Samovolný potrat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1402
16.5.10 09:43

Samovolný potrat?

Ahoj holky, potřebuju radu zda navštívit lékaře nebo počkat. Minulý týden jsem si dělala těhu test a vyšely 2 čárky, v týdnu jsem byla u dr ale ete nebylo nic vidět.dnes mi podle poslední ms vychází že jsem v 5+4tt a začala jsem krvácet :cry: mám se hnát k dr hned? Vím že se nejspíš jedná o samovolný potrat ale nevím jak postupovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14434
16.5.10 09:45

Pokud krvácíš jasnou krví tak určitě ihned na pohotovost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
16.5.10 09:50

Nečekej a vyraž na pohotovost!!! Nic není ztraceno!!!Stalo se mi to samé a dnes mám už skoro devítiměsíčního chlapečka. Držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
16.5.10 16:26

Tak jsem byla na pohotovosti a jsem z toho paf 8-o dělali mi utz a brali krev - 2 pekelný hodiny čekání na výsledky abych se dozvěděla že vlastně těhu nejsem 8-o když jsem dr řekla že mi vyšel test se 2 čárkamy minulý pátek a ještě ve středu, tak mi řekl že je to nějaká hormonální porucha, že z krve hcg těhu neukazuje. tak jsem zmatená z vlastního těla- těhu příznaky jako bolest břicha a prsou,únava to bych ještě jako příznaky před menstruací brala ale těhu test se // a nechuť na cigaretu když jsem 6 let kuřačka už mi tak normální nepřijde-už přes týden jsem neměla cigaretu v puse, tak opravdu netuším :nevim: na druhou stranu jsem ráda že to není potrat. :nevim: ve stredu jdu ke svému dr tak uvidíme co mi na to poví :roll: já už opravdu nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
16.5.10 16:29

a nemáte někdo podobnou zkušenost? že by hcg takhle během týdne vylétlo nahoru a dolu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
16.5.10 16:29

Neli to mohl být mikropotrat.Vajíčko se zahnízdilo a pak to vzdalo.Já si tím prošla v unoru a hned v březnu se zadařilo znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
16.5.10 16:37

Tracy dík za odpověď :-) jsem netušila že se něco takovýho může přihodit :-? tak jsem aspoň zase o něco chytřejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
16.5.10 18:26

Nelí tak já mělo to samé jako Tracy - mikropotrat,týden jsem se radovala ze // čárek,všechny příznaky těhu jsem taky měla a pak za týden dorazila mrcha a pořádná :roll: Ale pozitivní na tom je,že se můžete začít snažit hned,já taky hned to další snažení otěhotněla,ale opět jsem se dlouho neradovala,zamlklé těhu v 11tt a tam už se muselo čekat se snažením :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
16.5.10 18:52

Ahojky, mně se to stalo v červenci 09, těhotenský test pozitivní, pak ale druhá čárka začala slábnout, začala jsem špinit, pak už tam byla jen jedna čárka a začala jsem krvácet. Na kontrolu jsem šla po menstruaci, děloha byla čistá, doktor tvrdil, že se mohlo jednat o velmi raný potrat… a za měsíc jsem už byla těhotná, tentokrát to dopadlo dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
17.5.10 10:42

Tak aspoň že se můžen snažit dál :-) jen doufám že to půjde snáz-snažili jsme se rok a půl než se nám zadařilo a teď tohle :roll: Se teda prozatím loučím a držte nám palečky,třeba se tu za pár měsíců ukážu zas :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
17.5.10 21:54

Ještě jeden dotaz holky, za jak dlouho vám přestaly příznaky? se mě nějak nechtějí pustit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
18.5.10 15:59

Mě tak do týdne,už si přesně nevzpomínám.ALe třeba po revizi přestaly hned :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
18.5.10 17:35

mě přestaly příznaky ještě dřív než došla ms,proto jsem to už tak nějak tušila,že to nedopadne.A u prvního potratu ve 13tt zmizly den po revizi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
18.5.10 22:28

Aha :think: to zítra proberu s dr, je mi totiš pořád nevolno- ne na zvracení,ale takovej ten pocit jako když je vám špatně hlady,prsa pořád bolí, podbřišek taky- i když o dost míň, a navíc jak v neděli krvácení začalo tak běhen dneška skončilo. Jsem docela zvědavá, a celkem i nervózní z toho co na to dorktor poví :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
19.5.10 14:24

tak je vše jak jste říkali :-( byl to takový ten mikropotrat-jen to doktoři prý radši nazývají porucha ciklu :-? Každopádně příznaky snad odezní tak do toho týdne a když ne tak na kontrolu.Jen mě udivilo že se na mě dr ani nekouk..prý to není třeba :nevim: Tak mi aspoň trošku zvedlo náladu že se můžem hnedka snažit dál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí