Brio go výměnná kolečka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
6.5.15 13:43

Brio go výměnná kolečka

Ahoj, mám starší typ kočárku Brio Go (2011). Pro novější verze začali vyrábět výměnná terénní kolečka. Nevíte, jestli nejdou používat i na starší typ kočárku? Neexistují nějaké adaptéry či jiný fígl? Díky za odpovědi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Brio Go?

Přidejte zkušenost s Brio Go
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3295
6.5.15 13:52

@Danusska Ahoj, taky máme starší Brio go a pokud vím, tak ty výměnné kolečka použít nejdou…bohužel…někdy by se hodily. Pokud přijdeš na nějaký fígl, tak šup sem s tím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.5.15 14:38

Hodily by se.. já jsem psala i do jednoho obchodu, bohužel mi psali, že nevědí, jestli to jde, že by to chtělo vyzkoušet.. tak jsem si říkala, že by někdo mohl mít zkušenost a poradit nám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
6.5.15 14:59

http://www.groupfashion.cz/…ni-kola.html
Je škoda, že to nevymysleli dřív! No ale nový kočárek si kvůli tomu kupovat nebudem :-). Jinak velká spokojenost. Kočárek bych neměnila za žádný jiný. Jenom mě hrozně štve, že rukojeť u tohoto kočárku nevydrží. Při prvním dítěti ta guma praskla, tak jsme to vyreklamovali. Vyměnili ji, ale že prý další reklamaci již uplatnit nemůžem. Teď při druhém dítěti už taky začíná zase praskat. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.5.15 18:55

Přesně, škoda, že to nevymysleli dřív.. Já jsem taky jinak s kočárkem nad míru spokojená. Rukojeť zatím nepraskla, tak snad to nezakřiknu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí