Plavání Vodníček - Praha
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Plavání Vodníček Praha
Chdoí někdo na plavání do Vodníčku v Praze.Jak se Vám líbí,příp.kde jinde chodíte.děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj Barunko, my chodíme plavat v Praze do žabičky a naprostá spokojenost, jak s kurzem, tak i se zázemím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A Žabička je v hotelu Step? Případně pokud není…,chodíte někdo do Stepu? Já o něm uvažuju od září.
My chodili do Lavody na Černý Most,a na můj vkus,příiliš studená voda,a taky lekce neměly žádnou šťávu
.Ale zase zázemí super,prostorné šatny,saunička,relaxační místnost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
befana píše:
A Žabička je v hotelu Step? Případně pokud není…,chodíte někdo do Stepu? Já o něm uvažuju od září.
My chodili do Lavody na Černý Most,a na můj vkus,příiliš studená voda,a taky lekce neměly žádnou šťávu.Ale zase zázemí super,prostorné šatny,saunička,relaxační místnost
Ano, je to ve sportcentru hotelu Step. Nemohu si stěžovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nemáte někdo čerstvé zkušenosti s plaváním ve Vodníčku v Hloubětíně? Uvažuju, že bychom tam chodili, ale malá má teprve půl roku a voda 27 stupnů se mi zdá dost studená (i pro mě
)).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My chodíme plavat s Vodníčkem,od září. Nejprve jsme chodili na Černý Most,a ted chodíme do Újezda nad Lesy,kde jsem maximálně spokojená.Luxusní zázemí,málo plaváčků,sauna..
Na Hloubětín všichni dost nadávají skrze studenou vodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,my chodíme do Vodníčku a i když je voda 27 stupňů,malá si to tam užívá
a je to tam výborný.Budeme i pokračovat.Pokud nemůžete,tak si nahrazujete termín,takže ani o korunky nepřijdete.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit