Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj ![]()
Dnes jsem byla omrknout kočárky a docela mě zaujal kočárek 4Baby Atomic http://www.e-batole.cz/…lue/d-71699/ . Paní nám ho na prodejně představila a musím říct, že mě hodně překvapila hluboká korbička. Je veliká a prostorná. Sporťáček mi taky přišel OK je prostorný, má XXL stříšku a jde do lehu. Kočárek je hodně lehký a skladný.
Máte už někdo tento kočárek? Jste s ním spokojené?
@Lady Giraffe Mě taky zaujal na internetu, ale jak jsem si ho byla prohlédnout v prodejně tak velké zklamání. Přišel mi spíš jak kočárek pro panenky, hodně nízký (hlavně ta hluboká část, musela bych se hodně zohýbat k miminku) a když tam byla hluboká korba, tak se nedalo dostat dolů do košíku - zbyla tam tak 5 cm mezera. Nakonec jsem si vybrala kočárek Hauck Malibu XL
@Lucie008 Já jsem zase malá, takže mi nevadí že je nízký ba naopak. Je fakt, že vypadá jako hračka
Co se týká nákupního košíku, tak je tam takovej vlez košíkem
já bych stejně v kočárku vozila jen drobnosti. Na menší nákup dám do tašky (bydlím v centru města a do obchodů to mám pár kroků) a na větší nákup bereme auto.
@Lucie008 Podle toho co jsem viděla na videu, tak Hauck Malibu nemá otevírací košík jako Atomic ![]()
@Lucie008 Jak se ti jezdí s kočárkem? Koukala jsem se že mají podobnou konstrukci…
@Lady Giraffe Zatím ještě nejezdím, malý si dává načas (přenáším). Ale co jsem zatím zkoušela nanečisto, tak jsem nadšená, hlavně ta rukojeť je vysoko - já jsem taky malinká 158 cm, ale manžel je vyšší i děda a ti si to pochvalují
@Lucie008 Jů, to jsme stejně vysoké
Tak já do něj asi půjdu
Na muže nekoukám, stejně z 90% budu jezdit s kočárkem já ![]()
@Lady Giraffe dobrý den. Můžu se zeptat jestli jste si nakonec kočárek 4baby Atomic koupila? A jak jste s ním byla spokojená?
@beattrice píše:
@Lady Giraffe dobrý den. Můžu se zeptat jestli jste si nakonec kočárek 4baby Atomic koupila? A jak jste s ním byla spokojená?
já ho mam ale jen jako sportak a už bych ho nikdy nekoupila.Je sice lehky, má super strisku, Košík ale nejde dat do úplného rovného sedu a to mi vadí. Mala je tam porad v takovém pololehu a nemá rozhled.
@Helis88 Takže ta zádová opěrka nejde dát do úplnýho sedu jo? No já prcka mám ještě v hluboké korbě ale podvozek je momentálně na reklamaci kvůli brzdě
.Tak mě zajímalo jestli s tím má i někdo jiný problém ![]()
@beattrice píše:
@Helis88 Takže ta zádová opěrka nejde dát do úplnýho sedu jo? No já prcka mám ještě v hluboké korbě ale podvozek je momentálně na reklamaci kvůli brzdě.Tak mě zajímalo jestli s tím má i někdo jiný problém
@beattrice píše:
@Helis88 Takže ta zádová opěrka nejde dát do úplnýho sedu jo? No já prcka mám ještě v hluboké korbě ale podvozek je momentálně na reklamaci kvůli brzdě.Tak mě zajímalo jestli s tím má i někdo jiný problém
no prave ze nejde je v takovém blbem uhlu ze vypadá mala jako by tam spise ležela.
@Helis88 vzhledem k tomu jak už teď je malej akční tak si nedovedu představit že ve sporťáku neuvidí ven ![]()
@beattrice píše:
@Helis88 vzhledem k tomu jak už teď je malej akční tak si nedovedu představit že ve sporťáku neuvidí ven
jako uvidí ale není to žádný zázrak je to jako když si zadkem sednes na okraj pohovky a opres se
Dobrý den má mi příští týden přijít 4 baby atomic rudý, má někdo?