Kočárek 4Baby Atomic

15.5.15 14:34

4Baby Atomic

Ahoj :mavam:
Dnes jsem byla omrknout kočárky a docela mě zaujal kočárek 4Baby Atomic http://www.e-batole.cz/…lue/d-71699/ . Paní nám ho na prodejně představila a musím říct, že mě hodně překvapila hluboká korbička. Je veliká a prostorná. Sporťáček mi taky přišel OK je prostorný, má XXL stříšku a jde do lehu. Kočárek je hodně lehký a skladný.
Máte už někdo tento kočárek? Jste s ním spokojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3615
15.5.15 14:55

@Lady Giraffe Mě taky zaujal na internetu, ale jak jsem si ho byla prohlédnout v prodejně tak velké zklamání. Přišel mi spíš jak kočárek pro panenky, hodně nízký (hlavně ta hluboká část, musela bych se hodně zohýbat k miminku) a když tam byla hluboká korba, tak se nedalo dostat dolů do košíku - zbyla tam tak 5 cm mezera. Nakonec jsem si vybrala kočárek Hauck Malibu XL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.15 15:23

@Lucie008 Já jsem zase malá, takže mi nevadí že je nízký ba naopak. Je fakt, že vypadá jako hračka :lol: Co se týká nákupního košíku, tak je tam takovej vlez košíkem :nevim: já bych stejně v kočárku vozila jen drobnosti. Na menší nákup dám do tašky (bydlím v centru města a do obchodů to mám pár kroků) a na větší nákup bereme auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
15.5.15 15:35

@Lucie008 Podle toho co jsem viděla na videu, tak Hauck Malibu nemá otevírací košík jako Atomic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.15 17:46

@Lucie008 Jak se ti jezdí s kočárkem? Koukala jsem se že mají podobnou konstrukci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3615
16.5.15 17:57

@Lady Giraffe Zatím ještě nejezdím, malý si dává načas (přenáším). Ale co jsem zatím zkoušela nanečisto, tak jsem nadšená, hlavně ta rukojeť je vysoko - já jsem taky malinká 158 cm, ale manžel je vyšší i děda a ti si to pochvalují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.15 15:07

@Lucie008 Jů, to jsme stejně vysoké :lol: Tak já do něj asi půjdu ;) Na muže nekoukám, stejně z 90% budu jezdit s kočárkem já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
6.4.16 09:41

@Lady Giraffe dobrý den. Můžu se zeptat jestli jste si nakonec kočárek 4baby Atomic koupila? A jak jste s ním byla spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
6.4.16 10:16
@beattrice píše:
@Lady Giraffe dobrý den. Můžu se zeptat jestli jste si nakonec kočárek 4baby Atomic koupila? A jak jste s ním byla spokojená?

já ho mam ale jen jako sportak a už bych ho nikdy nekoupila.Je sice lehky, má super strisku, Košík ale nejde dat do úplného rovného sedu a to mi vadí. Mala je tam porad v takovém pololehu a nemá rozhled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
6.4.16 10:37

@Helis88 Takže ta zádová opěrka nejde dát do úplnýho sedu jo? No já prcka mám ještě v hluboké korbě ale podvozek je momentálně na reklamaci kvůli brzdě :zed:.Tak mě zajímalo jestli s tím má i někdo jiný problém :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
6.4.16 10:40
@beattrice píše:
@Helis88 Takže ta zádová opěrka nejde dát do úplnýho sedu jo? No já prcka mám ještě v hluboké korbě ale podvozek je momentálně na reklamaci kvůli brzdě :zed:.Tak mě zajímalo jestli s tím má i někdo jiný problém :roll:
@beattrice píše:
@Helis88 Takže ta zádová opěrka nejde dát do úplnýho sedu jo? No já prcka mám ještě v hluboké korbě ale podvozek je momentálně na reklamaci kvůli brzdě :zed:.Tak mě zajímalo jestli s tím má i někdo jiný problém :roll:

no prave ze nejde je v takovém blbem uhlu ze vypadá mala jako by tam spise ležela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
6.4.16 10:45

@Helis88 vzhledem k tomu jak už teď je malej akční tak si nedovedu představit že ve sporťáku neuvidí ven :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
6.4.16 10:55
@beattrice píše:
@Helis88 vzhledem k tomu jak už teď je malej akční tak si nedovedu představit že ve sporťáku neuvidí ven :)

jako uvidí ale není to žádný zázrak je to jako když si zadkem sednes na okraj pohovky a opres se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
6.4.16 10:59

@Helis88 tak to je docela dost blbý :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
14.6.16 15:01

Dobrý den má mi příští týden přijít 4 baby atomic rudý, má někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí