Plavací pomůcky pro 1,5 staré dítě

9909
4.4.10 14:52

Plavací pomůcky pro 1,5 staré dítě

Ahoj, chci se zeptat jaké používáte pl.pomůcky pro takhle staré dítko?Máme bazén a samozřejmě to chci využít ale nevím co mu koupit?Jestli kruh který má uvnitř ten kříž nebo nějaký ten pás?Jestli to není na něj ještě brzo.Chodíme na plavání takže manipulaci s miminkem zvládám.Máte někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5408
4.4.10 17:26

Ahoj,
kruh s křížem určitě né, je dost nebezpečný. Loni se dcera( 2,5 r.) převrátila do vody.
My máme pásek a nafuk. rukávky. Nejlepší je mít jištěné ruce + ten pásek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
4.4.10 19:10

Rukávky, říkal plavčík na bazénu, že nejhorší jsou kruhy, i když teda nemluvil o těch s křížem uvnitř (neznám), jednoznačně doporučoval rukávky, rukávky podrží a zas tak neomezí v pohybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
4.4.10 19:54

ahojky, já doporučuju ten pásek tzv. ježek. dcera je na něj zvyklá z plavání a skvěle jí udrží neomezuje.rukávky už k němu nepotřebuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
4.4.10 21:42

Potvrzuji, že kruh s křížem je na ty dvě věci (víme které :lol: ). Máme odzkoušeno! :roll: Navíc, i jen roční dítě, které ale chodí na plavání a je zvyklé na nějakou aktivitu a baví ho to, tak se nespokojí s visením v kruhu a čučením okolo…to radši začne vymýšlet, jak udělat eskymáka… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
5.4.10 09:59

Říkáš, že chodíte na plavání, tak bych koupila pomůcky, na který jste vy i dítě zvyklí.
Já bych (po zkušenostech z Plaváčka) koupila plavací desku velkou i malou, míč a nějaký vodolepky nebo nafukovací parník. Ale zas nevím, jestli ve vašem bazéně dítě dostoupne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
5.4.10 10:02

Jo a když je řeč o rukávkách, u nás na bazéně mají takový jakoby malý destičky, který si dítě může navlíknout na ruce místo rukávků, to mi přijde jako super nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
5.4.10 11:46

když už je tom řeč…netušíte někdo, KDE se ty plavací pomůcky dají koupit? Nemyslím teď rukávky a kruh, to je i mě jasný :oops: , ale právě ty pěnové vychytávky,které používáme na plavání - žížalky, ježka, desky, destičky…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
5.4.10 11:57

taky teď na to koukám.našla jsem obchod
http://www.skibi.cz/…-na-plavani/ jsou tam většinou ty pěnové pomůcky ale asi na netu něco najdeš.a tenhle eshop má i kamenný obchody v praze např to mají i v kotvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
5.4.10 12:04

Vulpes, přiznávám, že jsem o tom taky uvažovala, když jsem odpovídala, zkusím zagooglit, minimálně na nějakým e-obchodě jsem to totiž viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
5.4.10 12:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9404
5.4.10 21:14

Kačka má neoprenovou vestičku Konfidence, je to sice dražší věcička, cca 1000,–, ale je super…má vevnitř nadnášecí polštářky, které lze postupem času, jak je dítě šikovnější vyndavat, vůbec neomezuje pohyb rukou, jen dítě nenadnáší, ale musí se aktivně snažit kopat a plavat, jinak zajede lehce bradou pod vodu..pro výuku ideální :wink: .má jí i neteř 3letá, je trošku poseroutka, ale s vestičkou si plavči sama a hrozně jí to baví…naše Kačenka (21měs) občas už taky zkouší sama, případně jí stačí jen trochu přidržet pod bříškem, navíc jí v tom neoprenu není taková zima :lol:
Jinak samozřejmě destička, žížala apod…u nás je třeba prodávali i v centru kam jsme chodili plavat, ne netu budou stopro :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
6.4.10 08:42

My používáme pásky a kroužky českého výrobce Dena.
Výrobce má e-shop: http://www.matuska-dena.cz
Ucelenou nabídku vodních pomůcek mají třeba tady: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
My máme rádi vodní nudle (žížaly, skvělé i na cvičení těhotných), potápěcí kroužky a samozřejmě vodolepky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
6.4.10 08:49

Co byste tak řekly, že by bylo nejpraktičtější nakoupit na léto na dovču k moři? Ať už na plavání nebo pro zábavu?
Mytysovi budou v době dovolené skoro 2roky, chodí plavat od 6-ti měs. Třeba s žížalkou plave už sám, používáme taky různě tvarované plavací destičky, miluje ty velké plavací desky (ale to je na dovču blbost asi), jinak toho zas tak moc nepoužíváme…vlastně nemáme vyzkoušeného ani ježky, ani rukávky, ani ty destičky na ruce…o vodolepky bychom tam asi rychle přišli :wink:
Jaké máte zkušenosti vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
6.4.10 08:53

K moři pásek a něco na ruce. Desky a žížaly jen když jedete náklaďákem. A hlavně hračky na písek, kyblík a spol. Když bude mít na sobě pásek tak ho ani nemusíš urputně hlídat, pásky mají tuhé spony a dítě je samo nerozepne, takže se může placatit na pláži a chodit do vody bez vážnějšího nebezpečí, že ho „vezme voda“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí