlavně se snaž být v kliu. Myslím si, že ještě rodit nebudeš, že tě jen zlobí poslíčky a bohužel je to otrava, mám bohatou zkušenost - ve stavu rodících jsem chodila 10dní…

Hlavně se snaž nestresit povodněma, ačkoliv je mi jasný, že to nejde zas tak lehce…bude to dobrý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
17.5.10 19:58

Díky moc..... přítel mi taky říkal at nestresuju že si ten porod můžu ještě přivolat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anejdana
30.5.13 20:54

Ahoj, jsem v 38tt a od včera mě hrozně bolí v tříslech a jakoby v podbřišku, že nejsem bez pomoci schopná udělat pořádně krok. Může to být tim jak se tělo připravuje na porod? Nebo mám radši zajít k DR? Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
655
31.5.13 11:00

@Anejdana ahoj, těžko říct, já jsem také 38tt a mám bolesti v tříslech, až mě někdy chytne malá křeč do vnitřních stran stehen o podbříšku ani nemluvím, ten už mám snad rozdrancovaný, jak se malá tlačí dolů :lol:… vcelku mě vlastně bolí už celé tělo, záda, ramena, kolena atd. mohla bych jmenovat do nekonečna :zed: Jestli v poradně vše OK, počkala bych, mělo by to přejít, ale záleží, jak se hlavně Ty cítíš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí