Kočárek 4Baby Atomic

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.6.16 22:36

Atomic.

Ahoj holky, koupila jsem si ho z bazárku(bazoš) jelikož mám jestě golfky a ten jsem chtěla jen na velké vylety kde bude spinkat v něm.. a mužu vám říct, že když je ten kočárek natočenej čelem ke mě tak je strašně ošklivej, je jakoby takovej hadrovej, bouda je u toho hrozná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.6.16 05:59

Mě teda přišel včera atomic a je užasný…překvapil jak je velký, a sorry ty vaše snapy 4 jsou mu hooodně podobný, byly jsme včera na procházce s kamoskou co ma snap4 a fakt je ze předu dost podobný. A co mě překvapilo obrovský koš a celkově prostorný kočárek přitom hrozně lehoučky jednou rukou vše zvládám…ale chapu kazdemu vyhovuje neco jineho, nechteo se mi kupovat snap, ktery je mimochodem taky jak z papiru hlavne si ted maminky nejka moc ztežuji na ne, a má ho každá druhá…není vyjímečný vúbec… :nevim: :palec: :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.6.16 06:02

@sofcasonča jinak bouda je třeba pro mě skvělá, jelikož jde stáhnout až k nožičkám, díky tomu mi ted dcera dýl spi v kočárku… :-D
:mavam: a většinou vše co je praktické a dobré není zase až tak estetické… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.6.16 18:43

naší Adriance se moc líbí

:potlesk: :palec: náš tuning

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
18.6.16 20:35

Mě přijde Atomic naprosto v pořádku a jako velký plus mu dávám proto, že jako polák je nejlehčí a nejskladnější a za super cenu :) Za mě rozhodně ano, je to pohodový model ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
19.6.16 09:06

@Pavla087 Díky i za kladný komentář…taky mi vyhovuje, i když chápu, že každému sedí něco jiného. Skladnost a lehkost tohoto kočárku je úžasná souhlasím :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
19.6.16 09:35

@AdinnaKa ten kočárek nemám, ale znám ho perfektně do posledního nýtu ;) líbí se mi s hlubokou korbičkou která je fakt veliká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.16 19:52

Kočárek

No holky vždyt je to jak loď laciná.. a taky si myslím že je hned rozvrzanej jak je lehkej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
21.6.16 22:17

@sofcasonča tak na vrzání existuje silikonový olej! To je přece maličkost promazat kočárek. Vždyť vržou kočárky i za 21 tisíc :mrgreen: A když nejsi spokojená, tak ho pošli do světa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.16 17:40

No, ja bych to asi napsala takto. Máme také Poláka značky Kunert Professional Romantic. Vybrali jsme ho jak kvůli vzhledu, tak kvůli velkým kolům, jelikož jsme z vesnice a chodíme i do terénu, bomba. Divali jsme se i na lehčí, skladnější sporťáček, který bude vyhovovat i cenově. Jako první jsme zkoušeli právě zmiňovaný 4Baby Rapid, Premium, Atomic a Smart. Měřím 165cm, takže výškově ke me sedí i tím, že si mohu nastavit rukojeť, další z priorit které splňuje je velký nákupní košík, stříška do polohy zakrytí, lehký, lehce se ovládá a cenově dostupný. Mohli bychom se dívat i po drahých variantách, ale na co, caparti stejně začnou chodit a kočár se pak za tu cenu ani neprodá. Zkoušeli jsme si i vyhlášenou značku Britax B motion 4 a jejich nástupce, ale bohužel. Malý košík, nedá se nastavit rukojeť, madlo je na našeho malého daleko a sam sám se v něm necítil a ta cena :-D na co. Pak jsme se dívali i na Hauck Viper SLX 2016, bohuzel k naší smůle jsme si ho nemohli vyzkoušet, všude byl vyprodán a nebyl ani na skladě. Navíc co se 4Baby týká, v každé prodejně ve které jsme byli nám řekli že jdou na odbyt. Ale je fakt že každému sedí něco jiného i když ve finále je to všechno stejný, děcka z toho vyrostou a pokud není někdo kdo by to podědil, nic nezbývá než prodat. Proto jsem ráda že není zbytečně drahý a vim že mě ty peníze, které jsem za něj dala nebudou mrzet, když je to opravdu jen na chvilku. Muj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.8.16 13:45

Já taky o tomhle kočárku 4Baby Atomic uvažuji…po první dceři mám golfky od 4Baby a musím říct, že podobný nezmar jsem ještě neviděla! :lol: Moje první dcera v něm jezdila od cca 8 měsíců, prožil s námi dovolenou v Itálii a má mladší dcera v něm jezdí taky-nehledě na to, že ho ode mne měla ještě půjčený švagrová a sestřenice-jelikož je ale už hodně používaný, hledám hezčí variantu :D
Za mě tedy musím říct, že všeobecně věcem od značky 4Baby věřím! :potlesk: Mám s touhle značkou skvělou zkušenost, ať co se týká právě zmiňovaného kočárku a nebo i chodítka…
:potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.12.16 14:24

Prodej

Zdravim nebude se nektera z Vas zbavovat sportaku 4baby atomic? Koupila bych konstrukci. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
5.12.16 21:04

@K.sulcova konstrukci asi nikdo neprodá. Zkus Euro trade neboli nasebaby.cz to je výhradní dodavatel Baby Jogger, Graco, Orbit baby a 4baby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.12.16 22:38

Prodej

Klidne koupim cely. Děkuji zkusím to. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
5.12.16 23:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat