Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobrý den, mám 5 měs chlapečka a je to 3 dny co jsem přestala kojit, jelikož jsem kojila tak 90ku a pak 90kou přikrmovala Bebou Ha1 a pak jsem měla ještě mín a mín, tak jsem se na to vyprdla. Malého přikrmuji zeleninkou, ale ráno mi vypije jen 70ku, vlastně pokaždé když dostane flašku, copak se děje? Mám strach. Jinak když dám zeleninku, tak dopije cca 50ku..to bych ještě pochopila, ale dopoledne a odpol…
Děkuji za veškeré reakce a za pomoc…chápu, že už to tady asi bylo, ale jsem na ner ![]()
Já mám chlapečka - dneska mu je 6 měsíců, a s krmením bojujeme vlastně od začátku. přikrmuju, zeleninu s masem zdlabe klidně dávku a půl, ale s mlíkem je to horší. Ráno vypije celou dávku, ale když mu dám mlíko přes den, tak jak říkáš, sotva 70ml a hotovo a samozřejmě za chvilku má zase hlad. Oni prcci ochutnali lepší a mlíko už asi není v kurzu
Pokud ti přibírá, tak bych to tolik nehrotila, třeba je to jen přechodnej stav, můlj prcek měl období, kdy mlíko nechtěl vůbec ![]()
No to jsem si taky řikala, ale beba mu chutnala vždycky vícc
já nevim..
A pláče hladem nebo je v pohodě a prostě si jen v klidu vypije těch 70ml a je spokojenej?
Je spokojenej
možná to jen nějaké období?? tak nemám plašit? A volat mudře?
Určitě bych neplašila
pokud je spokojenej, nepláče, tak mu to asi stačí. U nás se to upravilo těma příkrmama, ty ho zasytí a nemá pak potřebu toho mlíka vypít tolik
V další poradně uvidíš, jestli přibírá
Za jak dlouho jdete do poradny? ![]()
Byli jsem včera v poradně…a děje se to 3 dny, takže zatim rozdíl neni vidět. No uvidíme, počkám kdyžtak týden, pokud nebude lepší volám mudru…
Nj, ty prece taky nejis porad stejne porce, nebo si snad 7× denne davas gulas se sesti?
@MaDoRaBe píše:
Nj, ty prece taky nejis porad stejne porce, nebo si snad 7× denne davas gulas se sesti?
Já jsem žrout
ale asi máš pravdu, díky ![]()