poloha pri spani

55
27.7.07 22:21

poloha pri spani

Ahoj, v diskuzich jsem nasla ze v tehotenstvi neni doporucene spat na zadech. Ja mam ale spis opacny problem, nejlepe se mi spi na brichu (s jednou nohou pokrcenou, takze ne celou vahou). A chtela jsem se zeptat, jestli tahle poloha treba nejak neskodi miminku? Jsem ve 23. tydnu. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
664
27.7.07 22:23

Jsem ve 22tt a spím taky tak:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
27.7.07 22:25

Já jsem měla malé břicho a spala jsem tak snad skoro celé těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
27.7.07 22:29

Tak dekuju, ja jsem si jen nebyla jista, jestli treba dite nezalehnu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
27.7.07 22:32

Mně pan doktor říkal, že tak od šestého měsíce už bych moc na břiše spát neměla, do té doby ale bez problémů.
Takže po tom šestém měsíci jsem spala tak, že jsem si lehla např. na levý bok (skoro na břicho, levou nohu jsem natáhla a pravou jsem pokrčila) a mezi stehna jsem si dala kojící polštář - spalo se tak perfektně. Bylo to skoro na břiše, ale tak nějak jsme tu svou váhu nadlehčovala právě tím polštářem.
Tohle se mi tak zalíbilo, že tak spím pořád.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.7.07 23:20

ja spim ve vsech polohach,krome na brichu,proot ze to by ani neslo :lol: :lol: :lol:
vzdycky kdyz se to miminku neliby,tak me vzbudi,takze zadnej strach.
poloha na zadech se nedoporucuje tem komu se dela casto spatne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
28.7.07 08:45

Já spím taky na bříše - doteď (a ano, metřík nelže, jsem 40 tt) :D Máme dobré matrace, tam se mi bříško zaboří a dobrý… Ale ty jsme vlastně v předchozích těhu neměli… Taky je to ta poloha s pokrčenou nohou - konzultovala jsem to s lékařem v prvním i v druhém těhu a mám to oficiálně povolené :) Takže teď ve třetím to beru jako samozřejmost ;)

No, teď už je to spíš spaní na poloboku polobřiše - ale spím tak opravdu doteď - tak si myslím, že se nemusíeš ničeho bát, miminku to fakt neublíží.

Pokaždé mi po porodu vadilo, že si tak spát nemohu (nalitá prsa :() a těšila jsem se, až to zase půjde… A čeká mě to zas :( Doufám, že co nejdřív ;)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.7.07 10:28

TAky spim na brichu, poloboku :-D

A zadny problem ........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
28.7.07 13:24

Já bych se řídila tím, co ti vyhovuje. Taky nejradši spím na břiše, ale v těhu mi to moc nešlo, tak jsem si koupila kojo polštář a ten obejmula nahoře rukou a dole nohou, jenže mi vadilo, jak šustí, takže jsem nakonec spala se špuntama v uších :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
28.7.07 15:23

Jak už tu psaly holky - když už to nešlo úplně na břiše, spala jsem na skorobřiše s kojo polštářem. Šustění u nás vadilo jenom manželovi :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
30.7.07 13:57

Holky, to vám závidím. Na břiše jsem spala vždy. Teď jsem na začátku
těhotenství a lehnout si na břicho a obleju (pardon) celý pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
30.7.07 14:03

Ave, vydrž, za pár týdnů ti už bude dobře :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
4.8.07 12:03

Také spím do teď na břiše, pokud to nevadí Tobě, nic se neděje. Ptala jsem se na to 2 doktorů - miminko je chráněné plodovou vodou, proto mu to nevadí. Já se zase nevyspím jinak, na zádech mám křeče a na bocích malá kope :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí