Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mně to přijde jako noční děsy. Mělo by to přejít samo. A to plácnutí na zadek pomáhá??????
to budou noční děsy, máme takové dítě v rodině. Přes zadek bych rozhodně nedávala, to dítě je vyčerpané až až…Poradila bych se s psychologem, jak mu pomoci ![]()
Proboha, tak má asi noční děsy, hlavně ho za to zmlať, to pomůže.
@jun ne nepomáhá někdy se sklidni ale usne a je to opět znovu… Placnu ho přes zadek málo kdy, ale vidím že to nemá cenu ![]()
tak dost pomůže, pokud ho přestanete neurotizovat. Třeba bití za to, že má špatný sen fakt dost nepomáhá k tomu, aby byl vpohodě a neděsil se ve spaní.
A ono toho asi bude doma víc, z čeho je úzkostný, ne?
@eviku-miluna @pe-terka @radkka přes zadek mu dám jen někdy… To píší v příspěvku… Děsy někdy má to poznám.. chová se jinak… Teď prostě brečí je jako nervózní.. on se probudí… Převaluje se teď třeba říká že neví jak má hajat..a řve…
@Anonymní píše:
@eviku-miluna @pe-terka @radkka přes zadek mu dám jen někdy… To píší v příspěvku… Děsy někdy má to poznám.. chová se jinak… Teď prostě brečí je jako nervózní.. on se probudí… Převaluje se teď třeba říká že neví jak má hajat..a řve…
A to je důvod ho bít? Děláš si srandu ne? Dětem na zadek klidně dám, ale fakt ne za to, že se něčeho bojí nebo je něco trápí. Jako sorry, uspat dítě dáním přes prdel? To se pak nediv, že je neurotický, taky bych byla.
@Ou právě přes den se u nás nic neděje.. chodíme ven hraje si všechno.. on je spíš dítě který brečí za blbosti třeba když venku nedělá dítě se kterým si hraje to co on chce tak řve… Nebo když mi řekne dones mi pití a já nejdu hned začne hned brecet…
@radkka že mu dám někdy přes zadek neznamená že jo biji.. že sem to já blbec napsala do příspěvku ![]()
A co růstové bolesti, přeleží si třeba ruku,… ale tolikrát za noc je zvláštní
Je to psychicky náročné, takže chápu, že ti občas ujede ruka. A co pomazlit, přitulit se? Zkusila bych se poradit s pediatrem. Co třeba dávat Sedalii?
@Anonymní píše:
@radkka že mu dám někdy přes zadek neznamená že jo biji.. že sem to já blbec napsala do příspěvku
Dát na zadek dítěti, protože se budí ze spaní a brečí je nechutné. Zamysli se nad tím, jestli za jeho hysterickými stavy nestojí právě tenhle styl „výchovy“.
@Anonymní píše:
a chápeš, jak je pro něj ta situace vysilující? On má strach usnout, ptž předpokládá, že se mu bude zdát něco děsivého. Když se hrůzou probudí, setká se s naprosto neempatickým přístupem své mámy
Zamysli se ![]()
@luci.no Lezi vedle nás takže jakoby ležel s nami na jedné posteli.. příteli spí na ruce… Ptá se jo bolí tě něco a říká ne a řve dál… Uklidní se a opět na novo… Já už nevím… Zeptám se na to Dr.. on má takový období… Třeba to potrvá ještě týden.. a pak bude chvíli klid a opět… Moje máma mi říká že je mazlivý… Ja mi opravdu málo kdy dám na zadek.. někdo si to opravdu zaslouží.. ale já ho prostě nechám.. on je prostě dítě který řve přes den pro nic za nic… A pokud mu někdy dám přes zadek je to ještě horší.. takže to nemá ani cenu… Já jen doufám, že z toho jednou vyroste..
Zajímalo by mě zda je na tom někdo stejně.. náš syn 4 roky má vždy za nějaký čas období teď to trvá už přes týden.. že se budí po hodině až dvou spánku a řve… Když se ho ptám jestli jo něco bolí říká že ne a dál řve… Někdy sem už vytočena že mu i placnu přes prdel… Usne a za půl hodinky znovu.. a takhle to je 2×-3× a pak spí už jakžtakž dobře… Spí s náma v ložnici postel má u nás… Rady jako sám do pokoje nee… Za 1. Máme 2+1.. a za 2, on by se bál… Spíš mě zajímá kdy to přejde???
diky