Plavání Frýdek-Místek

51750
19.4.10 15:24

Plavání Frýdek-Místek

Ahojky,
chtěla jsem se zeptat, kde chodit plavat s 8mi měsíčním dítětem v okolí Frýdku-Místku. Pokud máte nějaký tip tak prosím poraďte.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12735
19.4.10 16:16

Katy kamarádka taky od nás chodí do Fryčovic, ale tam stojí jedna lekce 200Kč a pro tebe asi trochu z ruky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
19.4.10 17:46

A známá zase jezdila do Palkovic na ten malý bazének, naproti fotbalovému hřišti, nevím přesně, jak se to jmenuje, ale taky byla spokojená. Já jsem viděla u dr. Mičaníka i letáček s reklamou, že to doporučují, tak třeba tam? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
19.4.10 19:37

Já chodím do Palkovic, jedna lekce vyjde na 140 Kč, bazének je malý, plave max. 8dětí…Voda je teploučká, 32st., stejná je i teplota vzduchu, zázemí pěkné, opravdu je to tam prima. Paní majitelka je sice trochu náladová, a taková rázná, ale domluvit se sí dá… :-) Chodíme od loňského května, je to tam takové malé, rodinné a to se mi líbí…

http://www.bazen.naproti.cz/

Paní učitelka plavání Lenka je super. Je fakt hodná, děti jsou s ní kamarádi, je zkušená, ráda i poradí, dělá i spousta jiných věcí pro miminka i maminky…

http://tetalenka.snadno.eu/…0751418.html

Fakt jsem tam spokojená. Pokud máš jakékoliv dotazy, napiš, pokusím se zodpovědět. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.4.10 19:45

Moni to vypadá dobře, že by? No a co se tam vše děti učí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.4.10 19:47

Moni a prosím tě, kdy probíhá plavání? V odpoledních či dopoledních hodinách? Které dny v týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
19.4.10 19:54

Lekce trvá 30 minut…po tu dobu se s dětmi různě zpívá, plave, říkají se říkanky a na ně se dělají různá cvičení…ze začátku se miminka polévají vodou z kelímku, učí se potápěcí signál…později se potápějí (my jsme začali v půl roce a potápěl se poprvé tak za 2 měsíce)…když jsou děti zase větší, různě skáčí do vody z okraje bazénu, plavou s pomůckami…různě se sbírají balonky a různé předměty po vodě a někam se „vozí“ (do branky a tak. dětem se to líbí, mají radost…)…je to taková půlhodinová relaxace, tedy aspoň u nás…malý je ve vodě spokojený, nebojí se vody, na podzim jsme byli na dovči u moře a neměl problém se snámi koupat i ve studenější vodě.
Před měsícem jsme se natáčeli pod vodou, byl tam kameraman, ale ještě to není hotové, že bych tady třeba dala nějakou ukázku… :lol: Taky jsme se v prosinci pod vodou fotili, děti mají super památku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
19.4.10 19:56

Lekce se dají různě domluvit, ale spíše ty menší děti plavou dopoledne, protože odpoledne jsou děti, co už chodí třeba do školky, ale určitě se dá domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.4.10 19:57

Lekce trvají jen půl hodiny? To je obvyklá délka lekce všude? A prosím tě ten provoz je tam teda jak? Je celoroční?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.4.10 20:00

No to dopolední plavání by mi nevyhovovalo, jezdím se starší dcerou do školky do OV, tak furt řeším zda začít jezdit na plavání někde v místě bydliště a nebo v té OV, tam by mi to dopoledne vycházelo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
19.4.10 20:00

Myslím, že ta půlhodina je všude, ale možná ne, nevím… :-(
Ale dýl by to asi pro ty menší děti bylo moc…malý má 17měsíců a zdá se mi to akorát…některé děti se tam občas doslova třesou zimou :lol: a drkotají zuby a to je ta voda opravdu teplá… :lol:

Provoz je celoroční, jen o prázdninách je myslím 3 týdny zavřeno…v červenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.4.10 20:01

Moni a jak dlouho trvá kurz? Nevíš jak často otvírají nové kurzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
19.4.10 20:06

Myslím, že začít se dá kdykoli, někam Tě přidají… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.4.10 20:08

Moni no a když mě někam přiřadí, to pak jako se jak tomu ta lektroka věnuje? Já myslela že kurzy se otvírají i podle toho co to dítě už umí ne? Jako že když tam někdo chodí už půl roku, tak nebude se začátečníkem ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
19.4.10 21:00

To je jasné, ale chodí tam celkem dost lidí a myslím, že + - měsíc mezi dětmi není rozdíl. První hodinku dvě si učitelka nové děťátko hlídá více a pak už v pohodě zapadnete, neboj. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí