5+6 špinění, Utrogestan

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.6.16 15:05

Myslím, že už je to ztracenè. Krvácím už opravdu hodně jako při silnější MS. Při úspěšných těhotenstvích jsem ani malinko nezašpinila, tak… Tak doufám, že jestli to má odejít, že to odejde všechno a nebude nutná kyretáž. V předchozích případech nutná nebyla a budeme ae moci hned vrhnout na další kolo snažení. I když už dvě děti máme tak si to třetí opravdu moc přeji.

• Citovat
  • Upravit
880
20.6.16 17:23

Neee v pohode. uzrogestan jsem postupne vysazovala po 1.trimestru, kdy mi hrozil potrat. 2. trimestr jsem mela tehotenstvi v klidu. pak jsem ho brala pak od 25.t. g. kdy se mi zkratil cipek az do porodu (34t. g.). v tom tretim trim. se musi zavadet vaginalne a pusobi lokalne. je to v cr novinka tak 2 roky tusim…myslim, ze to ani neni v pribalovem letaku napsano, ze se pouziva i z duvodu predcasneho porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
21.6.16 09:24

Holky co užíváte Utrogestan (nebo vy co tomu rozumíte :mrgreen: )prosím…jak dlouho? Mám dojem, že všude v diskuzích se užívá dlouhodobě. Já ho mám mít na 14 dnů.

Na přelomu 10tt a 11tt jsem masivně krvácela, praskl mě hematom v placentě. Prcek v pořádku. Ale začala sem špinit a to se tak nějak víc a míň opakovalo až do 12+6, kdy mě vzali do špitálu. Ten hematom se úplně nevyprázdnil a mám ještě jeden. Prý je to zbytečný mě dávat Utrogestan, dává se jen v 1.trimestru, ale že mě to neuškodím tak mě ho dali. Nechápu proč mě ho dávali, neříkala sem si o něj a nechápu proč mě ho nedali v tom 10tt. :nevim:

Po týdnu mě Dr. ve špitále říká, že ho začneme zavádět, že když ho zobu, tak je to perda na játra :zed: Brala sem ho 2-0-2.

Teď sem doma a vychází mě to přesně na týden, že ho budu zavádět, 2-0-2. V propouštěcí zprávě mám psaný, že ho mám postupně vysazovat, ale na to už jaksi nemám léky. Nedala mě toho málo? :nevim: Na kontrolu ke svojí Dr. mám jít až za 14 dnů. Zkusím jí zavolat.

PS: Ona je taková, že by mě nejrač nic nenapsala. Všechny léky co sem měla (Ascrutin, Duphaston a Kanavit), mě dali na pohotovosti nebo ve špitále.

Děkuji za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty