4tt a špinění

ave
837
30.7.07 14:40

4tt a špinění

Teď jsem byla na záchodě a mírně špiním. Opravdu jen trochu.
Teprve ve čtvrtek mně lékař potvrdil těhotenství. Před chvíli jsem
ještě psala do jiné diskuse, jak nemůžu spát na břiše a teď tohle.
Strašně se bojím. Co mám dělat?
Je to po skoro dvou letech snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MaK
5063
30.7.07 15:02

Ave,
já myslim,že můžeš být klidná.Takhle na začátku se to stává.
Já jsem taky špinila(ještě jsem ani neměla těhu potvrzené) a koukni :arrow:

Přeju hodně štěstí a ať bříško pěkně roste :wink:

Monča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
30.7.07 15:26

NEboj, urcite to bude v poradku, kamaradka mela i menstruaci a byla tehotna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
30.7.07 16:09

Taky myslím, že je to v pododě. Je to v době, kdy jsi měla mít další menstruaci, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
30.7.07 17:05

ahoj, urcite to nenechaj tak a bez na pohotovost!
ja som pri prvom zacala spinit v 8. tt, teraz pri druhom uz v 6. tt a zakazdym mi hned na:,–(ili duphaston - 4× denne a ascorutin - 3× denne. teraz som v 8. tt, spinenie prestalo, ale lieky beriem dalej a som na PN, chodim castejsie na sono a mam prikazany kludovy rezim. pri prvom to pomohlo, tak dufam, ze to dopadne aj teraz dobre.
drz sa! angie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
31.7.07 07:45

Ahoj,
určitě souhlas s návštěvou lékaře nebo nemocnice.
Já jsem začala s bolestmi podbřišku dost špinit v 5tt+2 a nakonec to nedopadlo dobře :cry:
Držím palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
1.8.07 08:56

Holky děkuju,
asi za hodinku to přešlo, tak jsem raději zůstala na druhý den z práce
doma a ležela. Tak to snad nic nebylo.
Ale stejně teď chodím co hodinu na záchod a kontroluju se.
Pořád mám nějaký strach, že se něco stane. Snažili jsme se skoro
dva roky, tak je vám asi jasné, jaký mám šílený strach.
Navíc manžel je strašně natěšený, nemluví o ničem jiném. Moje
těhotenství je pro něho teď úplně všechno. Je do všeho strašně hrr.
Nejraději by šel zítra koupit kočárek.
Skoro mě to děsí. Pořád mu říkám, že je to začátek těhotenství a že
se může stát spousta věcí, ale on to vůbec neslyší.
Jenom, jak dlouho mi trvalo, než jsem ho přemluvila, aby to nikomu zatím
neříkal.
Jen doufám, že vás ty moje stesky neobtěžují a děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.8.07 10:48

Ahojky,měla jsem stejný problém jako ty.Po dvou letech snažení jsem otěhotněla a ve 4tt jsem začala špinit.Dost mě to vyděsilo a jela jsem do nemocnice,protože moje Dr. měla dovču.Zjistili mi,že z dělohy to není,ale bylo to z čípku.Musela jsem brát Ascorutin a Utrogestan užívám už od začátku těhu.Teď jsem v 9+4 tt a je všechno v pořádku a už se těším do své první těh. poradny :D .Přeji ti hodně štěstíčka.Pa pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
3.8.07 14:16

Holky, nic ve zlem, ale pokud se ma tehotenstvi zachovat, tak se zachova i bez ruznych hormonu a ascorutinu (u asc. je prokazan vice mene jen placebo efekt) a pokud neni neco v poradku, tak priroda zaridi, ze to proste nedopadne. Je to velice smutne, ale ani nejlepsi lekar na svete nedokaze zachranit spatne se vyvijejici tehotenstvi. Ja spinila az do 14. tt, na svoji prvni prohlidku jsem sla rovnez az ve 14. tt a vse bylo naprosto v poradku. Deloha je na zacatku prekrvena, navic oplodnene vajicko se do ni zavrtava a praskaji malicke zilky. Urcite se mrknete na www.porodnice.cz , jsou tam poradny, jednu tam ma dr. Koutecky (teda doufam, ze to tam jeste je!) a to je podle me lekar, ktery vi, o cem mluvi. Toto se neda rict o vsech lekarich. Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
6.8.07 19:39

Ahoj holky, mám recept co pomáhá při lehkém špinění, je to vitamín C. Kupte si postupně uvolňující C alespoň 500mg (prodává se i 1000mg, ale v těhu se přimlouvám za poloviční dávku nebo 2-3× 1000 a pak už jen 500). Mělo by vám to při lehkých problémech pomoct (a ty nás děsí nejčastěji, že?).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
6.8.07 20:43

Lindus, jak mohla vydržet na první prohlídku až do 14. tt? :D
To já bych nezvládla čekat.
Když mě doktor po telef. objednávce řekl, že mám přijít za
4. dny, tak mě málem kleplo. Zdálo se mi to nekonečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
7.8.07 11:56

AVE, nekonecne to bylo, ale tou dobou jsem zila v USA a tam si Te v 1. trimestru malokdo pozve :) . Takze jsem v tom byla tak trochu nevine, ale byla jsem za to opravdu rada, kdyz jsem tu cetla vsechny ty obavy tehulek na zacatku. To ja si pekne prozivala svoje nevolnosti, vysedavala na netu a lovila rozumy, sirila dobrou zpravu po pribuzenstvu, kupovala prvni oblecky, proste vyuzila cas efektivneji nez sezenim u doktora, ktery je jen clovek. Neni na svete nic, co by spatne se vyvijejici tehu zachranilo, spineni neni duvod k obavam, pokud neprejde v silne krvaceni ci nejsou k tomu silne krece v brise a co se ma stat, at se stane. Vim, ze je to strasne chaba utecha, ale priroda vi, co dela, kdyz dojde k nestesti na zacatku tehu. Plod proste nebyl v poradku. Drzim vsem tehulkam palce, nenechte se stresovat, neni to dobre vubec k nicemu! Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí