Samovolný potrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.3.13 22:19

Ahoj mám otázku, beru antikoncepci. Při minulém balení jsem při 15tablete začala slabě krvácet, bralal jsem pilulky dál, při 18tablete jsem krvácet přestala. Po dobrání balení jsem dala 7denní pauzu na ms která se ovšem nedostavila. Dělala jsem si těhotenský test, byl negativní, ale bolek mě podbřišek, prsa, jsem unavená… Začala jsem brát po těch 7dnech nové plátko a nyní u 13tablety jsem začala silně krvácet na dva dny a zase nic… Dělala jsem další test, negativní… Poslední styk byl ještě před tou prvním nečekanym krvácením, od té doby mi je pořád nevolno, jsem unavená, nervózní, nervní a tak nějak mi je špatně…
Těhotenske testy negativní k doktorovi jsem se objednala ale čas má až za 2týdny…
Nevíte co by to mohlo být?
Těhotenstvi? Potrat?

• Citovat
  • Upravit
Anibas55
15.3.13 11:18

Ahoj, ráda bych poradila, ale je to divné. Nezapomněla sis vzít nějaký den pilulku? Já jsem jí zapomněla jednou večer a druhý den dopoledne se mi spustila MS, pilulky jsem ale brala dál a MS odešla. Když jsem vysadila a čekala na MS dostavila se až po 4 dnech. Jestli tvůj doktor nemá čas zkus mu jen zavolat, popsat problém a on ti poradí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.3.13 14:07

@Anibas55 ne nezapoměla 100%ne, dokonce je beru ve stejný čas +-pár minut.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky