4měsíční miminko nechce pít

33
24.10.16 20:23

4měsíční miminko nechce pít

Ahoj maminky, máme doma skoro 4měsíčního kluka, plně kojím, od začátku krásně pil (10min každé prso)a přibíral. Teď už 3.den skoro úplně odmítá pít. Vždycky ho přiložím, on si cucne a pak se začně strašně kroutit, vztekat, někdy i plakat, dokud ho neposadím. Nemáte někdo zkušenost, čím by to mohlo být? Taky jsme začali odpoledne dávat trošku banánu (ale neni to ani sousto), myslíte, že by to bylo tím? Nepřipadá mi ani, že by měl nějak hlad, jen je mi to divný… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6993
24.10.16 20:30

@Sandra122 v noci pije? Nebo ani to ne? Kluk mi přestal pít (no, cucal, ale málo) přes den, co se rozkoukal. Rozptýlilo ho úplně cokoliv.
Co zkusit nějakou polohu, aby víc seděl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
24.10.16 20:40

Rozptyluje se, a nebo zoubky?

• Citovat
  • Upravit
33
24.10.16 20:41

Bohužel ani v noci ne. jenom cucne a rozvzteká se. Zkoušela jsem i jinou polohu a nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
24.10.16 20:41

Ahoj, mozna se ti zmenil tok mleka a tak se vzteka nebo nejaky bojkot. jak pise ornwen-vse mimco rozptyluje. zkuste prikladat co
nejvice v noci v polospanku. a kdyz poradne nepije 3 dny tak cura dostatecne? s bananem nevim. pardon jen nechapu proc ho davate. s prikrmy se zacina prvne zeleninou. pokud byste zacala dyni a rozmixovala ji s kojeneckou vodou, tak z toho dite ma i nejake tekutiny. z bananu bude mit max zacpu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
24.10.16 20:45

@Kamikadze Byli jsme přes den zvyklí pít i u televize, mohla jsem mluvit a v noci klid. Teď jsme zkoušeli klid pořád a nepomohlo. Ty zoubky by možná šly. Koukala jsem do pusy a nic nebylo vidět zatím. Ale hodně slintá a pořád si tam rve ručičky. Akorát tohle podezření jsme měli už před měsícem (to pil normálně, ale měl teplotu, slintal a ty ručičky cpal do pusy) a nakonec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
24.10.16 20:48

@Teresa.p ten polospánek nefunguje, buď usne, nebo nechce. Právěže čůrá a kaká úplně normálně. Banán dostává, protože mu strašně chutná, ale není to příkrm - to množství je opravdu malinké :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
24.10.16 21:02

Co jineho to nevim. ja bohuzel nekojila a flasku s mlikem chtela vzdycky

• Citovat
  • Upravit
20838
25.10.16 14:03

Kojicí maminky, napište si o vyzkoušení nápoje Nutrimama!

Milé maminky,

baví nás číst vaše postřehy ze života, a proto jsme se jim na eMiminu rozhodli dát ještě větší prostor. Kategorii Deníčky jsme rozšířili o sekci Vyzkoušeli jsme. Na co se v ní můžete těšit? No přeci na zkušenosti maminek s produkty, knížkami, filmy nebo akcemi. A startujeme právě teď.

Máme pro Vás nápoje pro kojicí maminky Nutrimama. Přihlaste se o ně do 30.10.2016 v komentářích v článku a pošleme vám je k vyzkoušení. :dance:

Až vám nápoj dorazí, ochutnejte jej a dejte vědět, jak jste byly spokojené – přidejte nový deníček. Zajímají nás vaše dojmy a názory. :kytka:

Jak deníček strukturovat?

• V deníčku shrňte důvody, proč jste se nápoj rozhodla vyzkoušet.
  • Vypíchněte jeho pozitiva a negativa.
  • Popište, jak vám chutnal či nechutnal, a zda jste pozorovaly nějaké změny během kojení.
  • Na závěr napište, zda byste ho doporučily dalším maminkám.
  • Budeme rádi, když připojíte i nějaké fotky z testování.

Do kategorie „Vyzkoušeli jsme“ však samozřejmě můžete přidávat i své zážitky spojené s jakýmikoliv dalšími produkty, knížkami, filmy či akcemi. Těšíme se na vaše komentáře a nové deníčky. :mavam:

Tým eMimino.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
25.10.16 14:15

@Sandra122 pokud počůrá stejný počet plínek, tak je to dobré. Mohl by to být spurt. Pořád přikládej normálně a zkus změnit polohu. Ten banán bych moc nedávala, naučí se na sladké a nebude ti pak chtít příkrmy a i to mlíčko může odmítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová