5měsíční miminko vypije 70ml!

75
18.4.13 08:33

5 měsíční miminko vypije 70ml!

Dobrý den, mám 5 měs chlapečka a je to 3 dny co jsem přestala kojit, jelikož jsem kojila tak 90ku a pak 90kou přikrmovala Bebou Ha1 a pak jsem měla ještě mín a mín, tak jsem se na to vyprdla. Malého přikrmuji zeleninkou, ale ráno mi vypije jen 70ku, vlastně pokaždé když dostane flašku, copak se děje? Mám strach. Jinak když dám zeleninku, tak dopije cca 50ku..to bych ještě pochopila, ale dopoledne a odpol… :zed: Děkuji za veškeré reakce a za pomoc…chápu, že už to tady asi bylo, ale jsem na ner :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8679
18.4.13 08:35

@domčajna :) :mavam: Ahoj, třeba mu chybí prso?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
18.4.13 08:49

Já mám chlapečka - dneska mu je 6 měsíců, a s krmením bojujeme vlastně od začátku. přikrmuju, zeleninu s masem zdlabe klidně dávku a půl, ale s mlíkem je to horší. Ráno vypije celou dávku, ale když mu dám mlíko přes den, tak jak říkáš, sotva 70ml a hotovo a samozřejmě za chvilku má zase hlad. Oni prcci ochutnali lepší a mlíko už asi není v kurzu :) Pokud ti přibírá, tak bych to tolik nehrotila, třeba je to jen přechodnej stav, můlj prcek měl období, kdy mlíko nechtěl vůbec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
18.4.13 08:49

No to jsem si taky řikala, ale beba mu chutnala vždycky vícc :think: já nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
18.4.13 08:50

No děje se to cca 3 dny…co už nedávám prsko :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
18.4.13 08:53

A pláče hladem nebo je v pohodě a prostě si jen v klidu vypije těch 70ml a je spokojenej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
18.4.13 08:59

Je spokojenej :) možná to jen nějaké období?? tak nemám plašit? A volat mudře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
18.4.13 09:02

Určitě bych neplašila ;) pokud je spokojenej, nepláče, tak mu to asi stačí. U nás se to upravilo těma příkrmama, ty ho zasytí a nemá pak potřebu toho mlíka vypít tolik ;) V další poradně uvidíš, jestli přibírá ;) Za jak dlouho jdete do poradny? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
18.4.13 09:19

Byli jsem včera v poradně…a děje se to 3 dny, takže zatim rozdíl neni vidět. No uvidíme, počkám kdyžtak týden, pokud nebude lepší volám mudru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
18.4.13 09:42

Nj, ty prece taky nejis porad stejne porce, nebo si snad 7× denne davas gulas se sesti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
18.4.13 09:45

Jé, ale guláš se šesti bych si dala :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
18.4.13 14:13
@dandysek píše:
Jé, ale guláš se šesti bych si dala :P
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
18.4.13 14:13
@MaDoRaBe píše:
Nj, ty prece taky nejis porad stejne porce, nebo si snad 7× denne davas gulas se sesti?

Já jsem žrout :-D ale asi máš pravdu, díky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna