Plavání Vodníček - Praha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
99
23.5.10 09:20

Plavání Vodníček Praha

Chdoí někdo na plavání do Vodníčku v Praze.Jak se Vám líbí,příp.kde jinde chodíte.děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6243
23.5.10 09:50

Ahoj Barunko, my chodíme plavat v Praze do žabičky a naprostá spokojenost, jak s kurzem, tak i se zázemím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
23.5.10 10:10

A Žabička je v hotelu Step? Případně pokud není…,chodíte někdo do Stepu? Já o něm uvažuju od září.
My chodili do Lavody na Černý Most,a na můj vkus,příiliš studená voda,a taky lekce neměly žádnou šťávu :-? .Ale zase zázemí super,prostorné šatny,saunička,relaxační místnost :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
23.5.10 10:34
befana píše:
A Žabička je v hotelu Step? Případně pokud není…,chodíte někdo do Stepu? Já o něm uvažuju od září.
My chodili do Lavody na Černý Most,a na můj vkus,příiliš studená voda,a taky lekce neměly žádnou šťávu :-? .Ale zase zázemí super,prostorné šatny,saunička,relaxační místnost :pankac:

Ano, je to ve sportcentru hotelu Step. Nemohu si stěžovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.2.11 22:24

Ahoj, nemáte někdo čerstvé zkušenosti s plaváním ve Vodníčku v Hloubětíně? Uvažuju, že bychom tam chodili, ale malá má teprve půl roku a voda 27 stupnů se mi zdá dost studená (i pro mě :-D )).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
13.5.11 07:57

My chodíme plavat s Vodníčkem,od září. Nejprve jsme chodili na Černý Most,a ted chodíme do Újezda nad Lesy,kde jsem maximálně spokojená.Luxusní zázemí,málo plaváčků,sauna..
Na Hloubětín všichni dost nadávají skrze studenou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.3.12 20:20

Ahojky,my chodíme do Vodníčku a i když je voda 27 stupňů,malá si to tam užívá :dance: a je to tam výborný.Budeme i pokračovat.Pokud nemůžete,tak si nahrazujete termín,takže ani o korunky nepřijdete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí