5+1 UTZ, mimoděložní?

196
22.1.12 10:50

5+1 UTZ, mimoděložní?

Ahoj holky, jsem na nerva. :? Posledni menstruace probehla 16.12. Ke styku došlo 29.12., poté už ne. 6.-11.1.jsem zacala spinit, myslela jsem si, ze je to menstruace (ale o tyden driv? ms mela prijit az 13.1.), vrtalo mi to hlavou a 11.1.jsem si udelala test.Objevil se slaby dusik. Den nato jsme sla k doktorce, abych se zeptala na to krvaceni a vzala mi krev, hcg bylo 114 jednotek, na utz neslo nic videt, jen vysoka delozni sliznice. Vcera jsem zacala slabe spinit, ale opravdu jen malinko a jeli jsme na pohotovost.To bych dle menstruace bylo 5+1. Doktor mi udelal utz a stale nebylo nic videt, jen vvysoka delozni sliznice - 16 mm, s tim, ze mam ke sve doktorce dojit za tyden. Ja mam ted velky strach z toho, ze to muze byt mimodelozni tehotenstvi.Delala jsem si dalsi tehotenske testy a intenzita carky sili. Je mozne aby na utz nebylo jeste vubec nic videt? :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
708
22.1.12 10:54
leviska007 píše:
Ahoj holky, jsem na nerva. :? Posledni menstruace probehla 16.12. Ke styku došlo 29.12., poté už ne. 6.-11.1.jsem zacala spinit, myslela jsem si, ze je to menstruace (ale o tyden driv? ms mela prijit az 13.1.), vrtalo mi to hlavou a 11.1.jsem si udelala test.Objevil se slaby dusik. Den nato jsme sla k doktorce, abych se zeptala na to krvaceni a vzala mi krev, hcg bylo 114 jednotek, na utz neslo nic videt, jen vysoka delozni sliznice. Vcera jsem zacala slabe spinit, ale opravdu jen malinko a jeli jsme na pohotovost.To bych dle menstruace bylo 5+1. Doktor mi udelal utz a stale nebylo nic videt, jen vvysoka delozni sliznice - 16 mm, s tim, ze mam ke sve doktorce dojit za tyden. Ja mam ted velky strach z toho, ze to muze byt mimodelozni tehotenstvi.Delala jsem si dalsi tehotenske testy a intenzita carky sili. Je mozne aby na utz nebylo jeste vubec nic videt? :nevim: :zed:

Ahojky :mavam: já to taky zjistila velmi brzo na ult nebylo nic vidět až do cca 7 týdne,ta se zbytečně netrap :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
22.1.12 10:56

U mě taky v tvém týdnu nebylo nic vidět, hcg jsem měla dokonce kolem 1200 jednotek (doktorka mi řekla, že to je pravděpodobně mimoděložní..)..no a na dalším UZ už byla fazolka :pankac: Takže je to klidně možné :hug: Budu držet palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makáš02
22.1.12 10:57

na utz tp jde videt az kdyz mas v krvi 1000jednotek. je to mezi 5-6tt.ja myslim,ze to bude v poradku.nenervuj se a tyden vydrz

• Citovat
  • Upravit
18223
22.1.12 10:57

Ahoj, možné to je, že ještě nemusí jít nic vidět :nevim: Taky záleží na ultrazvuku. O mimoděložní bych se hned nebála. Spíš by mě napadlo zamlklé těhotenství. Zkus zavolat doktorce a zeptat se jí na další postup, kdy tě teda ona chce zkontrolovat a jestli třeba neodebere kontrolní hcg, nebo tak. Držím pěsti. Mě ještě v 7 tt řekl doktor na pohotovosti, že tam není nic vidět (teda gestační váček jo) no a za tři dny u doktorky tam bylo miminko i se srdíčkem :think: :mrgreen:
Naproti tomu ještě v přechozím těhotenství jsem taky měla pořád jen zvýšeou sliznici a nakonec to nedopadlo. Moc ti držím pěsti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
22.1.12 10:58

Ahojky,dekuji moc za podporu :hug: Ja nad tim stale premyslim a to mi na klidu moc neprida. Verim, ze to dobre dopadne.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saminomimino
22.1.12 11:00

u mě v 6+0 vidět pidi mini tečka ,takže v 5+1 tipuji že je vidět prakticky nic,nenervuj a počkej na další utz jistě tam prcek bude,mimoděložní děsně bolí ;)
držím palce :srdce:

• Citovat
  • Upravit
196
22.1.12 11:01

V patek jsem byla jeste na odber hcg, vysledek bude zitra, tak snad tam bude poradne mega velke cislo :pankac: Holky a dekuji za super rychle reakce :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
22.1.12 11:06

5+1 u me nebylo videt take nic, dokonce doktorka tvrdila, ze neni ani sliznice. O tri dny pozdeji na UTZ uz byla dutinka :) Tak se neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
22.1.12 11:07

já bych řekla, že to je problém velmi brzké návštěvy doktora. Prostě jsi moc krátce těhotná aby bylo něco vidět. A je to zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
22.1.12 11:08

Já mimoděložní měla, špinila jsem mimo cyklus a měla velké bolesti na jedné straně podbřišku. Hcg v den, co jsem začala špinit bylo kolem 170 a za 2 dny už jen kolem 50. Ten den jsem šla na laparoskopii a mimoděložní se potvrdilo. Jnak na UTZ je něco vidět, pokud je HCG vyšší než 1000 jednotek. Pro tvůj klid bych si nechala vzít ještě jednou HCG, abys viděla, zda hodnota roste. Jinak toto špinění, co jsi měla ty mohlo být klidně zahnizďování. Držím palce, aby to bylo v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
22.1.12 11:18

Já jsem dle ms 8tt, na utz mi řekli 6tt…byl vidět váček a našla i 2mm miminko :)
Takže nemusíš být 5tt ale míň, proto není nic vidět.

• Citovat
  • Upravit
6975
22.1.12 11:24

Já měla něco viditelného až v 7tt.Takže jak píší holky v 5+1 bych se nenervila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
22.1.12 11:59

A já mám kámošku raritu, mimi ji slo videt az o mesic pozdeji a tak mela dva terníny měsic od sebe, nechali ji rodit presne v pulce a mala byla extra prenosena, cela oloupana, ale krasna. Takze jsem z toho jelen :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
22.1.12 12:43

netrap se.na ultrazvuke ještě není nic vidět,to až později tak za dva tři týdny,,pokud test sílí ej to vše o,.k a pro svoji jistotu si nech vzít krev a za pár dní znovu a uvidíš jak se ti hcq hezky zvedá,.vše bude určitě o.k…máš teprve týden zpoždění..je to na samém začátku takto to mívá snad každá těhulka,jen to ejště neví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí