Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
doufám že poradíte. Manžel trvá na ruční brzdě na kočárku, nicméně mně se nelíbí kočárky typu jane, hartan, a zbytek jsou trojkolky což nechci:/ Máte některá 4 velký nebo alespon nafukovací kola a ruční brzdu? Nejlépe trojkombinaci? Prosím tipy!
btw. jediný co je pro me ucházející je Gesslein F10 ale? ta cena!
Kočárek neporadím, ale můj brzdu má a za dva roky jsem ji nepoužila a to sním běhám.
@AnRii taky brzdu nemam a nikdy mi nechybela. Staci ta dole, slapaci. Jinak ten Gesslein vypada dobre a neprijde mi zas tak drahy.
@AnRii Já mám Gesslein F10 vybraný, kamarádka ho má a je moc spokojená. Cena je sice vyšší, ale když to srovnám se všemi vlastnostmi kočárku, tak mi přijde přiměřená.
Já si třeba kočárek bez ruční brzdy představit nedokážu, protože ve městě máme velký kopec a bez přibržďování bych ho s kočárkem nedala.
Tak já zrovna ted taky hledala kočárek s ruční brzdou a nafukovacími koly. Nejlepší byl CasualPlay S4,ten jsem měla jako první, pak jsem ho prodala jako trojkombinaci. Nyní jsem ho chtěla znova. Nakonec jsem si koupila Quinny freestyle, máme ho jen na brusle. Je ale velký, dítě tam má pohodlí, ale na ježdění po městě bych ho nechtěla. Je to takový mohutný kolos. Na brusle je ale dobrý, když to porovnám s Croozrem. Takže já doporučuji CasualPlay S4.
No já na ni taky netrvám, ale zase z hlediska praktičnosti a terenu kde bydlím to bude asi lepší…
@AnRii píše:
No já na ni taky netrvám, ale zase z hlediska praktičnosti a terenu kde bydlím to bude asi lepší…
kočár mám hodně terénní (xLander xRun) i jezdím vším možným a stejně nepoužívám, ani když jedu z kopce. To si dám spíš na zápěstí pásek, aby mi neujel:-) Ale tak někdo brzdu asi používá, ale je fakt, že moc kočárů k výběru není.
@AnRii
kouknu na kočárky TFK (Trends for kids), jsou sportovní a s brzdou a mají jak modely s třemi koly, tak i model se čtyčtyřmi koly.
mohu jen doporučit ![]()