Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky těhulky, prosím o radu.
Dnes jesm 39. DC, BT 37,2 a na těhot. testu mám // a bojím se
tomu uvěřit (po, skoro, dvou letech snažení).
Už asi 3. den mám pocit, jako by mně tlačil dělož. čípek.
Je to normální nebo už si vsugerovávám blbosti?
Ahoj. Potvrd si to este nejakym testikom. A ak vyjdu // v limite ( to je najhlavnejsie) tak tomu ver. A este nieco- v tehotenstve budes mat este tolko pocitov, ktore ta vyplasia ze az. Raz to bude picahnie, potom tlaky, topom akoby MS bolesti, potom to prestane, potom zas nieco ine. Proste nebude chvila ked ti absolutne nic nebude. Vsetko je normalne len krce a krv nie. Najlepsie je zajst k Dr nech ti vysetri cipok a hotovo. Prestat sa trapit kazdou boliestkou, ktlakom a hlavne prestat merat BT- lebo ta ti moze mierne zakolisat ( mne zakolisala z 37,4 na 37,00 a to som chytila hysak ze sa deje to najhorsie ale nic sa nedialo) takze este raz ti veeeeelmi a z celeho srdca blahozelam a uzivaj si tehotestvo
Děkuji za odpověď.
Víš, já tomu nemůžu uvěřit hlavně z toho důvodu, že tento měsíc bylo
snažení jen 2× - manža byl na služební cestě:-). Že by tak obrovská náhoda, když jindy obden a nic.
Počkám do pondělí, udělám další test a pak se objednám.
Ježiš, to bude dlouhý víkend.
Ahoj,
právě, že někdy to časté snažení je někdy na škodu. My jsme s manželem taky první dva měsíce sexovali obden a nic no a minulý měsíc jen 3× a podívej na metřík jsem těhotná.
Držím palečky a dej vědět.
Držím palce, aby už to konečně vyšlo. Kamarádka taky nemohla otěhotnět, sexovali i denně a nic. Pak mi říkala, že "tenhle " měsíc z toho nic nebude, že byl manža celé období kolem ovulace na služebce, no a už čeká:-). A já podruhé otěhotněla 29DC, takže možné je úplně vše. Jinak cykly 32dní. . . Vydrž!!!!
Ahojky, tak jsem vážně těhotná - 4. týden. Včera mi to potvrdil
doktor. Já tomu nemůžu uvěřit. Ale vážně jsem.
Manža byl úplně hotovej. Celý den chodil a culil se, jak blázen.
K večeru jel do obchoďáku pro pečivo, vrátil se až za hodinu a
přivezl tašku různých hraček pro mrňata. Ten blázen tam
nechal dva a půl tisíce.
Myslela jsem, že ho zabiju:-).
Zatím jsme to nikomu neřekli, protože jdu až za tři týdny na další
kontrolu a už by měla být vidět srdeční činnost(snad si to pamatuju dobře). Tak snad to dobře
dopadne a doufám, že nevadí, že se chlubím alespoň zde.
A je mi už asi 4 dny blbě. Ale tak krásně špatně mně ještě
nikdy nebylo:-).
ave, gratuluji ti a přeji, ať mimi zdárně donosíš a ať jste oba zdraví!