4m mimi v bazéně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
No a od jakého věku už ten chlór astma nezpůsobuje? A čím je to dané? Vývojem plic dítěte? Genetickou dispozicí? Nebo to způsobuje i u dospělých? ![]()
Naše doktorka je z těch, co jsou spíš proti, furt mi tvrdí, jak tam Samík chytne kde co, teď mě hrozně strašila pneumokokem, že to určitě hned chytne, ale že tam chodíme už od října jí jaksi uniklo
Já si myslím, že to Samíkovi motoricky pomohlo. Chytil tam zřejmě šestou nemoc a nějakou střevní virózu, jinak nic - a to ještě není jisté, že to má z plavání. Za sebe říkám - má to chytit tam nebo někde jinde… ![]()
Proti jsou podle mě ti, co o tom nic neví (jak už to tak často bývá
) Aspoň u nás je ten bazén chlorovaný mnohem míň, než ve veřejných lázních, voda se neustále filtruje a za 40 minut se vymění komplet celý bazén. Není to jak ve veřejných lázních. Ve druhém centru je zas slaná voda, takže tam žádný chlor neuniká.
Nejde podle mě paušálně říct „plavání ano/ne“, je třeba říct „plavání ano, ale za těchto podmínek…“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja si myslim,ze kdyz jsou to kurzy vylozene pro mimca,tak tam chlor nedavaji,voda je nejak jinak upravena,proto vlastne i pisou,ze to je voda slana atd…ten muj pediatr se me jenom zeptal,do jake vody bych chodila a kdyz jsem rekla chlorovane,tak zacal s tim astma atd…ja kdyz jsem chodila plavat,tak me stipali oci a dostala jsem kvasinky. gynekolozka rekla,ze to je z chloru,ze nekdo je na to vic haklivy…od kdy je to bezpecny chodit s ditetem plavat do chlorovane vody,to je otazka, mozna tak v PORADNE nam snad odpovi.
- Citovat
- Upravit
ahojky maminky,prectete si v PORADNE o te chlorovane vode…bohuzel to dopadlo tak,co lekar,to nazor…myslim,ze kdybych bydlela v cechach,tak do klubu na plavani chodim,myslim,je to tam vic hlidane. tady se neodvazuji.
- Citovat
- Upravit
jeste jsem si vzpomnela,ze jak jsme byli ted v cechach,tak v betynce nebo mamince melo vyjit,ze jsou z plavani miminek „pediatri rozpaciti“…takze na tom neco mozna bude,a asi to probirali na nejaky schuzi…stejne porad se to meni,jednou je neco dobry ,potom zase spatny..aby se v tom clovek vyznal.